Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35

Pep hjemmekontoret op med to enkle DIY-tip

Lige nu arbejder mange af os hjemmefra. Uanset om du har dit eget arbejdsværelse eller bare har indrettet et lille hjørne i dit hjem, så fortjener hjemmekontoret at blive peppet op. Med disse to enkle opdateringer vil dit hjemmekontor garanteret føles mere hyggeligt.

DIY tips til hjemmekontor

Vidste du, at vores tapeter faktisk fungerer rigtig godt som skrivebordsunderlag? Jeps! Det er et hurtigt og effektivt DIY-tip. Hvis du vil tage det til næste niveau, kan du jo matche både væggen og tapetet i samme mønster. 

Skrivebordsunderlag af tapet

Enkelt skrivebordsunderlag af tapet

Sværhedsgrad 

Let

Tid

Under 20 min

Skrivebordsunderlag af tapet

Du skal bruge:

  • Et stykke tapet – jeg brugte jeg et på 75 x 45 cm
  • Saks
  • Pen
  • Lineal
  • Dobbeltklæbende tape

Sådan gør du:

Start med at måle, hvor meget tapet du har brug for. Tip! Hvert tapetstrimmel er 45 cm bred, så hvis du vælger et tapet, hvor der ikke er forskel på op og ned, kan du tilpasse dit skrivebordsunderlag til, hvor bredt (dvs. langt), du vil have det. Jeg bruger tapetet Affinity Green

Tegn den ønskede form. Hvis du vil gøre det let for dig selv uden at klippe, kan du lave en rektangulær form. Jeg afrundede mine kanter lidt ved først at skitsere en bue og derefter klippe ud. Her kan du lave den form, der passer bedst til netop dit skrivebord. 

For at fastgøre tapetet brugte jeg dobbeltsidet tape, så kan jeg ret nemt udskifte tapetet, når jeg er træt. (Men hvis du vil have et mere permanent resultat, kan du selvfølgelig lime det fast med tapetlim også.) Jeg startede med at tape tapetet fast under bordet og derefter trække det over kanten. På denne måde får man en pæn kant og undgår, at der er et hjørne, der måske løsner sig med tiden. Fortsæt med at tape og fastgøre resten af tapetet med dobbeltsidet tape. Husk, at når du tapetserer, skal du stryge eventuelle luftbobler væk for at få et så jævnt resultat som muligt. 

DIY skrivebordsunderlag af tapet

1-2-3, og du har et nyt frisk skrivebordsunderlag, der desuden fungerer som musemåtte.

Flettede kurve til skrivebordet

Man kan aldrig få nok af små kurve til at opbevare småting i. Kurvene hjælper dig desuden med at holde orden på skrivebordet, så der ikke er en masse løse ting, der ligger rundt og roder. Tapetet er et perfekt materiale at lave dem af, dels fordi du kan vælge mellem mange forskellige mønstre, men også fordi tapetet er lidt tykkere end papir og giver mere stabilitet.

Flettede kurve til skrivebordet

Sværhedsgrad 

Middel

 

Tid

30 min

Flettede kurve til skrivebordet

Du skal bruge:

  • Tapet
  • Lineal
  • Skalpel eller hobbykniv
  • Klips eller tøjklemmer (til at holde fast om det, du arbejder med)
  • Evt. dobbeltsidet tape eller limpistol

DIY flettede kurve til skrivebordet

Sådan gør du:

Skær 10 tapetstrimler på 10 3x45 cm ud. (En tapetstrimmel er 45 cm bred, så skær langs den korte side af tapetet.) Men det står dig selvfølgelig frit for at lave en så stor eller lille kurv, som du har lyst til. Juster målene på dine strimler efter din smag. 

Læg 3x3 strimler ud i et kryds med oversiden nedad og flet dem sammen, læg dem, så hveranden er over og hveranden er under hver strimmel, som på billedet ovenfor.

Flettede kurve til skrivebordet

Fold strimlerne op, så der dannes en bund. Tag en ny strimmel, og flet den rundt om kanten på din kurv ved at placere hveranden foran og hveranden bag strimlerne, der kommer fra bunden af kurven. Lav små folder i hvert hjørne for at skabe en skarpere kant på kurven. For at holde alt på plads kan du enten fastgøre med lidt lim eller bruge papirclips eller tøjklemmer. Husk at skjule kanterne af tapetet ved at fastgøre dem på bagsiden af en strimmel. Fortsæt med at flette med nye strimler så mange omgange, som du vil have kurven høj.

DIY flettede kurve til skrivebordet

Når du har gjort din kurv så høj, som du vil have den. Fold strimlerne over kanten, og flet dem ind på indersiden, hvis du ikke har brugt lim eller tape. Hvis du har brugt lim eller tape, skal du bare fastgøre strimlerne på kurvens inderside med lim eller dobbeltsidet tape.

Flettede kurve til skrivebordet

Lav flere kurve med strimler i forskellig bredde for at skabe en fin effekt. Tapeterne, jeg har brugt, er Watercolor Pastel Pink og Watercolor Grey. Derefter skal du blot fylde kurvene med blyanter, pensler, sakse eller forskellige småting og stille dem på dit skrivebord. 

DIY tips til hjemmekontor

---

Anna María Larsson er skaber, inspirator og DIY-professionel. Hun tror fuldt og fast på, at alle er kreative og kan skabe, det kræver bare lidt øvelse. Kan med jævne mellemrum ses i tv og til workshops og forelæsninger. Hun deler de ting, hun skaber og bliver inspireret af på bloggen og Instagram-kontoen @dnilva.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.