Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Frokosten på toppen af en skyskraber - Billede på lærred - Stue

444

motiver

New York

New York, the Big Apple…New York City har mange populære navne. Hvis der findes en by i verden i dag, som nærmer sig den mystiske status som det gamle Timbuktu, så er den by formentliLæs mereg New York City. Dens skyline er legendarisk og gjort berømt i tusindvis af film og en million fotografier. Dens landemærker er mere velkendte for mange mennesker end landemærkerne i deres eget land – hvem kender ikke til Brooklyn og Broadway, eller Frihedsgudinen og Times Square? Hvem har ikke drømt om at holde nytår på Times Square, eller at se udsigten fra toppen af Empire State Building? Indtag Al Capones og Whoopi Goldbergs legendariske by med billeder på lærred fra vores New York-samling.

Skyline

New Yorks skyline kan meget vel være en af de mest berømte og letgenkendelige i verden. Som den er fyldt med skyskrabere, inklusiv den berømte Empire State Building, er den et velkendt syn i film og fotografier. New Yorks hektiske energi indgyder skylinen og det er alt sammen et vidunderligt eksempel på menneskelig formåen. Tag den summende energi ind i ethvert rum med billeder på lærred.

Central Park

Lige midt i New York, som fylder 3,41 kvadratkilometer, ligger Central Park, et af verdens mest besøgte, og mest filmede, steder i verden. Med dens smukt velplejede havelignende atmosfære og de mange gang- og løbestier, har Central Park millioner af besøgende om året, men bevarer alligevel, på en eller anden måde, følelsen af et behageligt fristed. Opliv et rum med den fredelige energi med malerier fra vores New York-samling.

Kunst

Kunst fra New York føles helt specielt og har en næsten hektisk energi, som om kunstnerne er inspireret af byen, eller omvendt. Billederne på lærred har klare farver og massive blokke, en munter og entusiastisk strøm af farver i form af nogle af byens mest berømte landmærker, såsom Empire State Building og den måske mest berømte statue i verden – Frihedsgudinden, hvis berømte silhuet vogter byen nat og dag. Pryd dit hjem med følelsen af byen, ved at inkorporere et billede på lærred fra vores New York-udvalg.

Times Square

Et andet berømt landemærke, som øjeblikkeligt genkendes af enhver der har set en film fra USA, Times Square er noget der skal opleves. Den summende energi, der lader til at kendetegne New York, bobler op til overfladen her, i hurtige gule taxaer og den endeløse strøm af fodgængere. Reklameskiltene hænger over gaderne, og reklamerer for alt mellem himmel og jord, mens millioner af mennesker har travlt med deres dagligdag. Trafikkens brøl på Times Square er som lyden af havet – slutter aldrig og konstant foranderlig, lyden af hele verden i bevægelse. Stedets energi er fantastisk, forbløffende og glorværdig. Mens billeder på lærred af Times Square måske er for travle til soveværelset, kan de være ideelle til et kontor eller en spisestue. Virksomheder vil formentlig også værdsætte et billede af Times Square for at live deres sted op.

Landemærker

New York har et bredt udvalg af genkendelige landemærker, hvoraf mange er repræsenteret i vores samling. Fra frihedsgudinden til Brooklyn Bridge til Central Park til, igen, Empire State Building, byen er fuld af landemærker og monumenter. Alle disse monumenter er velkendte fra tusind episoder af Venner, hundrede film og fotos og tegninger. De betyder noget særligt for folk der aldrig selv har været i New York. For de mennesker er de et frihedsideal, et sted der er så travlt og overfyldt at de aldrig vil blive bemærket. Til de trætte kan de være en inspiration til at fortsætte med at fortsætte, som vendingen siger, at tage en dag af gangen. For dem der har været der, og er taget derfra, bringer de minderne om deres tid i byen tilbage, minder om den travle trafik og de overfyldte fortov, minder om et sted hvor alle altid er på vej et sted hen. Selvom New York er en ægte by, er den også en myte for mange – landet hvor alle dine drømme kan blive virkelighed, hvis bare du arbejder hårdt nok for det, og hvis du bare prøver. Tag drømmene om legendernes by ind i dit hjem, ved hjælp af billeder på lærred.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.