Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Fem hurtige spørgsmål til illustratoren Beata Boucht

  Mystisk, magisk og majestætisk. Tapetkollektionen GREY GARDENS rummer storslåede og overdimensionerede motiver fra planteriget som med garanti gør indtryk på beskueren. Photowall stiller fem hurtige spørgsmål til Beata Boucht, illustratoren som har skabt tapet-kollektionen.
  Tangled Tree

  1. Hvordan ser din kreative arbejdsproces ud?

  Min proces er meget researchbaseret. Jag elsker at fordybe mig i et nyt emne og kaste mig ud i det ukendte. Rent teknisk sidder jeg i lang tid og tegner i hånden med en blyant. Eftersom jeg arbejder meget detaljeret, skal jeg bruge meget tid. Ofte hører jeg musik samtidig for at kunne holde koncentrationen. Jeg bruger forskellige teknikker til at farvelægge, med enten akvarel eller gouache. Herefter scanner jeg billederne ind og sætter resten sammen på computeren. Alt dette er en forudsætning for at kunne skabe de komplekse lag og mønstre som kendetegner mine illustrationer.

  2. Hvordan ville du beskrive hele kollektionen med tre ord?

  Pragtfuld, rig og mystisk.

  3. Hvor har du hentet inspiration til den her kollektion?

  I den her kollektion har jeg forsøgt at finde en ubundethed i mine mønstre og forstærke fornemmelsen af at befinde sig inde i en vild, gammel have. Jeg er blevet inspireret af mine rejser til Bali og forskellige orangerier, haver og drivhuse som jeg har besøgt rundt omkring i verden. Tapet-kollektionen er også inspireret af den vilde have og de to kvindelige hovedkarakterer i filmen Grey Gardens. De er lidt "over the top", præcis som jeg ønsker, at mine tapeter skal være det, bare i en lidt mere behagelig indramning.

  4. Fortæl mere om dine tanker omkring skabelsen af tapetmotiverne!

  Jeg ville skabe tapeter som man kan drømme sig bort i, og hvor man kan opdage noget nyt hver gang. Mønstre som er holdbare og som man ikke bliver træt af. Der er en dynamik og en harmoni i hvert mønster. Hvert motiv giver mulighed for at hvile i detaljerne, lade blikket gå på opdagelse i fantasilandskabet og finde en slags ro midt i det vilde.

  5. Hvis du kunne vælge et sted at tapetsere med dit tapet, hvor skulle det så være?

  Jeg er besat af slotsmiljøer. Det var helt vidunderligt at kunne tapetsere med mit tapet på Sofiero Slott udenfor Helsingborg. Ellers tænker jeg, at det ville være fint at se det i kontrasterende miljøer, måske et stort, koldt betonlokale som har brug for lidt liv og fantasi. Men nummer et er selvfølgelig den dekadente herregård i East Hampton.

  Oh The Tulips
  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.