Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Trendspotting til sommeren – trends og tapeter, man skal holde øje med

Nu, hvor foråret her, og sommeren er på vej på et tidspunkt, hvor mange af os bliver hjemme, vil vi gerne have, at hjemmet skal føles hjemligt og hyggeligt. En nem måde at opnå dette på er med tapet. Lad os tage et kig på, hvilke tendenser vi ser på væggene denne sommer!

Bløde og runde former

I den store trendrapport for 2020 kunne vi se en tendens, hvor møbler, lænestole, sofaer og borde havde tydelige runde, legende og bløde former. Nu ser vi også, at denne trend har nået vores vægge og tapet.

Arch Adornment - Violet har både runde former og fås i et lilla farveskema, som er en farve, man kan regne med i løbet af 2020. Dette gælder hele skalaen af lilla, fra den lysere syrenlilla til en mørkere og lidt beskidt lilla tone. Og som prikken over i'et er de bløde afrundede former i en gylden farve.

Concorde Landscape - Sand er et tapet, der helt klart har de der bløde bølgende former. Hvis du vil hoppe på den lyserøde trend, er dette et oplagt valg.

Hvis du gerne vil have et blødt bølgende tapet, der udstråler ro og harmoni, er der Wave - Bright fra designeren Tove Berggren.

Varme toner

Vi ser fortsat farver i indretningen. Varme toner med gule, røde og lyserøde toner tilfører varme til væggene i vores hjem. Hvis du ikke har lyst til at gå hele vejen med tapetet, kan du starte med en lille del af rummet som en accent. Det er helt fint at blande dine yndlingsfarver med andre detaljer i hjemmet for at give et generelt hjemligt præg.

Wonder - Sand fra designstudiet Lemon er et både varmt og beroligende tapet, som til trods for sit store mønster smelter fint ind i rummet.

Beauty Everywhere - Red er et naturligt, roligt og dæmpet tapet, der emmer af nostalgi og svundne tider.

Tapetet Dusk and Dawn fås i flere forskellige farver, og denne lyse, lidt beskidte lyserøde tone giver en varm fornemmelse.

Gå efter farve!

Farve i alle mulige nuancer var og er stadig et trendy element i 2020. Så dristige farver er sandsynligvis den mest trendy ting, du kan gøre i år. Lad os se på nogle smukke tapeter med en masse farve. Hvilken farve vælger du?

Grøn og lyserød er to farver, der godt kan lide hinanden. Tapetet Window View - Pink and Green fra Lemon skaber øjeblikkeligt et blikfang i rummet. Match med tekstiler i forskellige farver og teksturer.

Tender Clouds with Yellow Swallows - Dark Blue giver væggen en håndmalet og næsten lidt kalket udtryk.

Det Stockholm-baserede designstudie Straight Design Studio har produceret tapetkollektionen Find Me In The Corner, der er inspireret af 1920'ernes romantik og art déco. Her kan du virkelig skille dig ud og også vælge mellem en række forskellige farvekombinationer.

Nærhed til naturen

Naturen er fortsat et trendy element i vores hjem. Vi ser den i alt fra motiver på malerier, mønstre på tekstiler og tapet til fysiske detaljer fra naturen, som vi bringer ind i vores hjem. Blomster, kviste, strå og grene giver en naturlig fornemmelse. Hvis du ønsker et varigt naturindtryk, er der mange pæne tapeter at vælge imellem med botaniske motiver.

Hvis du vil omgive dig med store blade, palmer og dyreliv, er der Botanical Beauty. Et tapet i en smuk grågrøn farve, der også føles helt i tråd med den grønne trend.

Bare Tropical er et tapet, hvor vi ser både farve og natur. To trends i samme tapet. Kan med fordel bruges med andre farverige elementer i interiøret.

Med Blue Wild Meadow får du både et naturligt tapet og et tapet i den trendy farve blå.

---

Anna María Larsson er skaber, inspirator og DIY-professionel. Hun tror fuldt og fast på, at alle er kreative og kan skabe, det kræver bare lidt øvelse. Kan med jævne mellemrum ses i tv og til workshops og forelæsninger. Hun deler de ting, hun skaber og bliver inspireret af på bloggen og Instagram-kontoen @dnilva.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.