SUMMER HOUSE X MARTI MARAIS

En stormfuld kærlighedshistorie, hvor havet er i fokus. Havet. På den ene side beroligende og fredeligt, men samtidig utroligt kraftfuldt. Mange mennesker føler sig stærkt tiltrukket af havet – det samme gør sig gældende for kunstneren Marti Marais og tegnestuen Summer House. Sammen har de skabt en helt ny og unik kollektion, med udgangspunkt i kærligheden til havet.

High Tide BW -  Summer House x Marti Marais

Marti Marais' vigtigste inspirationskilde er det stormfulde hav, og du kan tydeligt mærke energien og vitaliteten fra de voldsomme bølger i hendes malerier. Samtidig lader hun os ligeledes nyde den stilhed og fred, der opstår, når stormen stilner af, og roen igen sænker sig over både havet og stranden. 

Teal Wave -  Summer House x Marti Marais

Marti begyndte sin kunstneriske karriere ved universitetet i Kapstaden, hvor hun studerede på den verdensberømte Michaelis School of Fine Art. Kærlighedens bånd til havet betød, at hun har bosat sig i Sydafrika, og hun er nu etableret i branchen med kunder over hele verden. Marti elsker kreativiteten og følelserne, der opstår på grund af hendes umiddelbare nærhed af Det Indiske Ocean. Hun er velkendt for sine udtryksfulde havmotiver, som hun skaber i sit solrige studie i Summersand i Port Elizabeth. Hun skaber sin unikke udtryksform ved at kombinere sin klassiske kunstnersjæl med moderne metoder, hvor hun lader farven adlyde samspillet og bevæge sig frit. Hun observerer og kontrollerer tyngdekraften med største præcision, og tilkendegiver, at timing er den vigtigste ressource i hendes skabelsesproces. Resultatet er betagende værker, der ikke efterlader nogen uberørt. 

Moondance Flat Blue - Summer House x Marti Marais

Med inspiration fra havet har Marti Marais nu skabt en unik kollektion sammen med Summer House – en tegnestue, der fokuserer på at eksperimentere med koncepter og materialer, hvilket udmunder i et subtilt, nærværende og personligt resultat. Summer House har også deres hjemsted i Sydafrika, og den nye fælles kollektion viser virkelig deres absolutte kærlighed til havet. 

Hos Photowall kan vi ikke få nok af disse forbløffende motiver, der virkelig fremkalder følelser og skaber en utrolig tiltrækningskraft. De tager sig fantastisk ud i både små og store størrelser, og hver del af kollektionen har sin egen unikke karakter, der formidler både kraft og harmoni. Muligheden for at få et indblik i Martis kreative penselstrøg gør det hele endnu mere spændende, og hendes unikke teknik samt sans for farve og form kommer virkelig til udtryk i denne kollektion.

Ocean Rhapsody -  Summer House x Marti Marais

"Photowall har et tæt og veletableret samarbejde med tegnestuen Summer House – så da de præsenterede ideen om at kombinere Marti Martais' abstrakte maleri med vores tapeter, sagde vi straks ja. Marti har en utrolig evne til at skildre havet og alle dets forskellige egenskaber, hvilket spænder fra dramatiske dønninger til beroligende bølger, og det på en måde, som gør det let at blive helt opslugt i indtrykkene. Indretning er en fantastisk måde at skabe trivsel på, og det er også meget let at føje en stemning til rummet ved hjælp af tapet.

I en verden i hastig forandring har vi ønsket om at omgive os med det, der altid har været der – og er der noget bedre end at være tæt på havet, når du vil slappe af og samle kræfter?"

-Anneli Öquist, Trendekspert hos Photowall

Summer House x Marti Marais-kollektionen består af 12 kraftfulde, kreative værker, der ikke efterlader nogen uberørt. Kollektionen fås som tapet, billeder på lærred og plakater. Tag mig til kollektionen