Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Nyheder

Tapetserie af Maison til børneværelset

by Photowall DK

I samarbejde med Maison præsenterer Photowall nu eksklusive tapeter til børneværelset. The Little Folk-serien er inspireret af storslåede sydafrikanske landskaber og spektakulær natur. Alle fem motiver er illustrerede i hånden, og de er spækket med detaljer og eventyrlige universer. Målet er at bringe ro, harmoni og en smule magi ind i ethvert rum – uanset alder.

Mødet mellem indretningsdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

by Photowall DK

I dag lancerer vi et eksklusivt designsamarbejde med den svenske kunstner Emma Lindström. Tapetkollektionen AURA tager udgangspunkt i 12 akrylmalerier med abstrakte og livlige farvekompositioner. Via deres harmoniske og organiske udtryk indbyder hvert motiv til, at man kobler af rent visuelt og finder tilbage til den harmoniske sindstilstand.

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

by Photowall DK

I sommeren 2017 udvider Photowall sit tapetsortiment med tre nye mønstre: Lovebirds, Blues og Purple Vein – skabt af kunstneren, illustratoren og designeren Nadja Wedin.

Tapeter fra About Blank i ægte surfer-ånd

by Photowall DK

Photowalls nye motiver fra skaberne About Blank indeholder alt, lige fra iøjnefaldende palmetræer, kilometerlange sandstrande og surf-billeder taget ved daggry. Kollektionen indeholder seks motiver, der er taget af fotograf Kenny Bergander. Alle er inspireret af havet, surfing i Californien og rejser rundt i hele verden.

Photowall møder Jonna Jinton

by Photowall DK

Hun kalder sig selv enspænder, men har et smil og en boblende charme, der kan få den sidste sne i Nordsverige til at smelte. Mine spørgsmål er mange. Hvordan finder man som bare 21-årig modet til at flytte til en lille landsby i det nordlige Sverige med kun 10 indbyggere? Savner hun nogensinde byen? Hvor har hun lært at tage så magiske naturbilleder? Photowall har mødt Jonna Jinton – som lige nu er aktuel med sin første ​tapet​kollektion.

Daydreams – en børnekollektion af Cathy Nordström

by Photowall DK

Prikkede ispinde, store træer og klipper i fantasifulde former og blå isbjørne, der lever i skoven sammen med flamingoer og gigantiske jordbær. I dag lancerer vi Daydreams – en børnekollektion, der er designet af den svenske designer og illustrator Cathy Nordstrom.

Nye farver fra designduoen Nothing Can Go Wrng

by Photowall DK

Photowall udvider sit sortiment med ​tapet​motiver fra designduoen Nothing Can Go Wrng. En skøn blanding af klassiske former og moderne design – i helt nye farvesammensætninger. Det er Less Is A Bore 2.0.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.