Californien

Californien er en delstat i det vestlige USA, der grænser op til Nevada mod øst, Stillehavet mod vest, Oregon mod nord og den mexicanske stat Baja California mod syd. Den har en befolLæs merekning på 39,5 millioner mennesker og dækker et næsten 164.000 kvadratkilometer stort område. Det er den tættest befolkede stat i landet og den tredjestørste, når det gælder areal. Delstatens hovedstad er byen Sacramento, og den mest befolkede by er byen Los Angeles. Photowall hylder denne imponerende stat med sin egen kollektion af lærredsprints fra Californien. Disse billeder skildrer de mere populære regioner i denne stat, som de er anerkendt af landet og resten af verden. Hæng et par af disse California lærredsprints op på væggene i din stue, og fyld rummet med en ubekymret og afslappet stemning. Din familie og dine gæster vil ikke kunne rive øjnene væk fra disse storslåede California lærredsprints Deres tak til dig vil være uendelig for din generøsitet med at vise disse California lærredsprints i dette område. Lad disse lærredsprints fra Californien blive en fast bestanddel i dit hjem.

Sorgløst i Californien lærredsprints

Økonomien i Californien er den største subnationale økonomi i verden. Hvis det var et land, ville det være det femte rigeste på denne planet. San Francisco og Los Angeles ligger på henholdsvis anden og tredjepladsen som de mest velstående byer i hele USA. Det er formentlig derfor, at kandidaterne i et valgår sørger for at sikre staten Californien på deres kampagnekort og gør alt for at vinde denne meget progressive stats vælgere for deres hjerter og hjerner. Photowall giver dig noget at forundres over med "San Francisco City Skyline", "San Diego California Skyline" og "Los Angeles California Skyline Black" i sin brede samling af lærredsprints fra Californien. Disse billeder viser silhuetter af nogle af de mest progressive og populære bycentre i denne store stat. Hæng et par af disse lærredsprints fra Californien op i dine opholdsrum, og mærk, hvordan rummet bliver gennemsyret af den livlige og ukuelige ånd fra denne fantastiske region i USA. Dine voksne legetimer vil aldrig blive så engagerende og spændende, som når du har disse lærredsprints fra Californien på væggene omkring dig.

Signifikant i California lærredsprints

San Francisco Bay Combined Statistical Area kan prale af landets højeste bruttonationalprodukt pr. indbygger. Det er også hjemsted for fem af verdens rigeste virksomheder samt fire af de rigeste mennesker i verden. Den region, der nu er det moderne Californien, var engang hjemsted for indianerstammer. Det var først i det 16. og 17. århundrede, at europæerne begyndte at udforske området. Det spanske imperium fortsatte med at gøre krav på og kolonisere det og gjorde regionen til en del af vicekongedømmet Ny Spanien i 1804. Det blev derefter annekteret af Mexico i 1821 efter dets sejr i dets kamp for uafhængighed, men det blev tildelt USA efter den historiske mexicansk-amerikanske krig i 1848. Photowall tager hatten af for denne fine stats historie med "Hey San Francisco", "Yosemite park, Californien" og "Stars of Joshua Tree, Californien" i sin vidunderlige samling af lærredsprints fra Californien. Disse billeder viser de mere landlige og provinsielle regioner i denne bemærkelsesværdige stat. Hæng et par af disse lærredsprints fra Californien op i dit private arbejdsværelse eller i dit minibibliotek, og forestil dig, at du er en af de pionerer, der opdagede dette skønne land.

Rigt og glamourøst

Hele verdens centrum for film- og tv-industrien hviler solidt i Hollywood i staten Californien. I mere end et århundrede har denne region i staten introduceret verden til et helt univers af underholdning og glamour, som ingen andre dele af verden har kunnet måle sig med den dag i dag. Nogle af de mest legendariske stjerner inden for film, tv og musik har gået på gaderne og besøgt de mange vandhuller. De gennembrud, som denne industri har opnået, både inden for teknologi og kunst, har været svimlende. På Hollywood Walk of Fame kan man se håndaftryk fra nogle af de mest berømte kunstnere, der har prydet det store lærred siden stumfilmtiden. Hollywood-skiltet har været et ikon, der repræsenterer håb og drømme hos de millioner af unge håbefulde mennesker, der hvert år rejser til denne fine stat for at søge lykken i underholdningsbranchen. Photowall gør dig til en del af denne legendariske tradition med "San Francisco, Californien, USA", "Golden Gate to Stars" og "Monterey Dreams" i sin storslåede og storslåede samling af lærredstryk fra Californien.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.