Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Nyheder
Mødet mellem indretningsdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

Mødet mellem indretningsdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

Emma Lindström er en etableret svensk kunstner, der har stået bag flere succesrige udstillingeri USA, Frankrig, Tyskland og rundt om i Europa. Hun driver desuden sit eget kunstgalleriAnohaao Gallery, der ligger i det centrale Gøteborg, ligesom hun er aktuel med flere udstillingerverden over.Lindströms kunstneriske proces har været en lang rejse, hvor hun gennem flere år hareksperimenteret med forskellige teknikker, farver og materialevalg. En proces, der udvikleskontinuerligt og dermed får nye udtryk. Samtidig bliver det visuelle udtryk styret af Lindströmssindsstemninger, følelser samt tilfældige elementer.Arbejdet begynder altid med et valg af en bestemt farveskala, enten ud fra en specifik ordreeller Lindströms egne sindsstemninger:Når jeg begynder at skabe mine motiver, træder jeg ind i en meditationslignende tilstand. Her tillader jeg mig selv at lade intuitionen tale og processen lede vejen. Processens første stadie indbefatter, at akrylfarven hældes eller stænkes på lærredet. Derefter går jeg ned i detaljerne og udjævner, hvilket former det endelige værk.De livlige tapetmotiver i kollektionen AURA fylder rummet med en positiv stemning og energi. Tapeterne kan opmuntre til glæde, kreativitet, harmoni og afkobling, alt efter beskuerens sindsstemning og aktuelle behov. Emma Lindström udtaler:Jeg både håber og tror, at tapeterne kan bidrage med en positiv og kraftfuld energi til rummet, så det bliver et sted, hvor der er plads til kreativitet og glæde, ligesom det bliver et sted, der føles behageligt.Emma Lindström uddyber desuden sine tanker omkring tapetkollektionen for Photowall: Det har været super spændende og udfordrende at skulle tænke i et stort format og finde frem til aspekter og farveskalaer, der føles interessante. Samtidig har det været nødvendigt at være en smule mere tilbageholdende, mens man stadig bevarer sin kunstneriske integritet fra det originale værk. Jeg synes, at vi er endt med et produkt, der byder på det gode møde mellem indretningsdesign og kunst.Tapetkollektionen AURA sælges eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som fototapet efter egne mål.

Blomstret, farverigt og stort – nye og trendy tapetmotiver fra Iwa Herdensjö

Blomstret, farverigt og stort – nye og trendy tapetmotiver fra Iwa Herdensjö

– Jeg tegner først og fremmest print til tøj, og de blomstrede trends har bare afløst hinanden. Det er blevet til mange blomstertegninger, men hvor det i andre opgaver kan handle mere om at lave den helt rigtige type blomsterprint, fik jeg her mulighed for at lave lige, hvad jeg ville. Det var vigtigt for mig at lave to tapeter, som hører sammen, men som alligevel ikke bliver identiske i udtrykket. De er på en måde som to scener fra samme film, fortæller designeren Iwa Herdensjö.Kollektionen har et personligt præg med sin muntre blanding af lyserødt, turkist og vinrødt, og det bliver ekstra tydeligt, når Iwa fortæller, hvordan kollektionen fik sit navn.– ”Dare” er farven på min læbestift, som jeg har haft på næsten hver dag i 7 år, så man kan vel egentlig godt sige, at det er en signatur.Iwa har en tydelig vision om, hvilket af de ekstravagante motiver, hun ville vælge til sit hjem, og hvilket rum det skulle pryde.– Jeg ville vælge Stunner Peachy i den orange/rosa farvesammensætning til entréen. Personligt tror jeg, at begge motiver ville fungere rigtig godt i lige præcis entréen. Et tapet, der gør lidt ud af sig selv, er med til at give en god velkomst eller et hyggeligt farvel – alt efter hvordan man ser det, fortæller Iwa Herdensjö.Tapetkollektionen Dare fås eksklusivt hos Photowall og består af to mønstre i fem forskellige farvesammensætninger. Motiverne kan bestilles som måltilpasset fototapet for 319 kr. pr. kvadratmeter.Share

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.