TRENDRAPPORT F/S 2023 - Futuristisk, ekstravagant og blomstrende

Vi er på vej mod lysere tider, og de første nye solstråler bringer følelsen af forår og nye begyndelser. Glem ikke at sætte farten ned og nyde hvert øjeblik - at være til stede har aldrig været mere meningsfuldt. I denne guide præsenterer vi vores 3 tapetkollektioner, inspireret af årets største trends. Så gør dig klar til at fylde din sikre oase med spændende stilsammenstød, futuristiske detaljer og masser af farve – din næste tapetfavorit kan ikke vente med at blive fundet.

Meta Waves - PWP

Slukket og tændt

Vi har længe talt om modsætninger, når det kommer til tendenser. 2023 er ingen undtagelse, men i år er det i et opdateret udseende. Dette forår fylder vi vores hjem med futuristiske farver og virtuelle former kombineret med total stilhed. Med trendordet "metaverse" i baghovedet skaber vi en konstant forbundet eksistens, men med en klar tænd og sluk knap. Vi integrerer nye moderne teknologier i rum til afslapning – som en futuristisk hyggelig tech spa dekoreret med lavendel toner og pixelerede overflader. Tag badekåbe og tøfler på, styr rumtemperaturen med stemmen, og lad den nyintegrerede teknologi tage sig af dig.

 

Gå efter følelserne

Vi ser en tendens, hvor vi fokuserer mere og mere på at opnå ægte nydelse og opleve ting, der får os til at føle os levende indeni. Den slags følelser, der ikke kan fanges på film. Det handler om at være til stede, og vi ønsker, at denne følelse bliver ét med vores hjem. Naturen er en vigtig ingrediens her, med opdaterede farveskemaer sprængfyldt med ny energi.

Orange Terrazzo Pattern - Jorma Jämsén

"Det handler ikke længere om, hvilken stil du har, men mere om, hvilken følelse du er ude efter."

 

Forelsk dig i farver

Efter en æra med fredelige toner kigger vi nu på lysere farver, der bringer glæde. Sprudlende er helt rigtigt, både hvad angår farve og form, og hvordan de kombineres. Spektret er bredt, men stærke toner af rødt og blåt er top tendenserne i sommerens palet. Gå linen ud med tapet på både vægge og lofter, eller gå efter mindre detaljer som plakater eller tekstiler. Nu er det tid til at forelske sig i farven - en gang for alle.

Stitched Together - WA Collection

Dette års trendspejder - her har vi listet vores tre favoritter og skabt unikke tapetkollektioner, der passer til hver trend.

 

Trend 1: The Baroness Blend 

Sprudlende stilsammenstød 

Palet: Blodrød, blå, abrikos & turkis


Overdådigt er temaet for denne kollektion. Tag hvad du har derhjemme, så længe det er stort og optager plads. Barokke blomsterarrangementer i antikke keramiske urner vises med glæde på det minimalistiske plexiglasbord. Kraftige farver som blodrød og koboltblå dominerer, selvom blødere toner som abrikos eller turkis også har deres plads til at lette stemningen. Denne tendens har en klar, hedonistisk stil med udsmykning, der fastslår, at livet skal leves fuldt ud. Vi vil have ting, der bevæger os, detaljer, der får os til at føle dybt i vores sjæle, og vi er helt holdt op med at undskylde for ikke at passe ind. Mønstrede gulve, farvede lofter, storslåede buer og dobbelte døre, der åbner bredt til verden – tænk stort og uden for boksen. Helt udenfor. Denne tendens indebærer at drikke vin i stedet for vand, lappe blå skærmlys i sig på fløjlsdækkede divaner med løvepoter og frem for alt leve stort i ethvert øjeblik.

Se kollektion

 

Trend 2: Protopia

Hvor mere er mere 

Palet: Palet: Grøn, blå, gul & orange


I sin reneste form defineres Protopia som en tilstand, hvor vi ikke længere kæmper for overlevelse (Dystopia), og vi stræber heller ikke efter perfektion (Utopia). Protopia er en verden med en konstant kollektiv vilje til forandring og forbedring, men hvor der også er en forventning om at skulle udvikle sig. Vi ser på vores oprindelse og sætter spørgsmålstegn ved vores livsstil. Vi fylder vores hjem og hjerter med sundhed og kærlighed. Naturen spiller selvfølgelig en stor rolle. Denne tendens er fuld af vegetation og nuancer af grønt. Farven grøn er naturligt afslappende og forfriskende, mens gule nuancer fremmer kreativitet, og her ser vi begge farver i en subtil blanding. Masser af mønstre, forskellige former og en fejring af din egen stil er mantraet for denne trend.

Se kollektion

 

Trend 3: Metamodernism

Flygt ind i en virtuel virkelighed  

Palette: Lilla, pink & hvid


Velkommen til en fremtid inspireret af metaverset og den digitale verden. Klare, skinnende overflader med flydende former kombineret med behagelig belysning. Yderligere elementer omfatter 3D, krom og hvidt metal. Lyserøde toner blandes med kunstig kunst og hele det lilla spektrum – fra den klareste lavendel til levende neon. Lad dine følelser være din guide. Generelt er det strippet ned, men hyggeligt. Fluffy former og futuristiske designs, der handler lige så meget om at flygte fra hverdagen, som de handler om at komme hjem. Vi ser spejle, innovative materialer og holistiske løsninger i en problemfri verden, som vi frit vandrer ind og ud af.

Se kollektion

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.