Vores produkter

Photowall fremstiller vægdekoration af højeste kvalitet, som giver en helt ny stemning i et rum. Alle motiver håndplukkes og trykkes efter din bestilling. Du kan vælge mellem tusindvis af motiver fra vores sortiment eller designe og bestille dine helt egne tapeter og print.

Vores forskellige produkter

Alle vores produkter skræddersys og trykkes efter din bestilling. Her kan du læse mere om produkternes kvalitet, og hvordan de monteres.

Tapeter

Vores tapeter er af højeste kvalitet – både i materiale og tryk. De er nemme at montere og trykkes efter dine mål, så de passer præcis til din væg. Tapetlim er inkluderet.

Læs mere om vores tapeter

Billeder på lærred

Vores lærredsbilleder fås i mange forskellige størrelser helt op til 100 cm i bredden og højden. Lærredsbilledet leveres færdigmonteret – klar til at hænge op med det samme.

Læs mere om vores billeder på lærred

Plakater

Vores plakater er unikke og kan tilpasses i størrelse og design, alt efter dine ønsker. Når du har afgivet din bestilling, trykkes plakaten med det samme og sendes inden for 1-4 dage.

Læs mere om vores plakater

Eget billede

Hos os kan du uploade dit eget billede og bestille direkte. Vil du ændre noget i billedet, fx give det en anden farve eller tilføje eller fjerne noget, så hjælper vores dygtige grafikere dig med det.

Skab dit eget tapet

Skab dit eget print

Skab dit eget plakat