Mad og drikke

Mad og drikke udgør en stor del af vores liv. Vi nyder at spise og drikke, og vi nyder også kulinariske hobbyer. Ingen ferie eller særlig dag er komplet uden et måltid ude at spise. ALæs mereppetitlige lærredsprints af mad og drikke glæder væggene i dit køkken, spiseområde og ethvert andet rum, hvor gourmet-ting er. Uanset om du er til det abstrakte, fotografiske eller informative, er der helt sikkert det perfekte maleri i den omfattende kollektion af lærredsprints.

Sumpturiøst interiør med vægmalerier med mad og drikkevarer

De fleste af os elsker at spise, og der er mange lejligheder, hvor vi kan nyde lækre måltider, som er tilberedt på bordet. Som sådan foretrækker nogle boligejere og designere at tilføje dekorationer i visse rum, der skildrer mad og drikkevarer. I de fleste tilfælde er spisestuen og køkkenet de rum, der ofte er dekoreret med sådanne dekorationer. I disse dage er den nemmeste måde at få et rum til at se fantastisk og levende ud på ved hjælp af vægmalerier. Det ser ud til, at vægmalerier kan ses, hvor end du går. Hvorfor ikke. De er nemme at bruge og har tonsvis af designs at vælge imellem. Photowall har en bred vifte af kollektioner, der simpelthen kan få enhver kedelig og kedelig væg til at se fantastisk ud. Et fantastisk eksempel er vægmalerier af typen Food & Drink. Tilføj disse vægmalerier til væggene i køkkenet og spisestuen, og du vil helt sikkert få den forvandling af rummet, som du har ledt efter. Skab seje og interessante vægge med disse vidunderlige vægmalerier, og du vil helt sikkert bringe dit rum til det næste niveau.

Mad

Æbler drypper af frisk vand, honningceller synes klar til at sprænge deres sødme, se frugter fra hele verden eller simple jordbær, der er fristende nok til at røre ved. Tegneseriefigurer lever i en fantasiverden, hvor skiver af lækre chokoladekager, småkager, tærter og doughnuts hvirvler rundt i et mælkevejs-lignende mønster i rummet. Vægmalerier med fødevaretemaer på gårde omfatter reklamer inspireret af trækasser, Vintage Vessels viser mælkekander fra en tid, hvor alle havde en mælkedør, der ventede på deres daglige mælkeprodukt. Citroner, tomater, krydderurter og meget mere kan pryde dit bord eller dine køkkenvægge. Frisk fisk og grøntsager kan ses som inspiration, når hele familien vil vide, hvad der er til aftensmad. Retro køkkenprint direkte fra vintage tapetkataloger kan hjælpe dig med at designe dit drømmetema i spisestuen eller i morgenmadsbaren i dit hjem. Her er en enkelt abstrakt citron et kunstværk trykt på et vægmaleri.

Drikkevarer

Fejr din vingårdstur med et vægmaleri med et vægmaleri med tønder, der lagrer i en kælder. En vin- og ostetallerken med årgangsrødt på flaske kan fremkalde minder eller fremtidsplaner. Vis dine gæster, at du nyder tetid, når du hænger japansk inspirerede vægmaleridesigns op. Der er propper på udstilling, og du kan også få kaffebønner, så dit køkken føles som den hjemmekøkkenbar, du gerne vil have det til at være. En udstilling af farverige flasker eller flaskebunde giver det rette strejf af atmosfære til ethvert spise- eller barområde. Sort-hvide lærredsprints af vinflasker og vin kan vise dine gæster dine kulinariske interesser og færdigheder. En smag af Napa Valley kan hjælpe dig med at fremkalde en ekstra speciel følelse på din næste vin- og ostesmagningsaften.
Produktoplysninger