Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Tyvstart på julen med 3 smukke og nemme juleprojekter

Så snart kalenderen skifter til november, synes jeg, det er ok at starte med julens klippe-/klistrehygge. For hvis du allerede begynder nu, bliver det hele mindre stresset, og så er der mere tid til det sjove – at klippe og klistre i fred og ro. Du har ikke brug for nogen særlige færdigheder for at lykkes med disse, og hvert projekt kan du have færdigt på 15 minutter. Så skærp saksene, og find linealen og skabertrangen frem, for her kommer der lidt juleinspiration!

Til jul synes jeg, at alle stilarter, farver og former er tilladt. Selvfølgelig er der klassiske farveskalaer som rød og grøn, men jeg vil gerne opfordre til at turde bruge andre farver også. I år har jeg f.eks. lyst til en jul i den lyserøde/lilla afdeling. Men selvfølgelig med nogle klassiske elementer, der gør, at det oser af jul. Jeg vil blande rødt, grønt, guld og naturlige materialer med årets favoritter. Jeg tror, det bliver en skøn jul.

Fold hurtigt og nemt et elegant og stilfuldt papirgrantræ

Sværhedsgrad
Let

Tid
10-15 min.

Du skal bruge:
● Tapet eller lidt tykkere papir
● Grillspyd
● Saks/skalpel
● Hultang eller en nål

Juletræer lavet af Marble Red Damasco Gold

Med lidt tapet og et grillspyd kan du lave fine grantræer til enten at stikke ned i julemaden eller bruge som borddekoration. Disse grantræer er lavet med tapetet Marble Red Damasco Gold. For at lave dem skal du klippe aflange trekanter ud, som du foldes som en harmonika. Lav huller med en hultang eller nål, og tråd så juletræet på en grillpind

Lav en smuk guirlande

Sværhedsgrad
Let

Tid
15+ min. (afhængigt af hvor lang en guirlande du vil have)

Du skal bruge:
● Tapet, groft papir, gavepapir, bogsider (kun fantasien sætter grænser)
● Papirstanser i forskellige former, eller klip med fri hånd med en saks
● Symaskine

Guirlande lavet af Sonja Pink, Watercolor Evening Plum, Watercolor Pink Calcite, The Dream - Marsla Blush

Ved hjælp af forskellige former kan du lave effektfulde guirlander. Man kan sagtens klippe cirkler, firkanter og halvmåner ud med fri hånd, men hvis du har stanser, går det endnu hurtigere. Når du har flere forskellige former, kan du hurtigt sy en lang guirlande på symaskinen! Man kan sagtens sy i tapet med en symaskine.

Sådan en guirlande kan være fin at pynte med henover et dækket bord, hænge i juletræet eller bare have hængende på kryds og tværs i rummet for en mere festlig fornemmelse. Her har jeg brugt tapetrester, men det fungerer lige så fint med almindeligt papir, gavepapir eller måske endda nogle sider fra en gammel bog.

Overrask med en trendy julestjerne

Sværhedsgrad
Let

Tid
15 min.

Du skal bruge:
● Tapet eller lidt tykkere papir
● Saks eller skalpel
● Snor
● Dobbeltklæbende tape eller hurtigtørrende lim, såsom en limpistol

Julestjernerne er lavet med tapeterne Watercolor Evening Plum og Watercolor Pink Calcite,

At folde stjerner i forskellige størrelser er utroligt taknemmeligt at gøre med netop tapet. Stjernen bliver lidt mere solid, da tapetet er tykkere end almindeligt papir, og du kan lave alt fra små stjerner til at hænge i juletræet eller lægge som dekoration på et dækket bord op til store størrelser til at hænge i vinduet. For at lave små stjerner som dem, jeg har lavet her, skal du bruge et stykke tapet på 5x45 cm. Fold en harmonikafoldning, og klip en form langs ydersiden af den ene langside. Tråd en snor igennem, og bind den sammen. Fastgør stjernen med dobbeltklæbende tape, og lav huller i toppen og sæt en snor i, hvis du vil hænge dem op. Hvis du vil have en dobbeltsidet stjerne, skal du klistre to lige store stykker tapet med bagsiden vendt mod hinanden, inden du begynder at folde.

Lad julens klippe-/klistreprojekter begynde!

Quick and Easy Paper Christmas Decorations

Anna María Larsson er skaber, inspirator og DIY-professionel. Hun tror fuldt og fast på, at alle er kreative og kan skabe, det kræver bare lidt øvelse. Kan med jævne mellemrum ses i tv og til workshops og forelæsninger. Hun deler de ting, hun skaber og bliver inspireret af på bloggen og Instagram-kontoen @dnilva.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.