Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Verdenskort - Billede på lærred - Stue

856

motiver

Kort og flag

Kort og flag på væggen, skaber en følelse af undren hos den rejsende i lænestolen. De er et fantastisk samtaleemne til hjemmet eller et kontor. Billeder på lærred har utallige kort ogLæs mere flag fra hele verden, eller detaljerede gengivelser af specifikke steder, hvilket er en måde man kan indfange tidligere ferier eller familiens historie. Få dine fremtidige planer til at blive levende, eller henvis til verdens begivenheder. Siden begyndelsen af historien, har kort og flag været en måde at fremvise vores plads i verden på.

Fortidens kort

Billeder på lærred med vintage verdenskort, viser os vores jords historie. Navne fra fortiden og steder som vi troede var nøjagtige, bliver fremhævet på væggen for at reservere et øjeblik i historien. Fra æraer for lang tid siden, vil fortidens kort tilbyde et vindue til hvordan vi engang troede verden så ud.

Kort over det fantasifulde

Fra kort skrevet med farverige lys, til dem der fremviser dyr fra hele verden, så kan du lade din fantasi løbe løbsk når du hænger et piratkort på væggen, eller et kort afbilledet på et maleri. Rumkort vil tage dig væk fra denne verden, og jordens fotokort over Afrika og Asien vil minde dig om hvor smuk denne planet virkelig er.

Nationernes flag

Retro flag fra USA, England og mange andre viser national stolthed, og ærer ens hjemland. Tag på en rejse i dit sind, og gå langs gaderne i dit favorit feriested. Billeder på lærred i forskellige størrelser kan transportere dig til det sted du kom fra, eller til et specielt favoritsted hvor du enten har boet eller rejst til. Hvad enten du søger artistisk og abstrakt, eller slående og nøjagtig, så vil et nationalt flag som et billede på lærred helt sikkert være anerkendt af dine gæster og medarbejdere.

Flag med en besked

Vis din stolthed med et tema af regnbuegrafitti. Hvad med en hyldest til britisk rock musik? Et Union Jack murstensdesign passer godt ind i ethvert engelsk hjem. Nogen gange bør du lade verden vide hvem du er. Prøv malerier med verdens berømte symboler, og fortæl din historie, uden at sige et eneste ord!
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.