Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

DIY

  Sådan fjerner du let ​tapet​

  by Photowall DK

  Tapet​ er en af de mest interessante måder, du kan gøre dit rum flot på. Som man siger, er der ingenting, der varer for evigt. ​Tapet​ kan også komme til at se for gammelt og slidt ud, så på et tidspunkt skal det tages ned og skiftes ud. Denne artikel indeholder det, du skal vide for let at fjerne dit gamle ​tapet​.

  Husk at... hænge en tavle op i køkkenet

  by Photowall DK

  Tavler er rigtig funktionelle i et køkken. Du kan bruge dem på forskellige måder såsom til at skrive, hvad der er til aftensmad, kalender, liste med telefonnumre og meget mere. Den er ideel at have i køkkenet til at minde dig om ting i dagligdagen.

  Sådan laver du en grøn skærm til YouTubers DIY

  by Photowall DK

  At gøre noget eller nogen til en video eller billede er muligt med brugen af en grøn baggrund. Vi lærer dig, hvordan du skaber din egen grønne baggrund til din indretning og den billigste måde at gøre det på.

  Sådan pudser du dine vinduer som en faglært

  by Photowall DK

  Ideelt set burde vinduerne i et hus pudses mindst to gange om året. Det er dog en opgave, de fleste ikke ser frem til, da det ikke er særligt underholdende. Vi har skitseret nogle tips til, hvordan du kan pudse vinduerne som en fagmand og have det sjovt samtidig.

  Tænk lidt mere over dine påskedekorationer

  by Photowall DK

  Påske er vigtig i kristendommen, da man her fejrer Jesus Kristus' genopstandelse, og i mange lande fejres påske på en særlig måde. Påske er tidspunktet, hvor vi typisk ser påskeæg og -harer, der henholdsvis symboliserer Kristus' blod og det at give gaver. Påskedekorationer omkring dig minder dig om, hvad vi fejrer, og hvorfor vi fejrer påske. Her giver vi dig information om, hvordan du skaber meningsfulde og symbolske påskedekorationer.

  Lav en oversigt over idéer og indfald i en bog eller kollage, før du indretter dit hjem

  by Photowall DK

  En humørtavle eller idébog er en slags kollage, der udgøres af billeder, tekster eller dele af genstande, der er nødvendig for at få den endelige plan eller idé. Brugen af humørtavler eller idébøger kan give dig en generel idé om, hvad der kommer til at ske. I denne artikel giver vi dig nogle til, hvordan du kan skabe og bruge en humørtavle eller idébog, før dit hjem renoveres.

  Skab dit eget Marrakech med marokkansk indretning

  by Photowall DK

  Marokkansk indretning viser med sine detaljer, tekstur og geometri landets mangfoldige historie. Denne artikel fortæller dig alt, du skal vide om marokkansk indretning, og hvordan du får en marokkansk stemning derhjemme.

  Skab et venligt skabsmonster, der kan hjælpe dit barn med at falde i søvn

  by Photowall DK

  Alle oplever fra tid til anden angst eller frygt. Små børn er ofte bange for monstre i skabet eller under sengen. Som forældre er det vores pligt at hjælpe børn med at overvinde denne frygt. Denne artikel giver dig den information, du har brug for i forbindelse med at hjælpe dine børn med at overvinde deres angst og frygt.

  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.