Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Beata Bouchts overdådige illustrationer skaber et surrealistisk botanisk landskab i din egen stue

Beata Bouchts overdådige illustrationer skaber et surrealistisk botanisk landskab i din egen stue

Beata Bouchts detaljerede illustrationer præges af et legende og surrealistisk billedsprog. I GREY GARDENS har Beata Boucht arbejdet specifikt med overdimensionerede mønstre for at forstærke følelsen af at befinde sig under et skyggende piletræ eller af at være omgivet af en tæt urskov.Kollektionen er blandt andet inspireret af den vilde have i filmen Grey Gardens – en film som skildrer sine excentriske hovedpersoner på deres dekadente herregård i East Hampton, New York. Blandt kollektionens motiver finder vi dekorative blomster fra forskellige landskaber og fra hele verden, og dykker ned i bladenes forunderlige mønstre. Den nøje udvalgte farveskala balancerer motiverne og giver et overraskende friskt indtryk.”Jeg ville skabe tapetmønstre som er holdbare, og som man ikke bliver træt af. Mønstre som man kan fortabe sig i, og hvor man hele tiden opdager noget nyt. At man kan hvile i detaljerne og lade blikket gå på opdagelse i fantasilandskabet og finde en slags ro midt i alt det vilde.” siger Beata Boucht.Hun beskriver sig selv som maksimalist. Hendes kunstneriske proces består af en blanding af forskellige teknikker og materialer, hvor hun skaber dybe og komplekse mønstre ved at arbejde i flere lag. Det begynder med detaljerede blyanttegninger i hånden efterfulgt af farvelægning i akvarel eller gouache, collageteknik og digital bearbejdning.”Jeg tror, at vi bliver modigere, og at vi tør at udtrykke os mere og være mere personlige, når vi indretter vores hjem i fremtiden” siger Beata Boucht.Kollektionen GREY GARDENS giver rummet en flot ramme, uanset hvem du er. De fængslende motiver skaber en rumlig dynamik, med en detaljerigdom som er umulig at modstå.GREY GARDENS består af 7 tapetmønstre og 9 plakater og sælges eksklusivt hos Photowall.

Mødet mellem indretningsdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

Mødet mellem indretningsdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

Emma Lindström er en etableret svensk kunstner, der har stået bag flere succesrige udstillingeri USA, Frankrig, Tyskland og rundt om i Europa. Hun driver desuden sit eget kunstgalleriAnohaao Gallery, der ligger i det centrale Gøteborg, ligesom hun er aktuel med flere udstillingerverden over.Lindströms kunstneriske proces har været en lang rejse, hvor hun gennem flere år hareksperimenteret med forskellige teknikker, farver og materialevalg. En proces, der udvikleskontinuerligt og dermed får nye udtryk. Samtidig bliver det visuelle udtryk styret af Lindströmssindsstemninger, følelser samt tilfældige elementer.Arbejdet begynder altid med et valg af en bestemt farveskala, enten ud fra en specifik ordreeller Lindströms egne sindsstemninger:Når jeg begynder at skabe mine motiver, træder jeg ind i en meditationslignende tilstand. Her tillader jeg mig selv at lade intuitionen tale og processen lede vejen. Processens første stadie indbefatter, at akrylfarven hældes eller stænkes på lærredet. Derefter går jeg ned i detaljerne og udjævner, hvilket former det endelige værk.De livlige tapetmotiver i kollektionen AURA fylder rummet med en positiv stemning og energi. Tapeterne kan opmuntre til glæde, kreativitet, harmoni og afkobling, alt efter beskuerens sindsstemning og aktuelle behov. Emma Lindström udtaler:Jeg både håber og tror, at tapeterne kan bidrage med en positiv og kraftfuld energi til rummet, så det bliver et sted, hvor der er plads til kreativitet og glæde, ligesom det bliver et sted, der føles behageligt.Emma Lindström uddyber desuden sine tanker omkring tapetkollektionen for Photowall: Det har været super spændende og udfordrende at skulle tænke i et stort format og finde frem til aspekter og farveskalaer, der føles interessante. Samtidig har det været nødvendigt at være en smule mere tilbageholdende, mens man stadig bevarer sin kunstneriske integritet fra det originale værk. Jeg synes, at vi er endt med et produkt, der byder på det gode møde mellem indretningsdesign og kunst.Tapetkollektionen AURA sælges eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som fototapet efter egne mål.

