Kort og flag

Kort og flag på væggen fremkalder en følelse af forundring hos den rejsende i lænestolen. De er et godt samtaleemne til hjemmet eller kontoret. Lærredsprints med forskellige kort og fLæs merelag fra hele verden eller detaljerede gengivelser af bestemte steder er en måde at indfange fortidens ferier eller familiehistorie på. Gør fremtidsplaner levende eller henvis til verdens begivenheder. Siden begyndelsen af den skrevne historie har kort og flag været en måde at vise vores plads i verden på.

Kort fra fortiden

Vintage verdenskort i lærredsprint viser os vores jords historie. Navne fra fortiden og steder, som vi troede var nøjagtige, fremhævet på væggen for at bevare et øjeblik i historien. Fra epoker for længe og ikke så længe siden giver kort fra fortiden et vindue indblik i, hvordan vi engang så vores verden.

Kort over det fantasifulde

Fra kort skrevet med farvestrålende lys til kort, der viser verdens dyr, kan du lade fantasien få frit spil, når du hænger en piratskat op eller maler et kort med et stænk afbildet som et maleri. Rumkort kan tage dig med ud af denne verden, og jordfotokort over Afrika og Asien vil minde dig om, hvor stor denne smukke planet virkelig er.

Nationernes flag

Retroflag fra USA, England og andre lande viser national stolthed og hylder hjemlandet. Tag på en rejse i tankerne, og vandre rundt i gaderne i dit yndlingsferieland. Lærredsprints i forskellige størrelser kan transportere dig til det sted, hvor du kommer fra, eller et særligt yndlingssted, hvor du har boet eller rejst til. Uanset om det er kunstnerisk og abstrakt eller slående og præcist, vil et lærredsprint af nationernes flag helt sikkert være et hit for både gæster og kolleger.

Flag med et budskab

Vis din stolthed med et murstensregnbue graffiti-tema. Hvad med en hyldest til britisk rockmusik? Et murstensvægdesign med Union Jack passer godt ind i ethvert britisk hjem. Nogle gange er man bare nødt til at lade verden vide, hvem man er. Prøv malerier af verdens berømte symboler, og fortæl din historie uden at sige et ord!

Fantastiske kort og flag vægmalerier til dit interiør

Kort & Flag vægmalerier findes i forskellige designs og farver, der helt sikkert vil fuldende det samlede udseende af dit hjem eller rum. Farverige vægmalerier kan helt sikkert få enhver kedelig og kedelig væg til at se levende og livlig ud. På den anden side, hvis du ikke er så meget til farver og bare ønsker at gøre det simpelt, er der også Maps & Flags vægmalerier, der vil fremkalde formalitet og seriøsitet. Uanset hvilket vægmaleri du vælger, vil det helt sikkert få ethvert rum til at se indbydende og fantastisk ud. God fornøjelse med indretningen!
Produktoplysninger