Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Enhjørning - Billede på lærred - Børneværelse

539

motiver

Fantasy

Fantasy billeder kan tage dig på en rejse gennem din egen fantasi, og skabe nye historier og ideer hver gang du kigger på det billede på lærred der hænger på din væg. På arbejde ellerLæs mere hjemme, det at have noget behageligt at kigge på, gør dagen nemmere at komme igennem; det kan løfte dit humør og få dig til at slappe af. Nyd at leve i en verden fuld af muligheder, idet du vælger det perfekte fantasy billede på lærred til dit hjem.

Usandsynlige virkeligheder

Uanset hvordan du nyder din fantasy verden, så er et de mest efterspurgte temaer, det usandsynlige. Dette er realitet, men med et lille tvist. For eksempel kan du finde malerier af et lille perfekt landhus på en mark, som er placeret øverst i et træ. Hvis du kan lide scener af bygninger der tager dig til kanten, hvor alt kan ske, så skulle du prøve Falling Estate, en fantastisk blanding af huse som du kan finde på gaden... eller du kan køre på en flod til kanten af et vandfald. I en scene bliver et græskar til et slot, lige inden Halloween! En hytte som er sat på en mosaik luftballon, opnår nye højder i Up Up and Away. Du kan finde billeder på lærred med UFOer på himlen i sepia farver, dinosaurer der leger i en flod, en pterodactyl på flugt, en tiger der er malet så den ligner en afrikansk dyrekonge, og meget mere som venter på dit vandrende sind og undrende øjne.

Fantastiske skabninger

Virkelighed kombineres med et ideal, når de tager en sprudlende drage og sætter den op mod en kriger, som skal slå den ihjel uden at blive brændt! Der er utallige scener med drager, samt den populære enhjørning. Du kan finde enhjørning familier i skoven, feer i træerne, og de umulige men stadig mulige Dracor. Fantasy kampe opstår mellem mennesker og skabningerne af fantasy, mens et overflod af intense og ægte dyr er afbilledet i naturlige scener, som om du kiggede ind på noget privat.

Beroligende situationer

Havscener med springende delfiner, sommerfugle og billeder på lærred af dyr fra de samme artsgrupper, der står sammen i samtaler. Nye en udsigt over Afrikas vilde ting, mens du ligger og slapper af under et træ, eller fugle i nærheden af et vandfald, som er tydeligt nok til at det kunne være ægte.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.