Garbo & Friends bag munter tapetkollektion til børn

Garbo & Friends bag munter tapetkollektion til børn

Siden 2011 har Garbo & Friends formgivet kvalitetsprodukter til børnefamilier. I tapetkollektionen Tiny Heroes er deres klassiske mønstre Mares , Fauna og Bows tilpasset til væggen med det formål at give hjemmet en varm helhedsfølelse.Mønstrene i kollektionen er inspireret af dyr og natur, og alle illustrationer har hver deres historie.– Designprocessen begynder med flere ugers overvejelser, hvor jeg sammenfatter oplevelser og inspiration til et koncept. Ud fra dette skriver jeg oftest en historie, som senere bliver udgangspunktet for mønstret, og som til sidst er det, der kommunikeres visuelt, fortæller Susann Karlsson Nemirovsky, der er stifter af – og designer hos – Garbo & Friends. Detvar på en vandretur i de svenske skove, at farvernefrarønog løv ikombinationmedskovensdyrgav mig inspirationtilmønstret Fauna. Mønstret Mares er en hyldest til havet, som fortæller om at opleve havlivet for første gang med alle dets klare farver og fantastiske vanddyr. I det tredje mønster, Bows, afspejler de muntre sløjfer i matte farver børns livlige fantasi og glæde.Et tydeligt fokus i samarbejdet har været funktion og holdbarhed, hvilket Tiny Heroes-kollektionen opnår gennem det tidløse design, som passer ind i alle hjem. Det, der er klassisk og tidløst, bliver naturligt holdbart, og derfor har fokus ligget på kvalitet, materialevalg samt sobre farver.– Garbo & Friends føltes som et naturligt valg, da Photowall skulle lancere en ny børnekollektion, fordi de ligesom os brænder for design og kvalitet. Målgruppen for Tiny Heroes er primært børnefamilier rundt omkring i verden, men tapeterne passer også i en entré i en storbylejlighed eller i et sommerhus på landet, siger Amber Johnson, der er produkt- og designansvarlig hos Photowall.Tiny Heroes fås kun hos Photowall og består af tre mønstre i forskellige farvekombinationer. Motiverne kan bestilles som måltilpasset tapet for 324 kr. pr. kvadratmeter. PresseromPressebilleder i en høj opløsning -  Garbo & Friends - Tiny Heroes     Presserum – se de tidligere pressemeddelelserBilleder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302.  Photowall - Wall Decor by Passionate PeopleVi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over. 

Mønster med inspiration fra hverdagens glemte skatte

Mønster med inspiration fra hverdagens glemte skatte

– Efter sidste års succesfulde samarbejde med Lemon føles det naturligt for os at fortsætte samarbejdet og lancere nye mønstre. Designgruppen har en utrolig sans for farve og form, hvilket gør, at deres tapeter får et meget harmonisk udtryk, som tiltaler os, siger Amber Johnson, der er produkt- og designchef hos Photowall.Det sydafrikanske designstudio henter meget af sin inspiration fra små detaljer i hverdagen, som de fleste måske ikke lægger mærke til. Den nye tapetkollektion Haphazard Places indeholder såvel bjerglandskaber i afdæmpede farver som abstrakte mønstre og geometriske former i sort og hvidt. Lemon har i designet af kollektionen anvendt en vilkårlig proces, hvor man har ladet sig inspirere af alt fra et stykke papir på jorden til graffiti på en væg i det centrale Johannesburg. Denne inspiration er derefter blevet til moderne grafiske mønstre, som passer til alle hjem og stilarter.– Vi er interesserede i, hvordan det grafiske sprog kan spille sammen med et allerede eksisterende miljø. Når du er nærværende og aktivt begynder at søge efter inspiration rundt omkring dig, så vil du opdage fantastiske ting, forklarer Kevin Frankental, der er medstifter af Lemon.I tapetkollektionen vil du også se en vis inspiration fra de afrikanske rødder, hvilket udmønter sig i tapeter med et blødere og mere nedtonet udtryk. Inspiration fra den afrikanske natur med dens bjergsilhuetter og svajende palmeblade samt afrikanske mønstre ligger til grund for dele af kollektionen.– “Inspirationen bag Tribe kommer fra 90'ernes abstrakte kunst og retromøbler, men vores største inspirationskilde har været de smukke mønstre, du finder på det afrikanske kontinent. Vores bedste design opstår ud fra tilfældige øjeblikke med inspiration og skønhed i vores hverdag, afslutter Kevin Frankental.”Kollektionen Haphazard Places indeholder 13 håndplukkede motiver, alle i forskellige farvekombinationer. Motiverne fås hos Photowall og bestilles som måltilpassede fototapeter for 324 kroner pr. kvadratmeter.PresseromPressebilleder i en høj opløsning -  Lemon - Haphazard Places     Presserum – se de tidligere pressemeddelelser Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302. Photowall - Wall Art by Passionate PeopleVi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over. 

