Efterårets tendenser 2021

Selvom vi befinder os i sensommeren, er vi mange, som ser frem til at have lidt flere hyggelige stunder indendørs igen. Vi er simpelthen ved at gøre os klar til en ny årstid. Efteråret nærmer sig med hastige skridt. Kom i stemning med din yndlingste, et dejligt tæppe og tændte stearinlys, så tilbyder vi den ypperste inspiration i form af efterårets tendenser. Eller hvad med dystre og hyggelige, bløde linjer og afslappende toner? Der er også gode nyheder til dem, der elsker 90'erne; kitchede frugtmønstre og lyse farver er det helt rigtige. Tag med på en rundtur, hvor vi fremviser de fire mest populære tendenser i dette efterår.

Trend 1 - Soiledge

Forestil dig at drikke urtete og diskutere Kafka, rødvin og nyskabelser – omgivet af grønne planter og dystre, naturlige toner. Soiledge lader naturen holde sit indtog i hjemmet med sine lidt blege, men dystre farver såsom mosgrønt, vinrødt og bejdset træ. Sammensæt dette med detaljer om vegansk læder, paisley-mønster og smukt fløjl, hvorefter efterårets fornemmelse af hygge er en kendsgerning.

Window view Ocean Green - Summer House

Trend 2 - Equilibrium

Drag fordel af et fristed for sjælen i efteråret. Vælg beroligende farver og bølgende former for at skabe et roligt og minimalistisk sted, hvor du kan samle dine tanker og genvinde energi. En smuk vifte af beige med strejf af elfenbenshvidt, lysegult og lavendel-lilla kombineret med bløde, klare materialer fuldender det hele. Find inspiration i naturen – tænk ferskvand, iltrig morgenluft, en lavvandet sandstrand og bleg solskin. Vælg gerne detaljer såsom koraller og skaller for at opnå et perfekt look.

Waltz of Colors Multi Soft - Photowall

Trend 3 - Ivory Earth

Som nordboere elsker vi lys, ikke mindst nu hvor efteråret nærmer sig og en mørkere tid går os i møde. Så passer denne lyse, lidt jordagtige tendens perfekt. Indret dit hjem med naturlige materialer såsom træ, rattan og tekstiler. Der er også plads til let bølgende linjer i kombination med lidt skarpere formationer taget fra kampesten, fyrbark og stenplader. Tænk minimalistisk, og tilføj tuftede tekstiler, keramik med sprængt patina og smukke tørrede blomster. På bordet ligger en inspirerende stak bøger med en nøje udvalgt kombination af wellness-, kunst- og fotobøger, der giver motivation og håb om lysere tider.

Delicate - 1 x

Trend 4 - YES WE CAN – The 90's in the 20's

Vi byder 90'erne velkommen. Nu byder vi stærke farver og prangende mønstre inden for i vores hjem – og findes der virkelig en bedre måde at byde efteråret velkommen på? Glem alt om jordnære farver. Her maler vi vores gode tilbud fra loppemarkedet i lyse farver og matcher disse med plisserede lampeskærme og siciliansk inspireret keramik. Desuden har du her muligheder for at fremhæve en politisk dagsorden og et socialt engagement. Indretningen er naturligvis præget af miljøvenligt gør-det selv, genbrugte og forskellige tilbud fra den blå avis. Men fortvivl ikke, du kan med sindsro også snige en eller to pastelfarver ind – alt er muligt i denne "ja-siger-tendens".

Crazy Life -  Ute Arnold