Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Gør dig klar til skolestart med et farverigt og flot skolesæt!

Før skolestart er det ekstrasjovt at gøre klar og anskaffe nyt materiale som blokke, blyanter, mapper, bøger og mere. Med lidt tapet kan du lave en flot skolepakke, der med garanti gør lektierne lidt sjovere! Anna María viser, hvordan du nemt kan lave et notesblok, stilfulde blyanter og personlige bogmærker i en fart!

Gør dig klar til skolestart med et farverigt og flot skolesæt!

Inden hvert nyt semester er jeg personligt vild med at lave et nyt lille skolesæt. Det kan være farverige blyanter, nye bogmærker, flotte notesbøger eller et nyt penalhus. Og meget af dette er nemt at lave med lidt tapet! Måske har du nogle gamle, men tomme notesbøger hjemme med et eller andet logo på – de er perfekte at peppe op.

Med blot små stykker af resttapet kan du lave stilfulde bogmærker og lave omslag på blyanter for at matche stilen. Jeg har slået mig løs blandt Erica Jacobsons farverige tapeter.

Farverigt skolesæt til skolestart

Sværhedsgrad:
Let

Tid:
Ca. 30 min

Materiale

● Notesbog til at slå ind
● Blyanter (helt runde er nemmest at arbejde med)
● Tapet. For at slå større bøger ind kan du bestille tapet efter mål, og til bogmærker og blyanter fungerer det perfekt med reststykker eller at bestille tapetprøver
● Dobbeltklæbende tape
● Saks/skalpel
● Lineal
● Limstift
● Et lille stykke snor til bogmærket

I filmen kan du se trin for trin hvordan du laver dit skolesæt!

DIY - Back to School

Lad din fantasi få frit løb, og slå de skoleredskaber, du har brug for til skolestart, ind i tapet. Måske vil du matche noget andet? En magasinsamler eller en mappe er perfekte at slå ind. Og ved at tapetsere en lille del af skrivebordet har du nemt lavet et underlag til skrivebordet, der garanteres holder sig på plads.

Hvis du bruger tapeter fra samme serie eller af samme designer, får du et ensartet udtryk. Vælg dine yndlingsmotiver, og lav dit skolesæt!

Anna María Larsson er skaber, inspirator og DIY-professionel. Hun tror fuldt og fast på, at alle er kreative og kan skabe, det kræver bare lidt øvelse. Kan med jævne mellemrum ses i tv og til workshops og forelæsninger. Hun deler de ting, hun skaber og bliver inspireret af bloggen og Instagram-kontoen @dnilva

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.