Idaho

Idaho er en delstat i den nordvestlige del af det amerikanske fastland, der ligger i Stillehavet. Den grænser mod øst til Wyoming, mod syd til Nevada og Utah, mod vest til Washington Læs mereog Oregon og mod nord til den canadiske provins British Columbia. Den har en befolkning på 1,8 millioner mennesker og dækker et areal på omkring 83.500 kvadratkilometer. Delstatens hovedstad og største by er byen Boise. Photowall hylder denne betydningsfulde stat med sin egen kollektion af Idaho lærredsprints. Disse Idaho lærredsprints skildrer silhuetten af denne fine stat, som den ses og genkendes af det meste af verden. Hæng et par af disse Idaho lærredsprints op på væggene i din stue, og lad ånden fra denne fantastiske stat gennemtrænge rummet med sin kraft og vitalitet. Dine kære og gæster vil føle det som om, de har foretaget rejsen til dette fantastiske sted med alle disse Idaho lærredsprints omkring sig. Du vil få deres evige taknemmelighed for at have været så klog at vise disse fine Idaho lærredstryk i deres synsfelt. Der er praktisk talt ikke noget rum eller væg i dit hjem, som ikke kan få energi fra disse Idaho lærredsprints. Lad disse Idaho lærredsprints blive en fast bestanddel i dit hjem.

Den blomstrende Idaho lærredsprints

I flere årtusinder har Idaho tjent som hjemsted for mange indianske folk. I de tidlige dele af det 19. århundrede blev denne by genstand for strid mellem Storbritannien og USA, da ejerskabet af dens områder blev diskuteret for at være en del af Oregon-området. Den blev officielt integreret som et medlem af USA med underskrivelsen af Oregon-traktaten i 1848. Idaho blev snart en del af Unionen den 3. juli 1890, hvilket gjorde den til landets 43. stat. Photowall lader dig blive en del af historien med "Boise Idaho Skyline" i sin unikke samling af Idaho lærredsprints. Disse eksempler på Idaho lærredsprints viser hovedstaden, som den fejres af hele landet. Hæng et par af disse Idaho lærredsprints op i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og forestil dig, at du er en af grundlæggerne, der udstikker denne storslåede stats skæbne. Du kan også vise disse Idaho lærredsprints i dine gange for at give dette triste rum en følelse af formål og inerti. Gør det at bevæge sig fra rum til rum til en øvelse i produktivitet og underholdning med disse fantastiske Idaho lærredsprints. Disse Idaho lærredsprints er et sikkert hit i din bybolig.

Bustling i Idaho lærredsprints

Et af de særlige forhold ved at være placeret i det nordvestlige Stillehavsområde er, at staten Idaho er opdelt i flere geografiske og klimatiske regioner. Den nordlige del, som er Panhandles, ligger i Pacific Time Zone. Mens resten af staten hører under Mountain Time Zone. Den sydlige del af Idaho, som omfatter Snake River Plain, er der, hvor størstedelen af befolkningen bor, og det er også den region, hvor man kan se de fleste landbrugsarealer. Photowall giver dig mulighed for at se det store billede med sit bemærkelsesværdige udvalg af Idaho lærredsprints. Hæng et par af disse Idaho lærredsprints op i dine rekreative områder for at få dig til at føle dig som om, du holder ferie i denne fine bjergstat. Dine stunder med voksenunderholdning vil aldrig være så engagerende, som når du har disse Idaho lærredsprints omkring dig. Du kan endda placere disse Idaho lærredsprints i dine opholdsområder for at fylde rummet med en afslappet og jordisk stemning.

Diverse og bjergrige

Idaho inkorporerer inden for sit område en del af selve Rocky Mountains. United States Forest Service ejer omkring 38 % af denne stats landområder, hvilket er det største af alle andre i USA. Nogle af de mere populære industrier, der understøtter dens økonomi, er landbrug, fremstilling, minedrift, skovbrug og turisme. Flere videnskabs- og teknologibaserede virksomheder har også deres hovedkvarter i denne fine stat. Idaho National Laboratory har også sit hjemsted her, da det er landets største energiministeriums facilitet. Photowall giver dig mere af fremskridtet og udviklingen med sin storslåede samling af Idaho lærredsprints. Hæng disse Idaho lærredsprints op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du lukker øjnene på en af de mest idylliske og fredelige byer i Amerika. Lad disse vidunderlige Idaho lærredsprints fylde dine drømme med billeder af industri og fremskridt. Dine slumreøjeblikke vil aldrig blive så fredelige og energigivende, som når du har disse fantastiske Idaho lærredsprints på dit værelse. Disse Idaho lærredsprints er fremstillet af materialer, der garanteret er sikre til at eksistere i dit hjem og sikre til at være i nærheden af dine børn.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider