Transportmidler

Transport kan fascinere både unge og gamle. Fra biler og både til finurlige luftballoner, hestevogne og meget mere - de metoder, vi bruger til at komme fra start til slut, har længe fLæs mereascineret verden. Et lærredsprint af dine foretrukne transportredskaber er en perfekt accent til enhver herrehule eller stue. De kan tjene som påmindelse om, hvilke biler eller motorcykler du ønsker at købe, hvilke både du måske har sejlet på i ferier, og enhver anden tid, hvor transport spillede en vigtig rolle i dit liv.

Land og hav

Clipper Under Sail af J Spurling er et af de mange lærredsprints, hvor du kan hengive dig til en kærlighed til havet. Gå tilbage i tiden til vintage genstande som pedalvogne og robåde. Fantastiske udsigter af eksotiske steder set fra et skibs forstavn venter på din nydelse. Se Kilt Rock, Buchas Grande, et salgsfremmende art-deco lærredstryk af Titanic, før det første gang sejlede, eller en moderne udsigt inde på et bådeværft. Du kan også finde lærredsprints, der forestiller både på havet, sejl rullet ind, eller prints af fiskerbyer og maritime kort. Hvis du kan lide det fantastiske, er der mindeværdige skildringer af livet på havet og havudsigter, der er smukke nok til at røre hjertet. Motorcykel lærredsprints kan fortælle historien om din passion for en road hog, eller skildre et skrotpladsmaleri, som er en fryd for øjet. Fra det vintage lærredsprint til det moderne maleri er der motorcykler, scootere og meget mere.

Luft og rum

Malerier af luft- og rumfartøjer har fyldt mange børns soveværelser, klasseværelser og til sidst hjem. Hvad giver os mere håb om udforskning end et maleri af månefartøjer på månen eller malerier af veteranfly i luften. For de mere tekniske er der forskellige kortmalerier, der viser, hvordan luftskibene er blevet bygget, og som sammenligner dem med andre i deres størrelses- og funktionskategorier. Der er finurlige tryk, som kan findes langs siden af flyvemaskiner fra en bestemt æra, og flyvemaskiner i flyvning hen over himlen, som giver mulighed for at overveje, hvor de er på vej hen.
Produktoplysninger