Astronomi og rum

Der er næppe tvivl om, at det imponerende syn af nattehimlen er et af de mest vidunderlige syn, du kan se. Uanset om det er et natlandskab over en by eller et mere detaljeret billede Læs mereaf den sidste grænse i al sin himmelske pragt, vil astronomi- og rumafsnittet af vores lærredsprints være en fantastisk tilføjelse til indretningen af ethvert af dine hjemlige rum. Læn dig tilbage og beundr universets vidundere fra dit eget hjem, mens du nyder nogle af de bedst gengivne billeder fra klodens bedste fotografer og kunstnere.

Hvad kan et lærredstryk med astronomitema gøre for et rum?

Når du tilføjer en hvilken som helst form for print til din boligindretning, er en af de vigtigste ting at tilføje interesse. Med et astronomi-inspireret maleri får du ikke blot et fantastisk billede i sig selv, men også noget, der fremkalder en følelse af rum og forundring. At studere stjernerne og deres mønstre er en praksis, der har fascineret mennesket lige siden forhistorien, og det er noget, som vi alle kan relatere til - også selv om vi aldrig har haft et teleskop i hånden før! I mange bymiljøer er lysforureningen så stor, at det ikke er praktisk muligt at observere stjerner. Men med et astronomisk lærredsprint kan du bringe himlen ind i dit hjem, så du kan se den i komfort og varme - for ikke at nævne, at du ikke behøver at være oppe hele natten. Du kan vælge mellem billeder fra det nære rum, det ydre rum og Hubble-teleskopet, uanset om du ønsker at fremkalde den følelse af ro, som du får fra rummet, eller måske noget helt andet mere dynamisk, som f.eks. de farverige galakser, der lyser klart fra milliarder af kilometer væk. Uanset hvilket farveskema du ønsker at koordinere med, vil der være et astronomibillede, der passer til din smag. Mange af vores populære valg omfatter billeder af Jorden set fra rummet med dybe blåtoner, men der er også masser af karmoisinrøde og brændte røde farver, især når du foretrækker solbilleder. Du kan også vælge mellem skematiske billeder af solsystemet i forskellige farver, hvis du ønsker det, eller gå efter noget helt igennem mere realistisk - valget er dit.

Lærredsprints inspireret af rumforskning

Så meget for at se himlen om natten fra jorden eller se tilbage på den fra teleskoper i kredsløb - hvad med det rene drama af rumforskning som emne for dit valg af lærredsprint? Vores vægkunst tilbyder så meget at vælge imellem. For eksempel tilbyder vores Space Shuttle-malerier, som viser et sprængningsfartøj, der raserer ud i rummet, en helt anden form for dynamik end det mere indadvendte billede af månefartøjer på månen, der kigger tilbage på Jorden. Der er også en række valgmuligheder til børneværelser, som viser stiliserede rumforskere og raketter i komplementære toner. Og så er der billeder, der rent faktisk er blevet taget i rummet af pionererne inden for udforskning. Fra astronauter midt i en rumvandring - set over et dramatisk landskab af Jorden nedenunder - til kærlige visuelle hyldester til månens storhedstid som rumforskning fra Apollo-missionerne er der noget for enhver slags værelse og indretningsstil.

Stjernelandskaber og vidundere

Blinke, blinke, lille stjerne... Vi har alle sammen undret os over, hvad vores stjerner egentlig repræsenterer. Fang den fascination af dem ved at vælge et stjernelandskab på lærred, som kan afbilde alt fra den fantastiske Mælkevej i al sin pragt til Andromedagalaksen, der skinner med en fjern skønhed. Der igen vil du måske blive mere inspireret af et stjernelærred med Nirvana-tema, som fremmer mindfulness og en stor følelse af indre fred, mens du betragter himmelen. For mange skal stjernernes kraft findes i den effekt, de har på vores dagligdag, og vores astrologisk inspirerede malerier trækker helt sikkert dette frem. De er ideelle til at tilføre et personligt præg til indretningen af ethvert rum, og der findes lærreder, der dækker alle stjernetegn fra Vandmanden til Stenbukken, hver med et kort over stjernerne med et billede af det tilsvarende tegn.

UFO'er og rumfantasi

Lad os ikke glemme, at rummet er et sted for fantasien. Vores udvalg af billeder afspejler virkelig dette, og uanset om du søger et klassisk billede af en flyvende tallerken med et gammelt sepia-look eller måske noget mere moderne, vil vi have noget passende inspirerende. Hvad med at overveje at træffe et valg af en af vores collager med Star Wars-tema, for eksempel. Disse er fantastiske til temarum, legerum og er også en god tilføjelse til hjemmebiografen. Fra lærredsprints med ikoniske designs som Millennium Falcon til prints med fokus på de legendariske dusørjægere fra den enormt succesfulde filmfranchise, er der noget for enhver smag.
Produktoplysninger