Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage. Lige nu har vi en øget leveringstid på op til 5 arbejdsdage.

  Solrige tapeter

  Når foråret kommer, bliver jeg altid ramt af en trang til at ordne derhjemme – ud med alt det gamle, starte på en frisk og vinke helt farvel til vinteren. Jeg elsker at fylde lejligheden med blomster i smukke vaser, hænge lyse gardiner op, skifte pudebetrækkene ud med noget mere farverigt og skifte billederne ud på væggen, så jeg rigtig kan få foråret og sollyset ind.

  Her til foråret drømmer jeg om at ​tapet​sere om herhjemme og forny looket helt. Min forårsfavorit er ​tapet​et Marble 2.0, der vil passe fint i soveværelset eller på en væg i køkkenet.

  Marble 2.0
  Marble 2.0

  Til børneværelset forestiller jeg mig et fantasifuldt motiv som Jungle-yellow designet af Ingela P. Arrhenius med grafiske tigre og løver eller måske Forest spice af Mini Empire, som er spækket med kreative detaljer og glade farver.

  Jungle - Yellow
  Jungle - Yellow
  Forest Spice
  Forest Spice

  Til sommerhuset er jeg faldet for motivet Beetles, som virkelig fanger den landlige atmosfære.

  Beetles
  Beetles


  Du kan finde flere solrige tapettips som inspiration:

  Pineapple

  Hide and seek sunshine

  Zickzack yellow

  Cumulus yellow

  Frankfurt bright sun

  Tegel - white yellow

  New york city pattern

  Happy forest yellow

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.