Stavgang

Nordic Walking er blot et andet ord for at gå, men med stave, der ligner ski. Folk går ofte Nordic Walking for at dyrke motion eller for at komme til et bestemt sted via den naturskønLæs merene rute. Nogle gange går folk nordiske ture i grupper, så de kan nyde hinandens selskab undervejs. Der er også nogle, der foretrækker at gå nordisk tur alene for at nyde ensomheden og stilheden i egne tanker. Photowall hylder denne unikke menneskelige aktivitet med sin egen kollektion af lærredstryk med nordisk vandring. Disse billeder skildrer Nordic Walking, som det er kendt af de fleste af dets entusiaster over hele verden. Hæng disse Nordic Walking lærredsprints op på væggene i din stue, og giv rummet en følelse af friluftsliv. Fjern lethargien én gang for alle ved at lade dig inspirere af disse Nordic Walking lærredsprints. Din familie og dine gæster vil reagere på den følelse af frihed, som disse Nordic Walking lærredsprints giver. Der er praktisk talt ikke noget rum eller væg, som disse Nordic walking lærredsprints ikke kan bringe liv i. Udstil dem i dine gange, og gør rejsen fra rum til rum til en spændende oplevelse. Lad disse Nordic walking lærredsprints bringe energi og liv til dit hjem.

Atletisk i Nordic walking lærredsprints

Som motionsform anbefales Nordic Walking almindeligvis på grund af handlingens ambulante karakter. Det vil stimulere blodgennemstrømningen og hjælpe musklerne med at opbygge musklerne. Det er en sikker rutine for dem, der har hjerte- eller åndedrætsproblemer. Og for dem, der for nylig har haft traumer i benene, er Nordic Walking en rigtig god form for fysioterapi. Photowall hylder denne sunde måde at holde sig i form på med "One Man Only" i sin fine kollektion af lærredsprints med Nordic Walking. Dette billede viser en Nordic Walker på vej til toppen af et sneklædt bjerg. Hæng et par af disse Nordic Walking lærredsprints op i dine rekreative områder, og mærk blodet flyde varmt gennem dine årer. At se dine yndlingsserier, spille videospil og lytte til musik vil aldrig være mere tiltalende, end når du har disse Nordic Walking lærredsprints omkring dig. Udstil dem i dine opholdsområder for at udstråle en følelse af vitalitet og styrke. Sæt dig i din yndlings chaiselong med et glas kølet frugtjuice og lad disse Nordic Walking lærredsprints bløde alle dine bekymringer og bekymringer fra dagen af.

Fysisk i Nordic walking lærredsprints

Nordic walking kan også bruges til at udtrykke en følelse, som f.eks. demonstranter, der går Nordic walking til et historisk sted. Under borgerrettighedsbevægelsen i 60'erne organiserede Dr. Martin Luther King afroamerikanere til at gå fra Montgomery til Selma i protest mod racediskrimination og fordomme i USA. Organiserede gåture omkring Washington Monumentet og Det Hvide Hus blev også udøvet af dissidenter for at vise deres foragt for krigen i Vietnam. Lad aldrig disse værdige sager gå i glemmebogen ved at hænge disse Nordic Walking lærredsprints op i dit hjem. Et par af disse Nordic Walking lærredsprints i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek vil få dig til at føle dig som en borgerrettighedsleder, der forsvarer de undertryktes rettigheder. Hæng disse Nordic Walking lærredsprints op på din seng i dit soveværelse, og føl dig som om du lukker øjnene og tager på en stor rejse til et fjernt land. Din søvn vil aldrig blive så opkvikkende og dyb som med disse Nordic Walking lærredsprints på dit værelse. Lad dine drømme blive fyldt med billeder af maleriske udsigter og snoede veje, mens du slumrer under baldakinen af disse fine Nordic Walking lærredsprints. Disse billeder er perfekte til dit hjem.

Spæn og adræt

Der er også en åndelig side af Nordic Walking, som ligner den mere almindelige gåtur. Hvert år går tusindvis af troende op til toppen af Golgatha-bjerget i Jerusalem, til det sted, hvor Jesus Kristus blev korsfæstet, for at bede om tilgivelse for deres synder. Muslimer går op på indersiden af muren i Mekka for at bekræfte deres tro på Allah. De syge går til vandet i Medjugorje for at opleve dets helbredende kræfter. Og israelitterne går til Grædemuren for at bede deres bønner til Gud. Disse nordiske vandring lærredsprints vil koordinere perfekt med enhver farve væg eller tapet, som du vælger at sætte dem på baggrund af. De er fremstillet af materialer, der er sikre til at eksistere i dit hjem og sikre til at være i nærheden af dine børn. Hæng et par af disse Nordic Walking lærredsprints op i dine børns soveområder og legekroge, og se dem langsomt samles i påskønnelse og ærefrygt over disse fantastiske billeder. Brug disse Nordic Walking lærredsprints som et redskab til at lære dine børn om vigtigheden af at holde sig i form og sundt ved hjælp af Nordic Walking. Disse stærke billeder vil helt sikkert inspirere dem til at træne deres små ben og gøre det til en vane at få sved på panden.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider