New York

New York, The Big Apple... New York City har et væld af populære navne. Hvis der er nogen by i verden i dag, der nærmer sig det mytiske format af det gamle Timbuktu, er det nok New YoLæs mererk City. Byens skyline er legendarisk og er blevet berømt i tusindvis af film og millioner af fotografier. Dens vartegn er mere kendte for mange mennesker end vartegn i deres eget hjem - hvem kender ikke Brooklyn og Broadway, Frihedsgudinden og Times Square? Hvem har ikke drømt om at byde det nye år velkommen på Times Square eller om at se udsigten fra toppen af Empire State Building? Invoka den legendariske by med Al Capone og Whoopi Goldberg med lærredsprints fra vores New York-kollektion.

Skyline

New Yorks skyline er uden tvivl en af de mest berømte og let genkendelige i verden. Fyldt med skyskrabere, herunder den berømte Empire State Building, er det et velkendt syn i film og fotografier. New Yorks frenetiske energi gennemsyrer skylinen, og det hele er et vidunderligt eksempel på menneskelig indsats. Bring denne travle energi ind i ethvert rum med et lærredsprint.

Central Park

Midt i New York ligger Central Park på 3,41 kvadratkilometer af bedste jord og er et af de mest besøgte og mest filmatiserede steder i verden. Med sin smukke, velplejede haveagtige atmosfære og de omfattende gå- og joggingstier modtager Central Park millioner af besøgende om året, men bevarer alligevel på en eller anden måde følelsen af et fristed. Oplive et rum med denne fredelige energi med malerier fra vores New York-kollektion.

Kunst

New York-kunst har en ejendommelig følelse, en næsten frenetisk energi, som om kunstnerne er inspireret af byen eller omvendt. Lærredsprinterne har klare farver og solide blokke, en munter og entusiastisk spærreild af farver, der viser nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Empire State Building og måske verdens mest berømte statue - Frihedsgudinden, hvis berømte silhuet vogter byen nat og dag. Giv dit hjem en følelse af byen ved at inkorporere et lærredsprint fra vores New York-sortiment.

Times Square

Times Square er et andet berømt vartegn, som alle, der har set en film, der foregår i Amerika, straks kan genkende. Den summende energi, der synes at definere New York, sprudler her i de lynende gule taxaer og de endeløse skarer af fodgængere. Reklametavlerne skyder sig op over gaden og reklamerer for alt i verden, mens millioner af mennesker går deres daglige gang. Trafikkens brusen på Times Square er som lyden af havet - uendelig og i konstant forandring, lyden af en hel verden i bevægelse. Stedets energi er fantastisk, fantastisk og herlig. Mens lærredsprints af Times Square måske er for travle til et soveværelse, kan de være ideelle til et kontor eller en spisestue. Virksomheder vil sandsynligvis også sætte pris på Times Square prints til at sætte liv i deres rum.

Landemærker

New York har en lang række genkendelige vartegn, hvoraf mange er repræsenteret i vores samling. Fra Lady Liberty til Brooklyn Bridge til Central Park til, endnu en gang, Empire State Building, er byen fuld af vartegn og monumenter. Alle disse monumenter er velkendte fra tusind episoder af Friends, hundrede film og hundrede fotos og tegninger. De har en særlig betydning for dem, der aldrig har været i New York i virkeligheden. For disse mennesker er de et ideal om frihed, om et sted, der er så travlt og overfyldt, at de aldrig vil blive bemærket. For de trætte kan de være en inspiration til at blive ved med at blive ved, som man siger, til at klare sig igennem hverdagen. For dem, der har været der og er rejst, bringer de minderne om deres tid i byen tilbage, minderne om den hastige trafik og de overfyldte fortove, om et sted, hvor alle altid er på vej et sted hen. Selv om New York er en virkelig by, er det også en myte for mange - landet, hvor alle dine drømme kan gå i opfyldelse, hvis bare du arbejder hårdt nok, og hvis bare du prøver. Giv dit hjem drømmene fra legendernes by et skær af drømme ved hjælp af et lærredsprint.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.