Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Byd efteråret velkommen med livlige farver fra Photowall-veteranerne Scandinavian Surface

Klæd efteråret på med nye motiver fra de norske designere Scandinavian Surface. Lige siden starten har Photowall og Scandinavian Surface samarbejdet om tapeter, og gang på gang skaber Scandinavian Surface smukke bedstsælgende tapetkollektioner med solid skandinavisk stil, stor integritet og flot sans for detaljen. Denne gang er det en kollektion i to dele kaldet In The Woods & The Hidden Bird, som består af 10 imponerende tapeter.

PressemeddelelseIn The Woods & The Hidden Bird
fra Scandinavian Surface

Lanceringsdato: 26. august 2020


Winter Blues In The Woods

Scandinavian Surface's endless fascination for trees and nature has once again provided Scandinavian Surfaces utrættelige fascination af træer og natur har endnu engang givet inspiration til en ny tapetkollektion. De har valgt en eventyrlig tilgang til projektet og er flyttet ind i den fortryllede skov gennem alle årstider. Træstammerne er fulde af liv og historier. Grenerne fletter sig ind i hinanden, så de danner naturens lette filigran.

De livlige farver skifter sømløst mellem varme og kølige toner og danner smukke og naturlige paletter. Tag med ind i den fortryllede skov med os.

Winter Blues In The Woods (detail)

In the Woods-kollektionen tager dig med ind i en organisk, elegant skov, hvor ingen træer er ens, og kompositionen dannes af kraftfulde grafiske kontraster og sobre farver. Mønstre og farver afspejler den nordiske natur og dens årstider i dristige forårsgrønne toner, dæmpede, melankolske efterårstemninger, blå vinterdage og kølige sommeraftener.

Designet har en gradient på 10 meter, før mønsteret gentages, og giver os dermed mulighed for at gå langs en lang væg og hele tiden opdage noget nyt, præcis som man kan i det virkelige livs skove. In the Woods er perfekt til lange vægstrækninger, og du kan vælge et snit, der passer til din væg, uanset størrelsen.

Oplev og nyd detaljerne i mønstre og farver, og led efter de små hemmeligheder, der altid gemmer sig i skoven ...

Hidden Bird - Pink Beige
Hidden Bird - Pink Beige (detail)
Hidden Bird – Black Ochre

Hidden Bird-kollektionen er den blide, velduftende skov, der omfavner dig med strålende farver, sarte kontraster og en blød skovbund. Paletten er sammensat, så den passer til mange materialer og indretninger. Alle design består af både kolde og varme farver, som naturen selv gør gennem alle årstider. I skoven kan du altid høre fuglene synge. Men hvor er de? De lever deres hemmelige liv i skjul blandt grenene. Men hvis du sætter dig ned og søger med øjnene, kan du måske få øje på dem.


Lanceringsdato: 26. august 2020
Tapetkollektion In The Woods & The Hidden Bird sælges eksklusivt hos photowall.dk.
Tapetpris DKK326/m²
Link til kollektionen: In The Woods & The Hidden Bird
Billeder i høj opløsning
Link til pressemeddelelse: Byd efteråret velkommen med livlige farver fra Photowall-veteranerne Scandinavian Surface

Om Scandinavian Surface

Norwegian Scandinavian Surface skaber design med inspiration fra naturens forskellige former og farver. Skønhed i uperfekt og visnet flora med spændende glimt af elge og ørne. Scandinavian Surface søger altid at fange den norske friskhed.

Vi interviewede Scandinavian Surface inden lanceringen af In The Woods & The Hidden Bird. Læs hele interviewet i vores magasin for at få alt at vide om inspirationen bag kollektionen og se, hvilke farver Scandinavian Surface er vilde med lige nu. De succesrige designere fortæller også om deres arbejdsproces, beskrevet i fem enkle trin.

"Er der noget specielt i naturen, der inspirerer jer?
– Den fantastiske mangfoldighed af farver, mønstre, figurer, materialer og kontraster. 
Uanset hvor tæt, man kommer, er der altid noget nyt og kringlet at få øje på. 
Det stopper aldrig! Det er verdens største samling af form og farve."

Læs hele interviewet i vores magasin


Billeder og Pressemateriale

Billeder i høj opløsning

Hvis du vil hente billederne i 300 ppi på Flickr – vælg et billede, tryk på pil ned (i højre hjørne af billedet), og vælg "Original".

Link til kollektionen, pressemeddelelse, interview, presserum.

Ved interviewforespørgelser, udlån af materialer til pressen, tapetprøver og andre informationer bedes du kontakte Joel Senter, press@photowall.com | +46 73 805 44 30‬

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.