Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Senso del Colore – Italiensk design med et skandinavisk touch

  Byd det sene efterår velkommen med smukke og stilfulde vægge, lidenskabeligt designet af etablerede italienske designere. Sammen med den innovative og anerkendte duo bag Texturae lancerer Photowall Senso del Colore – en udtryksfuld og eksklusiv tapetkollektion med ni minimalistiske motiver i en omhyggeligt bevidst farveskala.
  Miami Deco 2

  De italienske tapetproducenter Texturae er internationalt anerkendt for deres tidløse, moderne og eksklusive tapetkollektioner med fokus på høj kvalitet, innovation og omhyggeligt udvalgte skabere. Senso del Colore er resultatet af et spændende og kreativt samarbejde mellem Photowall og Texturae. Bag de udvalgte tapetmotiver står den italienske designer Marta Lavinina og den grafiske designduo VZNstudio.

  Inspirationen til kollektionen er hentet fra den fauvistiske kunstbevægelse med dens forenklede udtryk, rene farver og dens karakteristiske frigivelse af farve og form. Motiverne er minimalistiske fortolkninger med en hentydning til tidløs art-deco i en moderne farveskala.

  Vi bliver mødt af bysilhuetter og landskaber i harmoniske farveskalaer med fokus på den kunstneriske oplevelse. Kollektionen præsenterer italiensk design og er en smagfuld kombination af moderne stil og funktion. Alle tapeterne kan kombineres smagfuldt med både sober elegance eller i mere dristige kombinationer og passer til alle typer hjem.

  Miami Deco 3
  Colli - Light
  Viaggio
  Miami Deco 5

  Presserom

  Pressebilleder i en høj opløsning -   Texturae - Senso del Colore

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser 
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser  

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Art by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.