Engelsk landdesign er det rette valg til den, der er vild med det rustikke og behagelige

Engelsk landligt design fokuserer på at skabe en afslappende, rustik stemning i hjemmet. Rummets atmosfære bør være behagelig og samtidig have et ukonventionelt touch og en blanding af traditionel og moderne indretning. Her har vi skrevet det, du skal vide om engelsk landstil, som du kommer til at finde fantastisk og kommer til at ønske at have i dit hjem.

Engelsk landligt design fokuserer på at skabe en afslappende, rustik stemning i hjemmet. Rummets atmosfære bør være behagelig og samtidig have et ukonventionelt touch og en blanding af traditionel og moderne indretning. Her har vi skrevet det, du skal vide om engelsk landstil, som du kommer til at finde fantastisk og kommer til at ønske at have i dit hjem.
Engelsk landdesign er det rette valg til den, der er vild med det rustikke og behagelige

Engelsk landligt design

Ønsker du et autentisk engelsk landligt design i dit hjem? Komfort er et af de centrale elementer i denne type design, der faktisk er en blanding af det klassiske og det moderne, og her finder du alt det, du ønsker i din indretningen af dit hjem. Desuden giver engelsk landligt design en fornemmelse af tidløshed.

Der er nogle, der synes, at det er svært at genskabe denne designstil, men der er måder, hvorpå man kan skabe et engelsk landligt design i sit hjem. Med ressourcer og kreativitet er der flere boligejere, som har indset, at det er enkelt at skabe en engelsk landlig stemning i boligen.

Karakteristika ved engelsk design i landlig stil, som du kommer til elske

Generelt betragtes engelsk landligt design som rustikt, afslappende og behageligt. Valget af mønstre og design er som regel ukonventionelt, og samtidig kan man se en blanding af klassiske og moderne dekorative genstande og objekter. Ved at bruge de rigtige dekorative genstande, farver og layout kan du skabe en stemning, der passer til det givne design.

Her er nogle af de generelle karakteristika ved engelsk country-design, som du kommer til at elske:

1. Vægge – som regel dækket af tapet eller dekoreret med stencildesign

2. Stoffer – med lyse farver og chintz-blomsterdesign. Nogle gives også detaljer med kvaster.

3. Møbler og indretning – de mest almindelige dekorative genstande i engelsk design i landlig stil er tæpper med blomster, lysestager i krystal, friske blomster sirligt anbragt i en vase, landskabsmønstre og mange flere.

Derfor elsker folk engelsk design i landlig stil

Der er rigtig mange gode ting ved engelsk design i landlig stil, som boligejere og designere elsker. Denne designstils overordnede udtryk giver komfort med en blanding af en moderne og traditionel stemning plus et lille feminint islæt.

Farverne er som regel i mørkere nuancer, og tapetet er som regel i mønstre. Blomster er også almindelige i indretningen, der er en indretning, som giver boligejere lyst til at vælge en efterårsstemning.

Forskellige dekorative genstande kan bruges såsom udsmykninger, souvenirer, fotografier m.fl. Dette er folk, der tilkender sig denne stil, også rigtig glade for, og engelsk design i landlig stil er altså på ingen måde minimalistisk. Man kan også have tørrede blomster, landskaber, porcelæn på væggene, puder med blomsterbroderi og krystalvaser - og lysestager.

Møbler skal helst være af træ, som forsynes med messing. Der er mange designere og boligejere, som elsker brugen af bogkasser, borde, stole og komoder i træ. Stole og sofaer skal helst dækkes af fløjl eller læder.

Dit hjem kan let blive lavet om til engelsk design i landlig stil. Du behøver ikke at renovere huset fuldstændig for at få denne stemning. Du kan kigge på nogle af de nedenstående tips til, hvordan du kan få en engelsk, landlig stemning i dit hjem.

1. Vær sikker på, at rummene har en følelse af varme og komfort.

2. Bland stoffer, og få dem til at passe sammen med puder, tæpper og gardiner. Dem med blomsterprint er de bedste til denne designstil.

3. Gardiner er bedre end persienner, særligt hvis de er lavet af fløjl og har blomster på sig.

4. Du kan også få en dug til dit kaffebord, men vær sikker på, at det kan nå gulvet. Du kan stille flotte ting på det såsom en vase med blomster.

5. lldsteder og kaminindfatninger hjælper til et få et engelsk design i landlig stil.

6. Antikke genstande passer godt ind i dette design.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.