Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Gode måder, hvorpå du kan vælge en sommerindretning, der får dig til at slappe mere af

Sommeren er lige om hjørnet. Transformér dit hjem ved at give det en sommerindretning, der byder velkommen til de varme og hyggelige sommerdage. Her kan du lære om, hvordan du får dit hjem til at blende sammen med sommeren, så du får en lys og varm oplevelse hele sommeren.

Sommeren er lige om hjørnet. Transformér dit hjem ved at give det en sommerindretning, der byder velkommen til de varme og hyggelige sommerdage. Her kan du lære om, hvordan du får dit hjem til at blende sammen med sommeren, så du får en lys og varm oplevelse hele sommeren.
Gode måder, hvorpå du kan vælge en sommerindretning, der får dig til at slappe mere af

Gode måder, hvorpå man kan bruge de rigtige sommerdekorationer til at blive mere afslappet på

Sommeren kommer hastigt tættere på. En af de sjove måder at nyde sommeren på er ved at skabe en afslappende og uformel stemning i dit hjem. Få dine sommerdekorationer frem, og lad os starte med at forberede dit hjem til sommeren.

Sommer er lig med sjov

Sommeren er den varmeste af de fire årstider og her er dagene længere og nætterne kortere. Det varierer, hvornår sommeren starter, alt efter traditioner og kultur og navnlig klima. Skoler og universiteter har som regel en sommerferie, hvor de studerende kan nyde det varme vejr og foretage sig aktiviteter udenfor. Forskellige lande har denne praksis, men perioden vareirer, da sommeren ligger på forskellige tidspunkter i forskellige lande. Derudover er der også nogle helligdage i løbet af sommeren, så man kan nyde det gode vejr og foretage sig ting udenfor.

Der er mange, som bruger mere tid udendørs på denne årstid, og der er flere udendørsaktiviteter, man kan foretage sig i sommermånederne. Sport såsom fodbold, basketball, volleyball, skateboarding, cricket og tennis er alle sportsgrene, som dyrkes, og sommeren er også det tidspunkt, hvor der afholdes flest turneringer. Desuden er vandsport som vandski, wakeboarding, svømning og surfing populære. På grund af disse populære sommeraktiviteter har man observeret, at folk ser mindst tv om sommeren, hvorfor tv-kanaler aldrig lægger nogen nye afsnit af en serie eller et program ind om sommeren. En undtagelse er nok børneprogrammer, da man er klar over, at de har ferie, og at det derfor er mere sandsynligt, at de ser tv om sommeren.

Hotel- og turistindustrien topper også om sommeren, da mange personer rejser til forskellige turist- og sommerdestinationer for at bruge deres sommer der. Studerende, som har ferie i denne periode, kigger efter et sommerjob, oftest i restaurationsbranchen. Det er en god mulighed for dem, da de kan tjene nogle penge og samtidig opleve, hvordan det er at arbejde.

Idéer til sommerdekorationer, som du kommer til at elske

At transformere sit hjem, så det er smart og hyggeligt ved at tilføje sommerdekorationer er en god måde, at få en rigtig sommerstemning på.

Her er nogle sommerindretningsidéer, så du i dit hjem kan nyde denne varme og lyse årstid endnu mere:

1. Omdan din gård til en stue – en af de rigtig gode idéer til sommerdekorationer er at forvandle din gård til en stue. Da man godt kan lide at være ude om sommeren, bør du tage de elementer, du har indenfor, udenfor. Gør din stue til en gård, og arranger dine stole og borde på en sådan måde, at dine gæster og din familie og dine venner kan sidde ned i behagelige omgivelser, mens de hygger sig. Tilføj nok puder til, at dine udendørsstole og din ottoman bliver rigtige behagelige at sidde i. Brug tilbehør som kunstværker, vægure og spejle. Endeborde kan også bruges, så du har et sted at stille lamper, mad og drikke. Du kan have et ildsted eller en bålplads, så dine gæster eller familiemedlemmer ikke kommer til at fryse på kølige aftener. Det er også rigtigt godt til, hvis du ville grille skumfiduser eller snobrød, mens du spiller brætspil med din familie og venner.

2. At skabe en læsekrog – ikke alle mennesker er så vilde med at være udenfor. Der er mange, som foretrækker at være indenfor og foretage sig produktive ting i huset. En læsekrog er et perfekt sted at sidde i fred og ro og læse en bog eller en avis. For at få din egen læsekrog kan du bruge dit soveværelse eller et tomt hjørne i huset ved siden af et vindue. Der bør være meget lys, og du kan både bruge kunstigt eller naturligt lys (et rum med sollys). Dette er vigtigt, så du ikke skader dine øjne, når du læser. Tænk på læsekrogen som et lille tilflugtssted, hvor du har et fredfyldt og stille øjeblik. Hæng gardiner op eller sæt skærme op, så du kan afgrænse stedet.

3.  Et bad udenfor – der er mange mennesker, som nyder at lave visse aktiviteter i gårdene eller endda i haven i form af at plante grøntsager eller andre planter. Der er også mange, som kan lide at svømme i poolen eller havet tæt på. Et bad udenfor er en god måde at vaske snavs af efter en dags arbejde i gården eller haven eller for at skylle sig, før man hopper i poolen.

4. Din egen pottebænk – hvis du godt kan lide at dyrke planter, er en pottebænk perfekt til dig. Pottebænken er dit eget personlige arbejdssted i haven samt en måde, hvorpå du kan organisere haveredskaberne og -udstyret, så de ikke ligger og roder i haven eller garagen.

5. Byg en tiki-bar – en anden god måde til at indrette i sommertema er at have din egen tiki-bar, hvilket særligt er en god idé til en udendørs fest. En tiki-bars pris afhænger af størrelsen og den stil, du ønsker. Sæt hylder op bag baren, hvor du kan opbevare alkohol of andre ting. Det er også en god idé med plads til et lille køleskab, så dine drikkevarer er kolde.

6. Lys din gård op – for at skabe en stemning i din gård kan du vælge at sætte ordentlig belysning op. Hvis du er i gang med at planlægge en udendørs fest, kan du starte med at sætte lys på bordet og sætte havelys op i træerne. Du kan også bruge citronmelisse for at holde insekter væk og samtidig få en følelse af, at det er en rigtig sommerfest. Lygter kan også bruges til at skabe en romantisk stemning i din gård.

Nyd sommeren!

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.