Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Mønster med inspiration fra hverdagens glemte skatte

  I efteråret 2017 præsenterer Photowall sit andet designsamarbejde med det sydafrikanske designstudio Lemon. Kollektionen Haphazard Places består af 13 fritstående tapetmønstre, som alle er inspireret af detaljer fra hverdagslivet.
  Botany Bamboo - Green

  – Efter sidste års succesfulde samarbejde med Lemon føles det naturligt for os at fortsætte samarbejdet og lancere nye mønstre. Designgruppen har en utrolig sans for farve og form, hvilket gør, at deres tapeter får et meget harmonisk udtryk, som tiltaler os, siger Amber Johnson, der er produkt- og designchef hos Photowall.

  Det sydafrikanske designstudio henter meget af sin inspiration fra små detaljer i hverdagen, som de fleste måske ikke lægger mærke til. Den nye tapetkollektion Haphazard Places indeholder såvel bjerglandskaber i afdæmpede farver som abstrakte mønstre og geometriske former i sort og hvidt. Lemon har i designet af kollektionen anvendt en vilkårlig proces, hvor man har ladet sig inspirere af alt fra et stykke papir på jorden til graffiti på en væg i det centrale Johannesburg. Denne inspiration er derefter blevet til moderne grafiske mønstre, som passer til alle hjem og stilarter.

  – Vi er interesserede i, hvordan det grafiske sprog kan spille sammen med et allerede eksisterende miljø. Når du er nærværende og aktivt begynder at søge efter inspiration rundt omkring dig, så vil du opdage fantastiske ting, forklarer Kevin Frankental, der er medstifter af Lemon.

  I tapetkollektionen vil du også se en vis inspiration fra de afrikanske rødder, hvilket udmønter sig i tapeter med et blødere og mere nedtonet udtryk. Inspiration fra den afrikanske natur med dens bjergsilhuetter og svajende palmeblade samt afrikanske mønstre ligger til grund for dele af kollektionen.

  – “Inspirationen bag Tribe kommer fra 90'ernes abstrakte kunst og retromøbler, men vores største inspirationskilde har været de smukke mønstre, du finder på det afrikanske kontinent. Vores bedste design opstår ud fra tilfældige øjeblikke med inspiration og skønhed i vores hverdag, afslutter Kevin Frankental.”

  Kollektionen Haphazard Places indeholder 13 håndplukkede motiver, alle i forskellige farvekombinationer. Motiverne fås hos Photowall og bestilles som måltilpassede fototapeter for 324 kroner pr. kvadratmeter.

  Presserom
  Pressebilleder i en høj opløsning -  Lemon - Haphazard Places    

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser 
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser  

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Art by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.