Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Malachitsøen - Billede på lærred - Stue

24

motiver

Washington

Washington, opkaldt efter præsident George Washington, blev den 42. stat i unionen i 1898. Det er den mest nordvestlige stat i USA og er en del af regionen Pacific Northwest, som inkLæs mereluderer Oregon. Bjergkæden The Cascade Mountains, opkaldt efter dets utallige vandfald, har en række vulkaner og 300 gletshere og kaldes ofte de amerikanske alper. Selvom alle vulkanerne betragtes som aktive, er Mount St Helens den eneste i udbrud i nutiden, hvor det sidste udbrud var i marts 1980. Mount Rainer i 4.392 meters højde, afbilledet som et modernistisk oliemaleri, ligger i en selvopkaldt nationalpark. Der er mange spektakulære vandrestier og du kan vandre op af bakker og ned i dale, når du vandrer gennem alpeskoven. De glorværdige billeder på lærred af Seattle og tværs over bugten til Mount Rainier med dens snedækkede tinder som baggrund, fører din fantasi direkte derhen.

Våd og tør

The Cascades deler staten i to, de lokale kalder den vestlige side den våde side og den østlige side den tørre side. Den vestlige side er kystområdet med en tempereret regnskov, men østsiden med bjergene har et meget mere tørt klima med tørre ørkener og halvtørre stepper. Washington har en blomstrende vinkultur med base på den østlig side. Det er den 2. største producent i USA efter Californien og har deres egne problemer, da de ikke har så kraftig regn, hvilket gør vanding og vandrettigheder meget vigtigt.

Seattle

Havnebyen på vestkysten, Seattle, er den største by i både Washington og Pacific Northwest-regionen i USA og er hvor King County har sin beliggenhed. De futuristiske, psykedeliske billeder på lærred fanger essensen af denne moderne by. Den er beliggende i Ildringen og er derfor et område med mange jordskælv. I 2001 rystende et jordskælv med en styrke på 6,8 byen og gjorde betydelig skade på bygningerne. Klimaet er klassificeret som marint tempereret, med kolde og våde vintre og varme, tørre somre. Det er en spektakulær by og vores billeder på lærred fanger alle de billedskønne udsigter af en imponerende skyline domineret af Space Needle, med inspirerende udsigter over bugten. Seattle er hjemby for adskillige indflydelsesrige bands, såsom Nirvana og Pearl Jam, men dens mest berømte søn må være den ikoniske Jimi Hendrix. Den kom for alvor på verdenskortet gennem den meget populære TV-serie Grey’s Anatomy.
Produktoplysninger
  • Viser 1-24 af 24 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.