Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Illustrerede tapeter i samarbejde med NU Agency

  Nu kan vi endelig præsentere vores længe ventede og unikke tapetkollektion, som er skabt i samarbejde med NU Agency . NU Agency repræsenterer en række både svenske og udenlandske illustratorer, som har fået frie hænder til at skabe hvert sit tapeti deres egen formsprog. Vi er så utroligt glade og stolte! Kollektionen fås fra og med i dag, den 1. november.

  Illustratorbureauet NU Agency har givet sine 12 illustratorer frie hænder til at udvikle en tapetkollektion til Photowall. Resultatet er en kollektion med vidt forskellige motiver – lige fra abstrakte fortolkninger af klassiske tapetmønstre til drømmeagtige skove og collager med lydbølger fra fuglekvidder.

  Motiverne præsenteres nedenfor med illustratorernes beskrivelser af deres værker:

  BEATA BOUCHT - WILD AT HEART 

  Wild at Heart
  Wild at Heart

  Som barn plejede Beata Boucht at vågne før sine forældre. Solen skinnede igennem moderens falmede Josef Frank-gardiner og skabte store skyggefigurer i rummet, og planterne og dyrene fik liv. Dette minde kan ses i hendes tapet. (Fås i flere versioner).


  CLARA TERNE - MAGNOLIA 

  Magnolia
  Magnolia

  Tapetet Magnolia er en nyfortolkning af den klassiske blomstertapet. Blomsterne i tapetet har taget en mere abstrakt form i Clara Ternes farverige udgave, som leder tankerne hen på blomsternes struktur og opbygning.

  MOLLY BARTLING - EARLY IN VIETNAM 1

  Early in Vietnam 1
  Early in Vietnam 1

  Molly Bartling har ladet sig inspirere af en betydningsfuld rejse og livet under palmerne og mandeltræerne. Hun har genskabt stemningen fra denne rejse på sin baggrundsvæg, som er en fortolkning af asiatiske silketryk. (Fås også i et andet design).

  TEAM HAWAII - CIRCUS SIDE SHOW 

  Circus Side Show
  Circus Side Show

  Det at få lov til at designe et tapet har altid været lidt af et drømmeprojekt for teamet. Cirkus side show er inspireret af 1800-tallets tivolikultur med skæggede damer, hoppende kaniner og skumle tea parties. (Fås i flere versioner).


  HENNIE HAWORTH - THE ENGLISH ROSE

  The English Rose
  The English Rose

  England er kendt for sine smukt tapetserede hjem. Som indfødt brite har Hennie Haworth ladet sig inspirere af denne arv og har skabt en abstrakt fortolkning, der blander de klassiske blomstrede tapeter med medaljontapeterne.


  RINA DONNERSMARCK - BIRD FOREST 

  Bird Forest
  Bird Forest

  Opvæksten i bjergene og skovene i det sydlige Tyskland har inspireret Rina Donnersmarck til at lave en eventyrlig genfortælling af sit barndomslandskab. Jo længere du ser på motivet, desto mere opdager du blandt træerne i skoven.

  VALERO DOVAL - CHECKERED GARDEN

  Checkered Garden
  Checkered Garden

  Valero Doval fra Spanien er meget passioneret omkring antikke fliser og henter meget af sin inspiration her. Han har lavet sin egen fortolkning af de flisevægge, som ofte ses ved Middelhavet, men han har eksperimenteret med nye motiver og mønstre, som på afstand minder om hieroglyffer og klassisk dekorative ornamenter.


  CHRISSIE ABBOTT - BIRDSONG 

  Birdsong
  Birdsong

  Chrissie Abbott ville gerne visualisere de lydbølger, der opstår, når fuglene kommunikerer med hinanden. Fantasien møder virkeligheden i blandingen mellem håndtegning og collage.


  KARIN RÖNMARK – MY SECRET GARDEN

  My Secret Garden
  My Secret Garden

  Tapetet "My Secret Garden" skildrer en dagdrøm, den læsende pige befinder sig lige så meget i sine bøgers verden som i den virkelige. Begge verdener flettes sammen og skaber tilsammen et landskab, man kan drømme sig væk i.


  GIEDRE DOMZAITE – SWEET DREAMS 

  Sweet Dreams
  Sweet Dreams

  Giedre Domzaite blev inspireret af sin barndoms eventyr og fantasier, i en verden, hvor alt er muligt, har hun genskabt følelsen af at være lille. Fisk, ræve, kaniner, børn, robotter og monstre lever i lykkeligt side om side på hendes tapet.


  EMMA LÖFSTRÖM – MOUNTAIN BIRCH

  Mountain Birch
  Mountain Birch

  Emma Löfströms inspiration er hentet fra Laplands landskaber, fotografier fra gamle dage i Kiruna, udsigter over uspoleret natur og smukke træhuse. Meget er taget fra bogen Fjällvråken af Borg Mesch, som fotograferede samer, arbejdere og mægtige landskaber. (Se også motivet Flower)


  MARTIN NICOLAUSSON - MOBILE

  Mobile
  Mobile

  Interessen for tyngdekraften og balancen er inspirationen bag Martin Nicolaussons fondvæg. En uro med tynde tråde afspejler universets fine afstemning.


  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.