Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Jeg rejser - Tapet - Soveværelse

...

motiver

Texturae

Texturae er et moderne italiensk tapetmærke, der blev grundlagt i 2016 af de unge iværksættere Daniele Morabito og Dario Pulitanò. Texturaes vision er at give de mest innovative grafiLæs mereske og kunstneriske udtryk til at tage plads i miljøer, så rummene forvandles til et personligt galleri. Texturae samarbejder med håndplukkede internationale kunstnere, fotografer og designere, der tilbyder eksklusive designs og unikke motiver.

Texturae har fået international anerkendelse og er kendt for deres innovative grafiske og kunstneriske udtryk, produkter af høj kvalitet, sofistikeret æstetik og innovative design. Texturae har deltaget flere gange i Salone del Mobile, Extra Habitat og har været involveret i indretningen af Elle Decor Grand Hotel i Milano.

Senso del Colore er et resultat af samarbejdet mellem Photowall og Texturae. Kollektionen indeholder ni unikke tapetmotiver, der er skabt eksklusivt til Photowall af den italienske designer Marta Lavinia Carboni og den Milanobaserede grafiske designduo VZNstudio. Designerne har fundet inspiration i det 20. århundredes Fauvism-bevægelse – stærke farver, store farvemønstre, frit maleudtryk – men med en minimalistisk fortolkning. Kombinationen af disse to elementer bringer et nyt udtryk til liv, en moderne vision af væggen og giver nye perspektiver på et opholdsrum, hvilket gør den unik og engagerende.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.