Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Tapetserie af Maison til børneværelset

  I samarbejde med Maison præsenterer Photowall nu eksklusive tapeter til børneværelset. The Little Folk-serien er inspireret af storslåede sydafrikanske landskaber og spektakulær natur. Alle fem motiver er illustrerede i hånden, og de er spækket med detaljer og eventyrlige universer. Målet er at bringe ro, harmoni og en smule magi ind i ethvert rum – uanset alder.
  Forest

  Grønne, frodige skove, atmosfæriske skovområder og inspirerende bjerglandskaber. Maisons tapetdesign inviterer dig indenfor i landskaberne og åbner op for fantasien. Alle motiver er detaljerige, og hver gang du kigger på dem, kan du gøre nye opdagelser.

  Jeg blev inspireret til denne serie, da jeg læste de klassiske børnebøger højt for mine egne børn. Jeg blev bevæget af det smukke billedsprog samt de flotte tegninger i disse tidløse fortællinger, særligt i Beatrix Potters illustrationer, der har været en konstant kilde til inspiration gennem designprocessen, fortæller Kim Frankental, grundlægger og Creative Director hos Maison.

  Serien har finesse, og barnets oplevelse af tapetet vil vokse i takt med dets egen udvikling, samtidig med at designet også appellerer til voksne. The Little Folk eger sig til alle, uanset alder og stil.

  The Little Folk -serien fås eksklusivt hos Photowall og indeholder fem tapetdesigns: Forest, Woodlands, Trees (i de to forskellige farvetoner pink og blå), Birdhouse Fantasy Mountains samt Village Fantasy Mountains.

  Birdhouse Fantasy Mountains
  Woodlands

  Om Maison

  Maison er et multidisciplinært designstudie, der har base i Johannesburg, og det består af kunstnere, designere og illustratorer. Inspirationen hentes fra Sydafrikas spektakulære landskaber, og Maison skaber flotte designs med fokus på blomster, træer, landskaber og natur. Tankegangen er, at ”det handler om at fortabe sig i detaljerne, om skønhed og funktionalitet, om at finde inspiration i hverdagen samt om store idéer og strålende produkter”.

  Presserom

  Pressebilleder i en høj opløsning - Maison - The Little Folk.

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser 

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.