Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Snowboarder Backflip - Billede på lærred - Stue

18

motiver

Snowboarding

Der findes ingen bedre følelse end den frihed og fart man føler på et snowboard en sprød og frostfyldt solskinsdag på en smuk, snedækket skråning. Udfordringerne er udfordringer du giLæs merever dig selv, strækker dig længere og længere og hopper højere og højere indtil du opnår din egne personlige succeser. Vores billeder fremstiller den følelse af rum og lys og billedet på lærred er anderledes end et almindeligt maleri. Fremragende fotografier med fantastiske farver, fremragende klarhed og mere end rigelig lyst til at dyrke sporten, og drive sig selv til at nå disse ufattelige højder.

Begyndelser

Moderne snowboarding begyndte i USA i 1965, hvor en ingeniør satte to ski sammen, som hans børn kunne surfe på. Hans kone døbte den snurfer, en blanding af surfer og sne. Han licenserede så produktet til Brunswick Corp, som solgte en million af dem i løbet af de næste ti år. I de tidlige 70´ere begyndte ingeniøren, som hed Poppen, at organisere konkurrencer, hvilket tiltrak konkurrenter fra hele verden. En af disse pioneer, en dedikeret skateboarder, designede sit eget snowboard og fremstillede det i sin skoles klasseværelse. Det blev så stor en succes, at han begyndte at producere boards til salg midt i 70´erne. I en snurfing-konkurrence tog han et nyligt designet board i brug. Midt i et ramaskrig over boardets design blev en åben division dannet, med kun én deltager i konkurrencen, og således blev det populære snowboarding født. Det forløb dog ikke fuldstændig glat. Skiløbere var imod snowboardernes brug af hvad de betragtede som deres løjper og de dømte deres egen sport til at være bedre. Snowboarderne blev betragtet som udskud, der opførte sig og talte anderledes end de mere dannede skiløbere. Men tiden gik og snowboarding blev en meget populær aktivitet, hvor de to parter nu accepterede hinanden bedre.

Stilarter

Forskellige stilarter indenfor snowboarding er blevet udviklet, og hver stilart bruger specialiserede teknikker og udstyr. Mere almindelige stilarter inkluderer freeride, freestyle og race eller freecarve. Selvom de alle er forskellige på hver deres måde, er der selvfølgelig overlap mellem dem. Jibbing er snowboarding på alternative overflader, såsom metalskinner, bænke, afsatser, vægge, sten og stammer, og det involverer som regel udførelse af tricks. Freestyle er defineret som enhver snowboarding der inkluderer tricks, ved brug af naturlige eller menneskeskabte overflader. Det er ekstremt populær i byen og særlige snowboard-steder. Alpine eller freecarving udføres på tæt sne eller i løb og der er meget få hop. Det er ikke lige så populært som andre typer af sporten, men tester helt sikkert førerens evne og smidighed. Slopestyle minder om en forhindringsbane, hvor konkurrenter udfører tricks over forhindringer på en bane, ved hjælp af hop, fokke og kasser. Bridge jumping, som ses på billederne på lærred, viser hvordan sporten har udviklet sig, ved brug af flere og flere menneskeskabte forhindringer. Big Air defineres som at førerne udfører tricks fra menneskeskabte hop, hvor målet er så højt og så langt som muligt, og afslutter med en ren landing. Halfpipe udføres på enten en rampe eller en halvcirkelformet grøft og inkluderer hop og tricks i luften og på røret. Freeriding defineres som at køre på ethvert terræn og ned af meget stejle skrænter. De naturlige farer ses ikke, med frygten for laviner og skjulte kløfter under blød sne. Mange af disse discipliner er vist i samlingen af billeder på lærred, med snowboardere der udfører svimlende hop og drej gennem luften. Olympisk snowboarding debuterede ved de japanske lege i Nagano i ’98, med to discipliner, halfpipe og giant slalom. Det blev så succesfuldt at det vendte tilbage fire år senere, i Salt Lake City, USA. Ved den følgende olympiade i Turin, Italien, blev snowboard cross tilføjet, hvor fire førere løber over en bane af bump, hop og sving samtidig. Ved legene i Sochi i Rusland i 2014, var der 243 konkurrenter fra 31 nationer og inkluderede to nye discipliner, slopestyle og parallel slalom. Dette år blev det også anerkendt som en paraolympisk sport. Det er en stærk tilskuersport, med tusinder af mennesker der dukker op for at se den fantastiske forestilling, som gisper af spænding og holder kollektivt vejret, mens de ser de dødsforagtende, farlige og spændende hop og tricks. Dette er den følelse man får når man kigger på denne samling af billeder på lærred. Spænding smitter. Fang det.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.