Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Rustik indretning – det nye klassiske

Mange husejere er vilde med en rustik indretning. Hvis du ønsker at transformere dit hjem, så det har et både klassisk og moderne udtryk, er denne stil noget for dig. Her har vi beskrevet den information, du har brug for om rustik indretning.

Mange husejere er vilde med en rustik indretning. Hvis du ønsker at transformere dit hjem, så det har et både klassisk og moderne udtryk, er denne stil noget for dig. Her har vi beskrevet den information, du har brug for om rustik indretning.
Rustik indretning – det nye klassiske

Rustikt hjemmedesign, klassisk moderne

Rustik indretning i hjem stammer fra bjerghytter, bjælkehytter og stilen i Det Vilde Vesten. Hvis du kigger ordentligt på bjerghytterne eller bjælkehytterne, ser de unikke ud set udefra. De er typisk i slidt træ i stenomgivelser og med udsigt over bjergene og naturen. Når du går ind i huset, tager det rustikke dog primært form af rå og slidte materialer såsom træ med knaster, støbejern, læder og uld. Et andet populært element er indretning med dyr. Du kan ofte se trofædekorationer som gevir, udstopninger, dyreskind brugt som tæpper samt ting fra bjørne eller elge.

Rustik indretning er enkel og naturlig i sin fremtoning. Den er ligeledes heller ikke særlig dyr. Hvis du udnytter dine muligheder, vil du være i stand til at se et potentiale for rustik indretning i dit hjem. En anden fordel ved rustik indretning er, at den kan skabes med simple materialer såsom enhver type træ, grene, kviste og opbevaringsglas.

Rustik gør-det-selv-indretning

Rustik indretning ser altid godt ud i indretningen, og når man vælger den til sit hjem, får man en vis varme og hygge, der fanger opmærksomheden hos dine gæster. Der er forskellige typer rustik indretning: fransk, engelsk og amerikansk. Udfordringen består i at blande disse typer rustik indretning, men hvis du gør det, har du et fantastisk hjem, som du i den grad kommer til at være stolt af. Brugen af motiver og materialer med inspiration fra skoven er en mulighed, og du kan også bruge træmøbler for at få en rustik fornemmelse i dit hjem.

Her er nogle idéer til rustik gør-det-selv-indretning, som du kommer til at finde nyttige og tiltalende at anvende i dit hjem. I de fleste tilfælde kan disse dekorationer være dyre, hvis du besøger en indretningsbutik. Men det behøver ikke at være sådan. De fleste af dekorationerne kan laves hjemme hos dig selv i behagelige omgivelser, og det eneste, du har brug for, er de materialer, du skal bruge til rustikke dekorationer.

1. Rustikt sengegærde – et sengegærde fremstillet af paller og gammelt træ fra en lade. Det ser helt ud som en gammel ladeport.

2. Kabinethåndtag med sejlgarn – sejlgarn er billigt, og det eneste, du skal gøre, er at vikle sejlgarn om kabinethåndtagene, så de får et rustikt look, der passer sammen med de andre rustikke ting, du har.

3. Pallehylder – gamle paller er billige og kan bruges til hylder på væggen.

4. Rustikke fotorammer – du kan bruge sækkelærred til måtter og gamle trærammer. Brug et sort-hvidt foto, så det ser elegant og stilfuldt ud.

5. En ramme af reb – en gammel plastikbilledramme kan forvandles til noget rustikt ved at dække rammen med sejlgarn.

6. Garnlampe – den samme idé som med en garnramme. Her dækker du lampen fuldstændigt med garn ved hjælp af varm lim.

7. Rustikt kaffebord – med trælameller. Nuancerne behøver ikke at være ens, så prøv at lave dit eget kaffebord ved at bruge de nuancer, du har lyst til.

8. Træur – du kan bruge gamle træure eller købe dem i butikkerne. Brug et stykke træ til selve urets skive. Laker den og giv det farve, hvorefter du kan tilføje uret. Så har du dit helt eget træur, som du kan bruge på badeværelset, soveværelset eller køkkenet.

9. Grene som lysestager – saml grene sammen i haven eller andre steder fra, og brug varm lim til at lime dem sammen med plastikholdere til lys, og så har du en rustik lysestage.

Dette er blot nogle eksempler på rustikke dekorationer, som du selv kan lave. Der er flere rustikke dekorationer, som du kan vælge, og som kommer til at være rigtig gode i dit hjem.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.