Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Husk at... hænge en tavle op i køkkenet

Tavler er rigtig funktionelle i et køkken. Du kan bruge dem på forskellige måder såsom til at skrive, hvad der er til aftensmad, kalender, liste med telefonnumre og meget mere. Den er ideel at have i køkkenet til at minde dig om ting i dagligdagen.

Tavler er rigtig funktionelle i et køkken. Du kan bruge dem på forskellige måder såsom til at skrive, hvad der er til aftensmad, kalender, liste med telefonnumre og meget mere. Den er ideel at have i køkkenet til at minde dig om ting i dagligdagen.
Husk at... hænge en tavle op i køkkenet

Hvad er formålet med en tavle?

En tavle er en overflade, der kan anvendes igen og igen, og hvorpå man skriver og tegner med kridt. Oprindeligt blev tavler lavet af glatte, tynde stykker sort eller mørkegrå skiffersten, og den kan f.eks. males med matteret, mørk maling. Man begyndte at bruge tavler i 1840'erne, og siden da er de blevet opgraderet, så i dag kan man nyde godt af den bedre teknologi.

Der er flere gode ting ved at bruge tavler. Tavler skal ikke holdes ved lige i modsætning til elektronik. Man kan let viske kridt af tavlen ved ganske enkelt at anvende en fugtig klud eller en tavlesvamp. Det er billigere at bruge en tavle end andre materialer at skrive på, men der er ulemper ved at bruge kridtet, f.eks. allergiske reaktioner på kridtstøvet, der kan forårsage sundhedsproblemer for nogle personer.

Tavlen kan i et hus bruges til at skrive noter, menuen, beskeder, indkøbsliste, telefonnumre og meget andet. Den kan placeres hvor som helst, så længe du kan se den, når du skal bruge den. Du kan sætte en tavle op i dit barns soveværelse, hvor du kan skrive beskeder eller endda læringsmateriale, som du kan bruge til at lære dit barn op derhjemme. Tavler kan placeres strategisk i alle dele af huset, så længe de passer ind i resten af indretningen på det givne sted.

Hæng en tavle op i køkkenet

Tavler i køkkenet er vigtige, da de kan bruges til mange forskellige ting. Vi har den vane at sætte noter op på køleskabet, og det kan være, du glemmer at kigge på dem, eller at der er for mange. Vi har en tendes til ikke at smide de gamle ud – vi glemmer dem bare, og vi er for dovne til at rydde op i dem. Når man har en tavle, kan man undgå dette, og på denne måde kan vi have et ryddeligt og lyst køkken.

Tavler i køkkenet kan være et sted, hvor du kan skrive vigtige ting, du skal huske, og noter. F.eks. kan vi skrive de ting, vi skal lave i løbet af dagen, eller man kan anføre en note om en god opskrift, man har set. På denne måde behøver vi ikke at tænke på at kigge efter det stykke papir, vi har skrevet dem på, som vi kan have lagt et eller andet sted. Numre til akutsituationer kan også skrives ned på tavlen, så vi let og hurtigt kan se dem, hvis det skulle være nødvendigt. Du kan også skrive beskeder til andre medlemmer af husstanden, så de let kan se den uden at behøve at spørge.

Det er også for at slette gamle noter fra tavlen. Det eneste, du har brug for, er en fugtig klud eller en tavlesvamp. På denne måder kan du igen skrive nye noter.

At have en tavle i køkkenet er en måde at holde både køkkenet og hjemmet ryddeligt på. Med en tavle kan man reducere små sedler på køkkenet samt i hele huset. Der er også nogle, der bruger tavler til børnene, hvis de også vil skrive lidt derhjemme, og ikke kun i skolen. Dette forhindrer, at børnene skriver på væggen.

Gør-det-selv-opslagstavle til køkkenet

En tavle til køkkenet er ikke så dyr. Faktisk skal du for at lave den blot bruge genstande, som ikke er så dyre.

Materialer, du skal bruge:

En gammel billedramme, helst en let en                                                         rulle                          

1 rulle tavlepapir                                                                                                    universalsakse

tavle eller plakattavle, der er skåret til for at passe til rammen                blyant

skæremateriale                                                                                                        hængestrips

skærevejledning                                                                                                      tavle

Procedure:

1. Forbered billedet ved at fjerne.

2. Forbered pappet eller plakaten ved at tilpasse den billedrammen.

3. skær tavleapapiret, så det er lige over plakaten.

4. Der følger lim med til tavlepapir, så vær sikker på, at papiret sidder ordentlig fast.

5. Sæt hængestripsene på billedrammen. Antallet kommer an på rammens størrelse og vægt.

6. Sæt et mærke der på væggen, hvor rammen skal hænges, med en blyant.

7. Hæng tavlen op, der hvor du har afmærket væggen.

Bemærk! Tavlen bør hænges på et sted, hvor alle kan se den, og hvor den er let tilgængelig.

Nu er du klar til at bruge din egen tavle. Nyd det!

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.