Byer og steder

Den følelse af stedlighed, som et fint produceret lærredsprint kan give et rum, er ofte uovertruffen. Fra de travle gader i Fjernøsten, der er fulde af atmosfære og eksotiske farver, Læs meretil de mere afslappede europæiske bybilleder, kan alle mulige stilarter fremkaldes med det rigtige lærred. Vores lærredsprints med by- og stedtemaer er udvalgt ud fra nogle fantastiske fotografier og grafisk design og kan være glamourøse, overdådige eller endog oprørende i deres brug af farver og komposition. Vælg et af vores omfattende udvalg, og sæt dit værelsers indretning i stand med et element, der vil få det til at skille sig ud og give det en ægte følelse af beliggenhed.

Malerier inspireret af USA

Ideelt til at fremkalde bylivets højhuse eller måske tilbyde en mere reflekterende tankegang fra mere landlige dele af det amerikanske midtvesten, er der så mange måder at inkorporere et USA-inspireret maleri i et moderne hjem på. Tag et kig på vores lærredsprints med Los Angeles-tema, for eksempel. Her finder du farverige billeder, ofte opstillet i lyse kridt- og pastelfarver, som giver kontrastfyldte skabeloner til skylines og bybilleder, der egner sig lige så godt til funky gæsteværelser som til stilfulde receptionsrum. Mange tager det berømte Hollywood-skilt, der står over Beverly Hills, som designmotiv - noget, der utvivlsomt kan tilføre et strejf af raffinement og glamour, uanset hvilken æra af filmproduktion man er til. Så er der vores herlige New York lærredsprints, som kan fremkalde alt fra jazzalderen til moderne tider, og som hver især skildrer Big Apples karakteristiske arkitektur og layout. Fra seværdigheder af New Yorks berømte broer til andre, der skildrer byens berømte gule taxaer eller endda dens kreative graffiti, tilbyder de fleste et væld af farver, der tilføjer tiltrængt pik til enhver indretning. Alternativt kan du tage et kig på vores prints med Las Vegas-tema, som er fulde af neonlys og overskud, lige det, der skal til for at sætte liv i et kedeligt hjørne af dit hjem. Vi tilbyder også en omfattende samling af bybilleder fra San Francisco, som vil give en fantastisk kombination af hav, bakker og bymiljø, ofte det ideelle valg til at samle andre dekorative elementer i et rum i et enkelt billede.

Europæiske byglækkerier

Uanset om du er på udkig efter den grafiske stil fra et buskort fra London eller de koncentriske ringe af Amsterdams kanaler repræsenteret i en træblok, er der et passende lærredstryk at vælge imellem. Nogle af de europæiske bybilleder, der tilbydes, giver noget af en nostalgisk følelse med stemninger, der leder tilbage til svundne tider. Andre er helt up-to-date med moderne bygninger, som f.eks. de mange skyskraberprint fra City of London. Uanset om du er på udkig efter den neogotiske majestæt i Houses of Parliament eller romantikken i Eiffeltårnet, er der et ikonisk bybillede, der bare venter på at tjene som det perfekte tilbehør til dit værelse. Vores parisiske lærreder er naturligvis et fantastisk middel til at fange en smart stemning i ethvert rum, uanset om du ønsker en bistro-scene med vin i hånden eller noget mere sofistikeret, som f.eks. et maleri af Montmartres berømte basilika. Andre steder i Europa kan du bruge et lærredsprint til at fremkalde det travle natteliv eller gadescener i Berlin. Fra Reichstag-bygningen til den mere moderne Potsdamer Platz byder Berlin på så mange smagsoplevelser, ofte med en kant, som ikke findes andre steder. Men måske foretrækker du også det flygtige lys, som fotograferne i Stockholm eller Moskva så ofte fanger til at dekorere dit hjem med. Billederne fra disse byer, der ofte er optaget med falmende gult lys, giver ofte en beroligende stemning og passer godt til en bred vifte af dekorative toner. Endelig ville ingen europæiske billeder være komplette uden billeder fra Rom, den evige by. Vi tilbyder alt fra tagudsigt til udsigt over Tiberen, som vil give ethvert hjem et bemærkelsesværdigt italiensk præg.

En blanding af kulturer

Når du skildrer et bybillede på din væg, hvad enten det er gennem et bybillede eller noget meget mere fortolkende, såsom et plakatdesign, er det ofte blandingen af kulturelle symboler, der får det til at stå frem for beundring. Dette ses ofte i brugen af østlige bybilleder. Vores udvalg af bytryk fra Tokyo byder f.eks. på al den modernitet, som man kan forvente af denne hurtigt bevægende by, men også på fantastiske haver og ældre arkitektoniske stilarter som f.eks. traditionelle pagoder. Du kan også finde den perfekte blanding mellem det bebyggede miljø og naturen, idet nogle billeder viser moderne strukturer, der er sat op mod Japans mest berømte naturvidunder, Mount Fuji. Uanset hvilken stemning du leder efter i et byprint, er der helt sikkert et passende print med den helt rigtige grad af urban coolhed.
Produktoplysninger