Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Sådan mestrer du blå og guldfarvede indretningstrends

  Hvert år kommer der nye trends inden for indretningsdesign. For eksempel kan der være farvepaletter, som er in et givent år, og som derfor vil kunne ses i mange hjem. Vi har skrevet de ting ned, du skal vide om blå og guldfarvede indretningstrends. 
  Hvert år kommer der nye trends inden for indretningsdesign. For eksempel kan der være farvepaletter, som er in et givent år, og som derfor vil kunne ses i mange hjem. Vi har skrevet de ting ned, du skal vide om blå og guldfarvede indretningstrends.
  Sådan mestrer du blå og guldfarvede indretningstrends

  Blå og guldfarvede indretningstrends

  Der er nogle farver, der er tiltænkt at kombineres, f.eks. sort og hvid, lyserød og grøn, blå og guldfarvet. Selvom der er boligejere, som synes, det er udfordrende at blande og passe farver sammen, er der visse farver, som normalt ser godt ud i en indretning. Blå og guld kan virke ukonventionelle, men ved at være lidt kreativ og fantasifuld er det en rigtig god kombination, som kommer til at tage sig godt ud i ethvert hjem og rum.

  Der er mange tips og forslag til, hvordan du anvender disse skønne farver i din hjemmeindretning. Faktisk kan denne farvekombination bruges i et hvilket som helst rum, og den kommer helt sikkert til at fange dine gæsters opmærksomhed.

  Farvepsykologi

  Ville du tro på os, hvis vi sagde, at farver ikke eksisterer i virkeligheden? Farver er elektromagnetiske bølger, som vores øjne og hjerne registrerer. Forestil dig en verden uden farver, og spørg dig selv, hvordan du kunne leve i en sådan verden. Det ville vi selvfølgelig ikke være i stand til at sige, medmindre det skete. Der er blevet lavet mange undersøgelser, som viser den indvirkning, farver har på mennesker. Farver sætter os i et vist humør, og får os til at føle på en vis måde, og derfor tænker designere og boligejere sig godt om, når de vælger farver til et rum.

  Farver giver en stemning, da de kommunikerer forskellige følelser og sindstilstande som ophidselse, passion, mystik og/eller ro. Dem, der forstår farveteori, kan lettere blande farver sammen i indretningen og skabe den rigtige stemning og atmosfære, som man er på udkig efter. Undersøgelser viser, at der er mange faktorer, som kan påvirke en indretnings stemning, f.eks. alder, køn, nationalitet og personlige erfaringer med visse farver. Uanset hvad grunden er, reagerer mennesker altid på farver.

  Psykologien for blå og guldfarvet

  Farven guld er kendt for at kendetegne succes, at opnå noget, indfrielse af mål samt triumf. Farven forbindes altid med velstand, succes, ekstravagance, kvalitet, rigdom, forkælelse m.fl.

  Dette ses i skolen, når barnet får en guldmedalje eller guldstjerne, der betyder, at barnet har gjort sig bemærket i et givent skoleår. Også i sport, hvor en atlet får en guldmedalje, hvilket betyder, at vedkommende var den bedste til en aktivitet. På arbejdet betyder guld stabilitet og at opretholde en position. Medarbejder har en tendens til at være detaljeorienterede og hårdarbejdende. Også i kærlighed har guld en betydning. I kærlighed betyder denne farve, at en given person mener det alvorligt og vil starte et liv med sin partner. Derudover angiver guld ekstravagance og varme i alle henseender, hvor den bruges. Den betyder ligeledes oplysning, omsorg og generøsitet.

  På den anden side har blå også en betydelig effekt for mennesker, og en vis symbolik er forbundet hermed. Faktisk er blå den mest populære farve, og den angiver fred, da blå er farven på et roligt hav og en skyfri himmel. Dette er derfor forbundet med indre fred, ro og klarhed. Men hensyn til farvens effekt på kroppen sænker blå pulsen og åndedrættet og er derfor god i forbindelse med meditation. Udover dette symboliserer blå også intelligens, selvtillid og distance.

  Kombinationen af blå og guld i indretningsdesign

  Blå og guld i hjemmeindretningen er en rigtig god farvekombination. Disse farver giver begge visse psykologiske fordele, og derudover er denne farvekombination også behagelig at se på for beboerne samt gæsterne.

  Her er nogle idéer til, hvordan du kan bruge blå og guld i dine rum:

  1. Blå vægge kan se rigtig godt ud og give en afslappende atmosfære. Et rullende barbord er godt til at stille sine drinks og glas på.

  2. Et kontor ser godt ud med mørkeblå vægge med diskrete detaljer såsom guldbelagte ben til skrivebordet og guldbelagte kontorartikler.

  3. Mal skabsdørene på badeværelset marineblå. Vandhaner, spejle og belysning kan dækkes med gulv, så man får et minimalistisk look.

  4. I soveværelset er mørkeblå den rigtige farve til at skabe lidt kant på væggene. Ting som lysekroner, sengestel, gardinstænger, stoleben m.m. kan være i denne farve.

  5. Mal døren mørkeblå, og vælg et dørhåndtag med belagt guld, så du kan skabe en velkomst for dine gæster og familiemedlemmer, der er fuld af farver.

  6. Hvis du har hvide vægge og ønsker en blå og guldfarvet kombination, skal du bare gøre det. Du kan f.eks. have blå tæpper og stoffer. Du kan f.eks. have lamperne i guld ved at belægge dem med det. Dette giver en dejlig og afslappende effekt.

  7. Skab en attraktiv og levende stue ved at bruge forskellige nuancer af blå. Brug blåt fløjl og moderne malerier til at få det look, du ønsker. De kan også bruges i soveværelset, så du kan få den samme effekt som i stuen.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.