Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Håndmalet og digitalt stråler sammen i en unik tapetkollektion

  Det svenske designmærke Photowall lancerer årets nyhed Manuscript – en unik tapetkollektion designet af den norske formgiver Andreas Engesvik. Med inspiration fra ældre tekniker har Andreas skabt tre håndmalede mønstre, alle i forskellige farvesammensætninger.
  Rain Blue

  - Jeg har længe været fascineret af håndens aftryk og dens kapacitet og egenskab til at skabe ting. Eftersom det digitale ofte hænger sammen med teknik, er håndens udtryk snarere forbundet til kroppen, sindet og naturen. Manuscript er en visuel og æstetisk kollektion, som bidrager til at skabe et personligt rum ved at udforske relationen mellem disse forskellige udtryk, fortæller Andreas Engesvik.

  I samarbejdet mellem Photowall og Andreas Engesvik forenes traditionelle og digitale teknikker, hvor hvert mønster først males i hånden af Andreas og derefter trykkes digitalt i Photowalls studio i Stockholm. Tapetets håndmalede mønster skaber liv og bevægelse, som til gengæld giver kollektionen en interessant dynamik.

  Ideen til Photowall blev født 2006, da grundlæggerne og brødrene Charlie og Niklas Johansson besluttede sig for at prøve noget helt nyt ved at skabe skræddersyede digitale fototapeter. Siden begyndelsen har Photowall samarbejdet med nye designere, kendte mærker og illustratorer for at skabe inspirerende og anderledes vægdesign og tapeter. For at tage næste skridt mod at blive et mere etableret designmærke var samarbejdet med Andreas Engesvik et selvfølgeligt valg for Photowall.

  - Siden starten har vi haft hjertet i farve og form, og vi vil gerne have, at design skal være tilgængeligt for alle – derfor har vores designsamarbejder altid været i fokus. Det er rigtig sjovt, at Andreas vil skabe tapetmønster med os. Med Andreas' forståelse for form og vores følelse for tapet tror vi på, at det bliver et meget vellykket samarbejde. Eftersom vi trykker på bestilling og har vores egen produktion lokalt, kan vi kvalitetssikre vores produkter på en anden måde, end hvis man har sin produktion udenlands. På den måde tilbyder vi en høj kvalitet i alle led til et globalt marked, fortæller Niklas Johansson, en af Photowalls grundlæggere.

  Kollektionen Manuscript fås kun hos Photowall og bestilles som tapeter efter mål for 324 kroner pr. kvadratmeter. Interiørbillederne er stylet af AnnaLeena Leino og fotograferet af Kristofer Johnsson.

  Presserom
  Pressebilleder i en høj opløsning - Andreas Engesvik - Manuscript

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser 
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser 

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302. 

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.