Sejlads

Den tidløse menneskelige bestræbelse på at sejle på alle vandområder er ikke kun en af de mest spændende oplevelser på denne planet, men den har også været med til at forme næsten allLæs meree kontinenters historie. Fra de små joller og dagssejlere, som fædre og sønner sejler i weekenden i damme og søer omkring deres gårde, til de svimlende galeoner og slagskibe, der engang var en del af nogle af verdens mest magtfulde flåder, har sejlads som et kald, et levebrød eller en sport altid haft en hellig plads i den maritime historie. Photowall hylder dette storslåede menneskeskabte projekt med sin egen serie af sejlende lærredsprints. Disse fantastiske sejlads lærredsprints viser alle slags sejlbåde, fra de mest ydmyge og små til de største og mest kraftfulde. Hæng et par af disse sejlende lærredsprints op i din stue og giv rummet en helt særlig nautisk stemning, der vil være meget tiltalende for både dine familiemedlemmer og dine venner. Se, hvordan de bliver ved med at finde på undskyldninger for at blive ved med at sidde i dette opholdsrum. Disse sejlende lærredsprints er ikke kun fine dekorationer, men er en påmindelse om den store historie og det bidrag, som denne bestræbelse har ydet til politik og handel over hele verden.

Spændende i sejlads lærred prints

Den store spanske opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan fra det 15. århundrede fik til opgave af deres iberiske majestæter, Fernando og Isabella, at finde og kolonisere nye lande for Spanien og i den forbindelse skaffe nye rigdomme og ressourcer til kongeriget. Han sejlede på trægaleonerne Nina, Pinta og Santa Maria og nåede til sidst frem til Sydøstasien for at opdage en øgruppe, der senere skulle blive kaldt Filippinerne. Photowall giver dig noget at beundre med "Sail Under the Sunset" og "Harbor Boats" i sin vidunderlige samling af sejlende lærredsprints. Disse betagende eksempler på sejlende lærredsprints viser de fartøjer, som vi bruger i denne moderne tidsalder for at fremme sejlads som en sport og et fritidsbeskæftigelse. Udstil et par af disse sejlende lærredsprints i dine rekreative områder, og føl dig som en gammel sømand, der trodser det dybe, blå hav. Dine rekreative øjeblikke vil blive eksponentielt forøget med alle disse sejlende lærredsprints omkring dig. De vil give dine legepladser en følelse af spænding og ufattelige eventyr og bringe tiltrængt liv ind i dit hjem. Lad disse fantastiske sejlende lærredsprints blive en fast bestanddel af din bybolig.

Kompetitiv i sejlende lærredsprints

For et par århundreder siden var slaveri en af de mest lukrative kommercielle bestræbelser i Europa og USA. Denne ulovlige handel med menneskers lidelser og undertrykkelse blev rygraden i økonomien i flere lande rundt om i verden. Fra Venedig til Amsterdam, til Spanien og Amerika blev slaveri opmuntret som et acceptabelt handelsmiddel. Det var kun takket være indgreb fra nogle meget humane og oplyste politiske personligheder, at denne grimme handel blev erklæret ulovlig i hele verden. Og det var nu strafbart at engagere sig i denne form for virksomhed. Afrikanske personer blev kidnappet fra deres moderkontinent og transporteret med skib til de lande, hvor de skulle sælges. Den britiske flåde var medvirkende til at standse denne umoralske virksomhed på det åbne hav. Photowall giver dig et glimt af dens mere hjemlige efterkommer med "Sailing" i sin mangfoldige samling af sejlende lærredsprints. Dette billede i sejlende lærredsprints viser en ensom sejlbåd, der trodser det store blå hav. Der er ingen væg eller plads i dit hjem, som ikke kan blive levendegjort af disse unikke sejlende lærredsprints.

Produktivt og uundværligt

Hvalfangst blev også betragtet som et meget lukrativt foretagende for flere århundreder siden. Olien fra dette store havpattedyr var højt værdsat som det brændstof, der drev industrien i sin tid. Hvalfangstskibene fra Nantucket blev endda nævnt i litteraturen i den udødelige fortælling om den store hvide hval i Herman Melvilles Moby Dick. Photowall giver dig et par ting mere at elske med "The Archipelago of Nynashamn, Sweden" i sin betagende samling af sejlende lærredsprints. Disse sejlende lærredsprints viser tilstedeværelsen af adskillige sejlskibe, der sejler deres vej på en solskinsdag på havet. Sæt et par af disse sejlende lærredsprints op på væggene i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og føl dig som en foretagsom kaper, der gør sine krav gældende i det 17. århundrede. Du kan endda placere et par af disse sejlende lærredsprints i dine børns soveområder og legekrog. Se, hvordan de stirrer med ærefrygt og nysgerrighed på disse sejlende lærredsprints. Om lidt vil de henvende sig til dig med spørgsmål om, hvad disse vidunderlige fartøjer var, og hvad de gjorde for menneskeheden. Lad disse sejlende lærredsprints blive en fast bestanddel i dit hjem.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider