Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Trends og inspiration

Designtrends 2016 – farver og former

by Photowall DK

Endelig på vej mod sommer og nye tendenser. Efter et efterår, hvor mørke og matte farver har stået i centrum, sværmer vi for lysere nuancer, og forårets store trendfarver er lyserød og blå, som gerne matches med accentfarven hvid. Vi henter fortsat inspiration fra naturen, når vi indretter, og planter, og det føles helt rigtigt med planter, der klatrer op ad væggen – som i vores ​tapet Geranium, der er designet af Byracka.

Kraftige tapeter i efterårets modefarver

by Photowall DK

Efteråret er i fuld gang, og snart er bladene på træerne bare et minde. Med en ny sæson kommer nye trends og farver, der finder vej ind i alle hjørner af hjemmet – også når det kommer til tapeter. Efteråret og vinterens indretning og farver er mørkere end normalt, og det hvide, som så længe har været grundfarven i vores hjem, er blevet afløst af mørkere farver og støvede pasteller. Naturen spiller en stor rolle i sæsonens indretning, og de dæmpede toner er hentet fra naturens palet og blandes med naturtro strukturer, såsom træ, beton og marmor.

Ananas på tapetet

by Photowall DK

I de seneste år har ananassen som fænomen fuldstændig overtaget farve- og formverdenen. Lysestager, plakater, hyndebetræk – you name it! Selvfølgelig har vi på Photowall også taget trenden til os, og for de lidt mere modige er det muligt at tapetsere en hel væg med yndlingsfrugten.

Star Wars-​tapet

by Photowall DK

Photowall har udvidet sortimentet af Star Wars-tapeter med motivet Star Wars – X-Wing. Fototapetet leveres i en eksklusiv kvalitet, og du kan også få motivet som billede på lærred.

Apparater til hjemmet, der gør dit køkken og badeværelse smartere

by Photowall DK

Kan du huske Jetsons eller Astroboy? For tyve år siden virkede konceptet i disse tegneserier umuligt. Takket teknologiske fremskridt er de ting, vi troede var uopnåelige, nu virkelighed. Skab et smart køkken og badeværelse med hjemmeapparater, og så kommer du til at være virkelig stolt af dit hjem. Her er nogle tips til, hvordan du opnår den drøm.

Marokkansk design bruger rige farver og dynamiske kontraster

by Photowall DK

Marokkansk design er en af de mest populære indretningsstile, og den afspejler den rige kultur, man har i dette land, og karakteriseres af livlige farver og skønne møbler og genstande til indretningen. Her har vi skrevet det, du skal vide om marokkansk design, som du kommer til at forelske dig i.

En kort fortælling om grønt design og de første, der tog det til sig

by Photowall DK

Grønt design er en tilgang inden for konstruktion, der minimerer den skadelige effekt på miljøet eller menneskets helbred. Målet er at sikre, at luften, vandet og jorden beskyttes ved at bruge miljøvenlige materialer og processer. Her kan du blive klogere på det, du skal vide om grønt design, så du også bidrage lidt til beskytte miljøets bæredygtighed.

80'ernes trends inden for indretningsdesign – moderne retro

by Photowall DK

80'ernes indretningsdesign er kompleks og overraskende moderne, da det anvender metalliske detaljer og vinkler og kurver. Dette årtis design er let at passe sammen med nutidens design, og her har vi skrevet de oplysninger, du har brug for, hvis du ønsker 80'er-indretning i dit hjem.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.