Times Square, New York, USA - Billede på lærred - Stue

993

motiver

Transportmidler

Transport kan være et fascinerende emne for både unge og gamle. Fra biler og både til pudsige varmluftballoner, heste og hestevogn, og meget mere; de metoder vi bruger til at komme frLæs merea start til vores destination, har i lang tid fascineret verden. Et billede på lærred der gengiver din favorit transportmetode, er et perfekt tilbehør til enhver gentleman´s hule eller stue. De kan virke som en påmindelse om de biler eller motorcykler du ønsker at købe, hvilke både du tidligere har sejlet, og ethvert andet tidspunkt i dit liv, hvor transport har spillet en vigtig rolle i dit liv.

Land og hav

Clipper Under Sail af J Spurling er et af de mange billeder på lærred som du kan nyde, hvis du elsker havet. Gå tilbage i tiden til vintage enheder som pedalbåde og robåde. Fantastiske udsigter over eksotiske steder, som de kan nydes fra et skib, venter på dig. Du kan se Kilt Rock, Buchas Grande, et markedsførende art-deco billede på lærred af Titanic før hun sejlede ud den første gang, eller måske et moderne syn inde fra et bådværft. Du kan også finde billeder på lærred som gengiver både på havet, sejl der er beslået, eller billeder af fiskelandsbyer og maritime kort. Hvis du nyder det fantastiske, er der mindeværdige gengivelser af havlivet og havscener der er smukke nok til at berøre ens hjerte. Billeder på lærred af motorcykler fortæller historien om din passion for vejen, eller gengiver en scene fra en skrotplads på et maleri, som dog stadigt er tiltalende at kigge på. Fra vintage billeder på lærred til moderne malerier, kan du finde motorcykler, scootere og meget mere.

Luft og rum

Malerier af transportmetoder inden for luft og rum har prydet mange børneværelser, klasselokaler og til sidst også hjem. Der er ikke noget der giver os mere håb om udforskning, end et maleri af månekøretøjerne på månen, eller malerier af vintage flyvemaskiner i luften. For dem der er mere teknisk anlagt, er der forskellige malerier tilgængelige af kort der viser hvordan luftskibe er blevet bygget, og hvor de sammenlignes med andre i forhold til deres størrelse og funktion. Der er pudsige billeder, som kan findes på et bestemt område på siden af en flyvemaskine, samt flyvemaskiner i luften mod himlen, hvilket giver en mulighed for at spekulere over hvor de mon skal hen.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.