Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Hip Hip Hurra - Peder Severin Kroyer - Billede på lærred - Køkken

189

motiver

Mad og drikke

Mad og drikke er en vigtig del af vores liv. Vi nyder at spise og drikke, inklusiv kulinariske hobbyer. Der er ingen ferie eller speciel dag der er komplet, uden en måltid ude. AppetiLæs meretvækkende billeder på lærred af mad og drikke vil være perfekte til væggene i dit køkken, spisestue, og alle andre steder hvor du nyder din gourmet. Hvad enten du foretrækker det abstrakte, fotografier eller informative billeder, så vil der med garanti være et maleri der passer til dig, i vores omfattende kollektion af billeder på lærred.

Mad

Æbler der drypper med frisk vand, honningceller der er klar til at sprænge ud med deres sødme, se frugter fra hele verden, eller jordbær som ikke er til at modstå. Tegneseriefigurer lever i en fantasiverden hvor stykker af lækker chokoladekage, småkager, tærter og doughnuts drejer rundt i et milky-way mønster i rummet. Billeder med landskabstemaer og mad, inkluderer træbokse inspirerede reklamering, Vintage Vessels fremviser mælkekander fra en tid hvor alle havde en mælkemand kommende forbi med deres friske mælk. Citroner, tomater, urter og meget mere kan pryde dit bord eller køkkenvægge. Du kan kigge på frisk fisk og grøntsager, og dermed få inspiration når hele familien vil vide hvad aftensmaden står på. Retro køkken billeder som kommer direkte fra vintage tapet katalogerne, kan hjælpe dig med at designe dit drømmetema i spisestuen eller morgenmadsområdet. Her vil en enkelt abstrakt citron være et kunstværk.

Drikke

Fejr din vingårdstur med et billede på lærred af tønder der lagrer i en kælder. Vin og en ostetallerken med vintage rødvin i flasken, kan fremmane minder eller endda fremtidige planer. Vis dine gæster at du nyder din te, idet du hænger japansk inspirerede billeder på lærred op. Propper vises, og de kan også få kaffebønner, så dit køkken kan komme til at føles som den hjemlige kaffebar du altid har ønsket det skulle være. Et display af farverige flasker, eller flaskebunde skaber den rigtige atmosfære til ethvert spise- eller barområde. Sorte og hvide billeder på lærred af vinflasker og vine, kan fremvise dine kulinariske interesser og evner til dine gæster. En smag af Napa Valley kan hjælpe dig med at fremkalde en ekstra speciel følelse på din næste aften med vin og oste smagning.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.