3 enkle og kreative måder at bruge tapet til at peppe børneværelset op på

Her kommer 3 flotte og enkle DIY-tip, som du nemt kan gøre for at peppe børnenes værelse op uden de store anstrengelser. Anna María viser dig tre enkle måder at ændre i børnenes værelse på uden at tapetsere om. I vores trin-for-trin-guide kan du lære, hvordan du skaber en dekoration af tapetet til at hænge på væggen og et månedsbillede, og hvordan du nemt kan tapetsere et dukkehus.

Stilfuld vægdekoration til at hænge på børnenes værelse

Sværhedsgrad:
Let

Tid:
ca. 1 time

Uroer og dekorationer til at hænge på væggen kan man lave på mange forskellige måder. Det er både nemt og flot at arbejde med tapet. I nedenstående film viser jeg, hvordan du kan forvandle et stykke tapet til en flot uro til at hænge på væggen, der passer fint ind i børnenes værelse. Photowall har flere forskellige tapeter, der passer perfekt til formålet. Husk at vælge et tapet, hvor du kan klippe hele motivet ud. Til børneværelset er der meget mange fine varianter med dyr, der er perfekte til denne type af DIY-projekter. Galapagos Blue, Galapagos Green, Fish Pattern, Zoo, Retro Zoo, Fugle fra Peppercookies, Sea Monsters fra Petit Griffin er nogle eksempler på design, der ville fungere.

Du skal bruge:

● Tapet med billeder/figurer, der kan klippes ud, jeg har brugt Galapagos Blue
● Rundstav
● Snor
● Fiskesnøre
● Trækugler
● Saks
● Limstift
● Hultang

DIY - Wall Hanging for Kids

Kreativ månedsbillede til hele året

Sværhedsgrad:
Let

Tid:
Ca. 15 min

Da jeg var lille og gik i børnehave, havde vi et månedsbillede hængende i det store legerum. Billedet var en flot illustration med et billede af den aktuelle måned og månedens navn skrevet på billedet. Ved hvert månedsskifte samlede alle vi børn os i en rundkreds, og under en lille ceremoni (hvor os børn skulle lukke øjnene) "tryllede" lærerne den nye måned frem. Jeg husker, at jeg altid var utrolig imponeret over trylleriet, at et billede kunne mærke og ændre form, afhængigt af hvilken måned det var. Nu, hvor jeg er blevet voksen, ved jeg, at billedet havde 12 billeder, og at de bare bladrede frem til den rigtige måned. Men det er stadig noget magisk over det. Passer fint i børnenes værelse.

Så da Photowall har så mange tapeter, der kan knyttes til forskellige måneder, tænkte jeg, at jeg selvfølgelig skal føre traditionen med månedsbilledet videre. Her kan du faktisk vælge nøjagtig det motiv, du ønsker. Du har brug for 12, en til hver måned. Et tip er at bruge søgefunktionen, hvor du kan indtaste årstiden, farverne eller den ønskede motivtype. Og så skal du bare vælge 12 billeder. Jeg blev lidt ekstravild med de sort/hvide Mummi-motiver.

Du skal bruge:

● 12 motiver
● Billedramme (min er 30x40 cm)
● Udskrift af månedsnavnene (download vores skabelon her)
● Limstift
● Saks
● Lineal, skalpel eller saks til at skære eller klippe motivet ud.

Start med at skære eller klippe dine motiver ud. Med skalpel og lineal får du snorlige kanter.

Når du har skåret alle motiver ud, skal du downloade vores skabelon og udskrive alle månedsnavnene og klippe dem ud. Selvfølgelig kan du også lave dine egne månedsskilte og udskrive dem, eller hvis du har en stabil hånd, kan du skrive direkte på tapetet. Lad kreativiteten få frit løb!

Lim månedsnavnene på dine 12 motiver. Lad tørre, og ram så billederne ind i din billedramme. Læg månederne i rækkefølge, så det bliver nemt at "trylle" næste måned frem, når tiden kommer. Hvis tapetet er lidt hvidt, og du har et mørkt motiv (som dette), kan det skinne igennem, så du kan enten lægge et hvidt kraftigt papir som beskyttelse mellem, og ellers lægger du bare bagsiderne mod hinanden.

Så er dit månedsbillede klar, og nu skal du bare hænge det op på væggen i børneværelset.

Skab et smukt, unikt og personligt dukkehus med tapet

Sværhedsgrad:
Meget nemt

Tid:
Ca. 30 min

Hvad ville du sige, hvis jeg sagde, det var muligt at tapetsere 10 værelser på en formiddag? Du ville måske grine af mig, men det er sandt! 10 værelser i et dukkehus altså! For der er altså noget skønt ved en lille miniatureverden. Og selvfølgelig skal miniatureverdenen have flotte tapeter på væggene. Noget, som ethvert børneværelse burde have! Et perfekt projekt til de tapetprøver og -rester, man kan have til overs efter et projekt. Vidste du, at du kan bestille prøver af alle Photowalls tapeter? Så får du et prøvestykke sendt hjem til dig, der er på størrelse med et A4-ark, så du kan se, hvordan mønsteret ser ud, og hvordan kvaliteten føles. Derudover er det også perfekt at tapetsere et dukkehus med!

Du skal bruge:

● Tapet til alle dine værelser.
● Dukkehus, diorama eller lignende (en gammel skoæske fungerer også perfekt!)
● Tapetlim (hvis du bestiller et tapet efter mål, følger der lim med)
● Pensel
● Saks
● Muligvis nogle blanke A4-ark til at lave en skabelon

Start med at lave en skabelon af væggene, som skal tapetseres, så du kan teste, at stykkerne er store nok, før du klipper i det rigtige tapet.

Tegn skabeloner af på tapetet, og klip alle dele ud. Pensl et lag med tapetlim direkte på dukkehusets væg, og sørg for at stryge et jævnt lag over hele væggen. Fastgør tapetet til væggen, og stryg med fingeren, så alle luftbobler forsvinder, og tapetet er jævnt.

Tapetser alle værelserne i dukkehuset. Og så er det bare at flytte ind!

Jeg håber, du fik lidt inspiration og ideer til ting, du kan lave i børneværelset!

 

Anna María Larsson er skaber, inspirator og DIY-professionel. Hun tror fuldt og fast på, at alle er kreative og kan skabe, det kræver bare lidt øvelse. Kan med jævne mellemrum ses i tv og til workshops og forelæsninger. Hun deler de ting, hun skaber og bliver inspireret af bloggen og Instagram-kontoen @dnilva

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.