Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Anna Marías 10 tapetfavoritter

  Der er så mange muligheder med tapet. De kan omdanne et værelse på et øjeblik, og de giver en hyggelig og dejlig fornemmelse. Her er 10 tapetfavoritter, jeg kan lide nu. Og i hvilke rum jeg ville tapetsere med dem.


  Foto af: Tekla Evelina Severin

  Tapetet Stunner Peachy synes jeg ville være super flot i en entre, hvem ønsker ikke at se dette, når du kommer hjem? Jeg ville blive utrolig glad. Eller hvorfor ikke have det på en væg i stuen. Begge rum tror jeg ville få et løft med dette tapet.   


  Hvis jeg havde et sommerhus eller boede i et hus, ville Flora Pattern White være absolut vidunderlig i et soveværelse. Tænk at åbne øjnene om morgenen og se dette. Sommer hele året rundt. Jeg kan dufte hvor godt blomsterne dufter, kan du også?


  Et andet tapet, der også ser godt ud i et soveværelse, er Eucalyptus. Jeg kan virkelig godt lide den harmoniske grøn nuance, der skifter i både grønne og blå toner. Jeg ville matche anden indretning med elementer af træ og skandinavisk følelse. Der ville jeg sove godt.


  Jeg kan virkelig godt lide den malede struktur på Colorful Pastel Splashes. Jeg tror, at dette tapet være godt i mange rum. Alt fra det kreative arbejdsområde til den lyse stue eller et børneværelse.


  Og når jeg lige nævner et børneværelse, synes jeg Jungle Friends ville være rigtig godt der. Forestil dig at have en jungle fuld af dyr at kunne lege i som barn. Lav en kikkert af to tomme toiletruller, og så kan du tage ud på jungle-ekspeditionen senere.


  Jeg tror, at tapet passer i mange forskellige typer rum. Den afgørende faktor er, hvad du har for andre møbler og genstande i rummet. Affinity - Red synes jeg passer både i en entre, et køkken eller et børneværelse. Jeg synes, det er frækt, legende og glad.


  Tapetet Confetti føles som det ultimative tapet til en entre. Indbydende, glad og livligt. Jeg kan virkelig godt lide alle stænkene og de farverige prikker. Og i ærlighedens navn betyder det ikke meget, om børnene kommer ind med lidt mudder og er våde og tilfældigvis sprøjter lidt på væggen. Det falder fint sammen, og du kan tørre det af, når du kan.


  Pompon - Bright tror jeg ville passe godt som en væg i et rum med store vinduer og meget lysindfald. Måske en stue? Her vil jeg gerne sidde og drømme mig væk til varme sommermåneder og blomstrende blomsterenge.


  Jeg elsker den håndtegnede og barnlige fornemmelse af Whimsical Pink. Et super sødt tapet til børneværelset eller babyværelset. Det føles roligt og fredeligt med sit lyse indtryk, mens der er så mange pæne illustrationer at opdage for små børn.


  Der er noget smukt og fredeligt over fuglene og blomsterne i Birds nest black. Et tapet, der i ærlighedens navn er endnu smukkere i virkeligheden end på billedet. Jeg vil gerne have det tapeseret i et køkken med brystpanel. Forestil dig, hvor pænt panelet ville bryde med det smukke mønster.


  Det var 10 tapetfavoritter fra mig. Du finder alle tapeter samlet her. Hvis du vil lave din egen favoritliste, er det let at samle dem ét sted. Brug hjertefunktionen. Marker dine favorittapeter ved at klikke på hjertesymbolet. Du finder alle dine foretrukne via hjertet i menuen øverst på siden. Hvilke tapeter er dine favoritter?

  ---

  Anna María Larsson er skaber, inspirator og DIY-professionel. Hun tror fuldt og fast på, at alle er kreative og kan skabe, det kræver bare lidt øvelse. Kan med jævne mellemrum ses i tv og til workshops og forelæsninger. Hun deler de ting, hun skaber og bliver inspireret af på bloggen og Instagram-kontoen @dnilva.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.