Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Naturens former skaber mønstre i Lottas træer

  Sirlige træer med grene og blade skabt af graciøse klokkeblomster, buttede æbler og spinkel løvefod. Photowalls unikke designsamarbejde med Lotta Olsson har udmøntet sig i kollektionen Blossom trees. Skandinaviske, stilrene motiver med mange fine detaljer.
  Sugarplum Tree - Off White

  Den svenske designer Lotta Olsson er uddannet ved HDK i Gøteborg og Konstfack i Stockholm. Hun skaber iøjnefaldende, eventyrlige træer af planter, som hun samler, presser og til sidst digitaliserer. Naturens former er hendes største inspirationskilde.

  – Jeg inspireres utrolig meget af naturen – først og fremmest af alle de forskellige former, man kan skabe smukke mønstre med. Gennem årene har jeg samlet et digitalt herbarium, og hver eneste lille detalje i mine motiver har en historie. Det er naturligvis ekstra sjovt at få lov til at lave en tapetkollektion – motiverne fungerer virkelig godt, når de kommer op i stort format, siger designer Lotta Olsson.

  Kollektionen omfatter tre motiver: Sugarplum Tree, Mountain Pine og Apple Berry, alle i to forskellige farvesammensætninger. Motiverne fås kun hos Photowall og bestilles som fototapet efter mål til 305 kr. pr. kvadratmeter.

  Apple Berry - Off White

  Presserom
  Pressebilleder i en høj opløsning -  Lotta Olsson - Blossom Trees

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser 
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser  

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.