Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Frame of Mind – tapetkollektion fra Lemon

  Photowall og det sydafrikanske designstudio Lemon præsenterer stolt Frame of Mind – en tapetkollektion, der fokuserer på menneskers forskellige stil, humør og følelse. Her mødes subtile akvarelfarver, tekstilstrukturer og detaljerede, håndmalede mønstre.
  Botany Banana

  Mosaikmønstre fra golde bjergtoppe og bananblade, der vækkes til live af dekorative detaljer. Motiverne i tapetkollektionen Frame of Mind er farverige, subtile, nærværende, personlige og trendy, alt sammen på én gang – til hjemmets mange forskellige rum.

  – Vores motiver repræsenterer ikke bare en stil eller aktuel trend, men varierer for at passe til enhver smag og ethvert miljø. Hvert design er unikt og omhyggeligt udvalgt for at opnå en kollektion, der afspejler en ægte, moderne helhed, siger Kevin Frankental, der er medstifter af Lemon.

  Kollektionen Frame of Mind indeholder 11 håndplukkede motiver, nogle i forskellige farvesammensætninger. Motiverne fås hos Photowall og bestilles som fototapet efter mål til 307 kr. pr. kvadratmeter. På billedet ses motivet Botany Banana.

  Watercolour Blue
  Speckle Green

  Presserom
  Pressebilleder i en høj opløsning -  Lemon - Frame of Mind

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser 
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser  

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.