Velkommentil Anna Maria Larsson - Photowalls nye DIY-blogger!

Vi byder velkommen til Anna Maria Larsson, vores nye blogger, som kommer til at byde på alt frainspirerendeogsjove DIY-projekter tilårets trendspådomme. Her fortællerhun mere om sig selv, hvadderinspirerer hende, ligesomhungiver tre konkrete tips til,hvordan man kommer igang med sine egne gør det selv-projekter.

Hej Anna Maria! Vi er så glade for,at du er begyndtat blogge hos os på Photowall. Hvordan føles det?  
Det føles supersjovt! Jeg har haft jer i kikkerten i den seneste tid, og jeg synes, at I har masser af spændende produkter, som jeg godt kan lide. Jeg ser frem til lære dem endnu bedre at kende og selvfølgelig også til at få lavet nogle ting! Jeg tror, det bliver fantastisk!

Kan du fortælle lidt om dig selv til dem, som ikke allerede kender dig?
Jeg hedder Anna Maria Larsson,ogjeg arbejder som kreatør.Så længe jeg kan huske, har jeg været fingernem og bygget egne ting og skabt med hænderne. Jeg elsker at finde nye måder at bruge ting på, og nogle gange leger jeg, at jeg er MacGyver. Jeg er uddannet Digital Art Director og har arbejdetfor reklame-ogdesignbureauersom grafisk designer, designer og art director. I 2017 fik jeg en andenplads i Superskaparna, en konkurrence for gørdetselv-folk. Jegafholderdesudenworkshops for både voksneogbørn, har været DIY-redaktør på flere forskellige magasiner, har optrådt i TV en gang imellem, senest i Dessertmästarnas Jul, er blogger og Instagrammar  og laverdesuden YouTube-videoer.

Hvad kommer du til at byde på?
Jegkommer til at skriveartikler og skabeDIY’s, som forhåbentliginspirerer flere til selv at skabe deres egne projekter.Jeg kommer ligeledestil at kigge nærmere på trends for året, lave produkttest samt flere forskellige slags DIY’s, som du nemt kan følge og lave selv. Det er spændende at kunne forandre med enkle midler og se noget nyt vokse frem. Derudover kan jeg godt lide at skabe med mine hænder. Det har en beroligende effekt på kroppen og mindsker stress.

Hvordan kom du i gang med at blogge? Og hvad kan du bedst lide ved at blogge?
Jeg har blogget i rigtig mange år. I begyndelsen var det som en dagbogsform, da jeg flyttede op til Piteå for at studere. Siden 2014 har jeg nogenlunde regelmæssigt delt mine DIY-projekterogde ting,jegskaber. Det har jeg gjortfor, at jeg selv kan samle alt det, jeg har skabt på et stéd, men også fordijeg kunne mærke, at folk var interesserede i at vide, hvordan jeg havde lavet mine projekter.
Bloggen erblevet min kanal,hvorjeg deler alt muligt fra mit liv, men ofte med kreativiteten som fokuspunkt. I og med at bloggen til dels er en dagbogsblog,hvorlæsere kan følge med i mit liv, har jeg en stor og fin samling med minderom ting, jeg har gjort, set ogoplevet. Det føles godt at have så mange fine minder samlet på ét sted.

Hvad er dit mest mindeværdige DIY-projekt?
Alle mine DIY’s, som jeglavede i Superskaparna. Atskabe under tidspresog med femkameraer rundt om sig, samtidig med at man skulle være kreativ oglave fine ting, var virkelig en udfordring! Jeg er stadig utroligt glad for, at det lykkedes at lave alt fra en en stor lysestage til en lampeafgamle legetøjsbiler, et halsbånd afplasticflasker, et hundehus, en sengegavl, en skydevæg, give en loppemarkedskommode en farvestrålende makeover med filt ogmaling, lave enhalskædeaf reb, en festdagogmange andre ting. Det viljeg aldrig glemme. Det var spændende og helt vildt sjovt!

Press image TV4/TT

Hvor finder du din inspiration?
Jegsamler inspiration fraalle mulige steder. Ting,jeg ser, et nyt materiale eller en teknik, som jeg vil afprøve. Andre mennesker. Der er så mange kreative personer på nettet. For mig er blogs, Instagram ogPinterest fantastiskeinspirationskilder.

Kan du give os dine3bedste tips til,hvordan man kankomme igang med at skabe?

1. Tør det! Det er nemt at sige, men nogle gange er det svært at gøre. Men man skal bare turde at gøre det så godt som muligt. Vær okay med, at det måske ikke bliver præcis, som du har tænkt dig, og lær af dine fejl.

2. I stedet for at begynde med et blankt stykke papir kan jeg godt lide at have noget at starte med. Brug noget, som du allerede har derhjemme. Mal, ændr formen, tilføj eller tag noget væk. Det er perfekt at lægge ud med gamle møbler.

3. Har du en teknik, som du er nysgerrig på at prøve, eller et materiale, som virker spændende at arbejde med, så begynd dér. Bliv inspireret af, hvordan andre har gjort, prøv selv, hvordan materialet er at arbejde med, og leg dig igennem det. Kreativitet avler kreativitet, så det er bare med at tage springet!