Fantasy

Fantasibilleder kan tage dig med på en rejse gennem din egen fantasi og skabe nye historier og idéer, hver gang du kigger på lærredet på din væg. På arbejdet og derhjemme gør det mereLæs mere end blot at have noget tiltalende at se på din dag; det kan løfte dit humør og give dig mulighed for at slappe af i dit sind. Nyd at leve i en verden af uendelige muligheder, når du vælger de perfekte fantasy lærredsprints til dit hjem.

Sandheden mellem fantasi og virkelighed

Fantasi er pr. definition en idé uden basis i virkeligheden og er praktisk talt din fantasi, som er ubegrænset af virkeligheden. Virkelighed er derimod tingenes tilstand, som de eksisterer. Grundlæggende er det, hvad du ser, hører og oplever. Når du dekorerer dine børns værelse, er brugen af Fantasy vægmalerier det bedste, du kan give dine små. I en alder af tre eller fire år kan mange børn allerede skelne mellem virkelighed og fantasi. Derfor nyder de virkelig at spille rollespil med sig selv, deres venner og også deres forældre. Disse aktiviteter er tilsyneladende med til at hjælpe dine børn med at vokse og udvikle sig. Fantasi hjælper dem til at være kreative, og det er blevet konstateret, at børn vil være i stand til at håndtere forskellige situationer og problemer. Desuden vil børn kunne forstå og værdsætte forskellen på, hvad der er virkeligt og hvad der ikke er virkeligt. Det er her de fantastiske Fantasy vægmalerier fra Photowall kommer ind i billedet. Med vidunderlige designs vil de ikke kun være i stand til at få interiøret til at se godt ud, men vil ligeledes hjælpe børn i deres hverdag.

Udsandsynlige realiteter

Uanset hvordan du nyder din fantasiverden, er et af de bedste temaer at finde i det usandsynlige. Det er virkeligheden, med bare en lille smule af et twist. Du kan f.eks. finde malerier af et perfekt lille bondehus på en mark, som sidder på toppen af et træ. Hvis du kan lide scener med bygninger, der tager dig med til kanten af alt kan ske, kan du prøve Falling Estate, et dejligt sammensurium af huse, som du ville finde på en gade. . . ridning på en flod til kanten af et vandfald. I en scene bliver et græskar til et slot lige i tide til Halloween! Et sommerhus, der er knyttet til en mosaikluftballon, når nye højder i Up Up and Away. Find lærredsprint UFO'er på himlen i sepiafarve, dinosaurer, der leger i en flod, en pterodactyl i flugt, en tiger malet til at ligne et afrikansk dyr Chieftan og meget mere venter på dit vandrende sind og dine undrende øjne.

Fantastiske skabninger

Virkeligheden kombineres med et ideal, når du tager en brændende drage og sætter den op mod en kriger, der skal dræbe den uden at blive brændt! Der er flere dragescener samt den populære enhjørning. Du kan finde enhjørningefamilier i skoven, feer i træerne og den umulige, men plausible Dracor. Fantasykampe finder sted mellem mennesker og fantasivæsener, mens et væld af intense og virkelige dyr er skildret i naturlige scener, som om du udspionerer et privat øjeblik.

Beskærende situationer

Havlandskaber med springende delfiner, sommerfugle og lærredsprints af dyr af samme art grupperet sammen i samtale. Nyd et syn af Afrikas vilde ting, der hviler fredeligt under et træ, eller fugle nær et vandfald, der er klart nok til at være ægte.
Produktoplysninger