Håndmalet og digitalt stråler sammen i en unik tapetkollektion

Håndmalet og digitalt stråler sammen i en unik tapetkollektion

- Jeg har længe været fascineret af håndens aftryk og dens kapacitet og egenskab til at skabe ting. Eftersom det digitale ofte hænger sammen med teknik, er håndens udtryk snarere forbundet til kroppen, sindet og naturen. Manuscript er en visuel og æstetisk kollektion, som bidrager til at skabe et personligt rum ved at udforske relationen mellem disse forskellige udtryk, fortæller Andreas Engesvik.I samarbejdet mellem Photowall og Andreas Engesvik forenes traditionelle og digitale teknikker, hvor hvert mønster først males i hånden af Andreas og derefter trykkes digitalt i Photowalls studio i Stockholm. Tapetets håndmalede mønster skaber liv og bevægelse, som til gengæld giver kollektionen en interessant dynamik.Ideen til Photowall blev født 2006, da grundlæggerne og brødrene Charlie og Niklas Johansson besluttede sig for at prøve noget helt nyt ved at skabe skræddersyede digitale fototapeter. Siden begyndelsen har Photowall samarbejdet med nye designere, kendte mærker og illustratorer for at skabe inspirerende og anderledes vægdesign og tapeter. For at tage næste skridt mod at blive et mere etableret designmærke var samarbejdet med Andreas Engesvik et selvfølgeligt valg for Photowall.- Siden starten har vi haft hjertet i farve og form, og vi vil gerne have, at design skal være tilgængeligt for alle – derfor har vores designsamarbejder altid været i fokus. Det er rigtig sjovt, at Andreas vil skabe tapetmønster med os. Med Andreas' forståelse for form og vores følelse for tapet tror vi på, at det bliver et meget vellykket samarbejde. Eftersom vi trykker på bestilling og har vores egen produktion lokalt, kan vi kvalitetssikre vores produkter på en anden måde, end hvis man har sin produktion udenlands. På den måde tilbyder vi en høj kvalitet i alle led til et globalt marked, fortæller Niklas Johansson, en af Photowalls grundlæggere.Kollektionen Manuscript fås kun hos Photowall og bestilles som tapeter efter mål for 324 kroner pr. kvadratmeter. Interiørbillederne er stylet af AnnaLeena Leino og fotograferet af Kristofer Johnsson.PresseromPressebilleder i en høj opløsning - Andreas Engesvik - ManuscriptPresserum – se de tidligere pressemeddelelser Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302.  Photowall - Wall Decor by Passionate PeopleVi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over. 

Photowall – 10 years in style

Photowall – 10 years in style

Hver dag ser vi mange forskellige stilarter. I de hjem, vi lever i, i det tøj, vi har på, og på de steder, vi besøger. I Photowalls jubilæumskollektion hyldes den personlige stil og viljen til at gå sine egne veje. Det er en tapetkollektion, hvor alt er muligt bestående af klassikerne Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed i en helt ny forklædning.– Fototapet opleves af mange som lidt fantasiløst og umoderne, og det afholder måske nogen fra at vælge det. Med vores jubilæumskollektion ønsker vi at vise vores klassikere på en ny måde og give dem nyt liv. Vi vil vise, at fototapet måske alligevel er din stil, og at alt er muligt med lidt fantasi og fototapet. Det handler bare om at turde, siger Nora Felin, der er markedschef hos Photowall.Jubilæumskollektionen omfatter også et nyt motiv udarbejdet af illustrator Cecilia Carlstedt. Motivet Cosmic Abstraction symboliserer fremtiden med subtile, lyserøde himmelstrøg og grønne og grå planeter.– Da vi i 2006 meddelte, at vi ville tilbyde et så traditionelt produkt som tapet, men bare via internettet, var der mange, der løftede øjenbrynet, men min bror Charlie og jeg stod fast. Vi ville udfordre det, der allerede var, og lave det på en ny måde. Helt digitalt. Det vil vi fortsat i dag, og det synes jeg også, Cecilias motiv gør – udfordrer. Det fylder, er personligt og innovativt – noget, vi synes, symboliserer fremtiden og alle de muligheder, der findes med digital teknik, siger Niklas Johansson, der er grundlægger og underdirektør hos Photowall.Jubilæumskollektionens fire motiver fås kun hos Photowall og bestilles som fototapet efter mål. Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed koster 229 kr. pr. kvadratmeter, og Cecilia Carlstedts motiv Cosmic Abstraction koster 247 kr. pr. kvadratmeter.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.