Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Den bedste måde at fjerne ​tapeter​ på

  At fjerne ​tapet​ kan være kedeligt og tage lang tid. Her er nogle tips til, hvordan du let fjerner dit ​tapet​ uden at skade væggens overflade. 
  At fjerne ​tapet​ kan være kedeligt og tage lang tid. Her er nogle tips til, hvordan du let fjerner dit ​tapet​ uden at skade væggens overflade.
  Den bedste måde at fjerne ​tapeter​ på

  Den bedste måde at fjerne tapeter på

  Mange boligejere foretrækker at bruge tapet i stedet for maling, da tapeter har nogle design, som maling ikke kan matche. Desuden kan tapeter dække huller eller lignende i væggen og har tekstur og mønstre, som maling ikke kan give. Normalt holder tapet i 15 år, og der skal blot en lille smule vedligeholdelse til. Når tiden kommer, hvor tapetet skal tages ned, er der flere lette metoder til at gøre dette, hvorefter du kan erstatte det med nyt eller blot male væggen.

  Forskellige metoder til at fjerne gammelt tapet

  Der er flere måder at fjerne gammelt tapet på, men for at være helt ærlig skal du ikke regne med, at det er lige så let som at tælle til ti. Mange boligejere, som har gjort det før anbefaler at sætte mindst fem dage af til det, så resultatet kommer til at blive ordentligt.

  Her er trin til, hvordan du fjerner tapet

  1. Hold gulvet rent og tørt – at fjerne tapet kan være lidt rodet og komme til at klistre, så beskyt gulvet ved at dække det med plastik. Det kan være en god idé at beskytte møbler og andre ting af træ ved også at dække dem til. Hvis det er muligt, skal du fjerne møblerne og stille dem et andet sted, hvor de ikke bliver beskadiget. Glem ikke at tape plastikken, så den sidder som den skal. 

  2. At tage tapet af – uden at bruge vand. Fjern først det yderste lag tapet, og lad bagsiden sidde på væggen. Herved er det lettere at vædde tapetet. Ved at bruge en kitspatel kan du begynde at fjerne kanten af papiret og så trække langsomt i det.

  3. Gør massen blødere – brug varmt vand, som ikke er for varmt at røre ved. Væd det inderste lag, og det, der er tilbage af det øverste lag af tapetet for at blødgøre det hele, herunder også limen. Gør dette lidt af gangen, og væd ikke hele væggen på én gang, da nogle vægge kan tage skade, hvis de er bløde i længere tid af gangen. Brug en svamp til at påføre vandet, og når det inderste af tapetet blødgøres, kan du tjekke efter med dine fingre.

  4.  At fjerne det inderste af tapetet – ved brug af en spatel eller en kitspatel kan du skrabe det inderste af tapetet af. Brugen af en fleksibel metalspatel anbefales, så du ikke laver mærker i væggen.

  5. Fjern stædigt lim – ved at bruge en maling og lakfjerne sprayer du over den stædige lim og det indvendige af tapetet, der er tilbage. Lad det trække i 15 til 20 minutter, før du skraber det helt af og alt limen er helt væk. Rens med vand, indtil væggens overflade er glat.

  Husk! Vær sikker på, at al limen er væk, for ellers kommer det til at revne, når du maler.

   6. Puds væggene med sandpapir – brug sandpapir til at gøre væggens overflade glat og fjerne det, der er tilbage af det inderste tapet, samt lim. Derefter kan du male med den egnede grundmaling.

  7. Forebered væggen – når du har ryddet væggen og slebet den med sandpapir, skal du forberede den, så du kan sætte det nye tapet op. Hvis du vil sætte tapet op igen på et tidspunkt, skal du bruge grundmaling først, så det bliver lettere at tage tapetet af.

  8. Hvis limen og det inderste af tapetet er svært at få af, er der måder at gøre det på:

               - kemiske skrællere

               - rilleværktøjer

               - elektriske tapetafdampere

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.