Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Indretning & Rum

Fabelagtige tapeter til børneværelset

by Photowall DK

Photowall lancerer en børnekollektion designet af den tyske illustrator Rina Donnersmarck. Frugt og drømmeagtige skove er nogle af motiverne i kollektionen.

Forny køkkenet med flisetapet

by Photowall DK

Hvid standardflise 10 x 10 med sort fuge på tapeter en hurtig og nem måde at opfriske dit køkken på. Det er let at matche med forskellige materialer som træ, stål eller kobber. Tapetet føles tidløst og fungerer godt sammen med industrielt design og lidt mere rå materialer.

Grafiske graner – perfekt børnetapet

by Photowall DK

Fine Little Days Elisabeth Dunker laver utroligt flotte ting. En favorit er det granmønstrede tapet Spruce, som fås i seks varianter. Sort gran på hvid og grå baggrund og hvid gran i grå, grøn, brun og beige baggrund. Den finske indretningsarkitekt Susanna Vinto har tapetseret med de sorte graner på hvid baggrund i sin datters værelse. Helt vidunderligt, synes jeg.

Biblioteksvægge

by Photowall DK

Photowall udvider nu udvalget af bogreoltapeter, som med en sjov trompe l'oeil-effekt skaber en skøn biblioteksstemning. Denne bogreol er en moderne fortolkning af indbundne bøger i hvidt, placeret lidt anderledes på hylderne, som man kunne forestille sig at gøre det på en rigtig bogreol. Det, at tapetet er hvidt, gør, at det er nemt at bruge det i mange miljøer – det blender ind på en fin måde og skaber en harmonisk baggrund.

Shabby chic – giv dit rum en blød, romantisk stil

by Photowall DK

Det kan godt være, at shabby chic-indretningsstil har et vintage-look, men den er stadig blød, luksuriøs og landlig. Vi har her skrevet det, du skal vide for at få en stil, der er blød og romantisk, i dit rum.

Prøv helt sort-hvidt på badeværelset

by Photowall DK

Uanset om du har et traditionelt, nutidigt eller moderne hjem, er en sort-hvid palette altid noget, der fungerer og passer ind. Denne farvekombination på badeværelset giver et elegant, klassisk, men stadig tidsløst udtryk. Vi har skrevet det ned, du skal vide om at bruge sort-hvid på badeværelset, og nogle tips til hvordan du med succes kan implementere disse ting.

Interessante indretningsmuligheder

by Photowall DK

Dekoration af væggen transformerer tomme vægge til noget livligt og levende, og på denne måde kan du få et behageligt rum, du har lyst til at være i, og ikke bare tomt og tørt. Denne artikel giver dig nogle idéer til forskellig indretning af væggen, som du kan overveje til dit hjem.

Gotisk indretningsdesign – en unik stil, hvis du har et stort rum

by Photowall DK

Gotisk design karakteriseres af mørke vægge, gulve og lofter og er en fantastisk indretningsstil til store, åbne rum. Gotisk indretningsdesign giver et indtryk af en luksuriøs atmosfære med masser af kant. Her kan du blive klogere på de ting, du skal vide om gotisk indretningsdesign, som du kommer til at finde interessant.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.