Plantedele

Photowalls tapet med plantedele fra kategorien planter og blomster tager udgangspunkt i velkendte ting og former og forvandler dem til indviklede designs til din indretning. De delikaLæs merete mønstre fra planter og blomster er en kilde til evig menneskelig fascination, da Moder Natur gerne blander geometrisk kompleksitet med bløde og flydende linjer fra kronblade og blade. Kunstnere integrerer plante- og blomstertemaer i deres malerier, ofte med en strålende effekt, som er endnu et levn fra vores fortryllelse. Tapet med plantedele er ikke kun begrænset til visuel effekt, men de tjener også et pædagogisk formål, hvis du vælger at gøre det. Der er omkring 400 000 plantearter på jorden, som holder os i live som kilder til medicin, ilt og mad. Vores sortiment af tapet med plantedele af høj kvalitet er den perfekte måde at vise din påskønnelse på og forskønne dit bolig- eller arbejdsområde.

Et mangfoldigt udvalg

En af de bedste ting ved tapetet med plantedele er den mangfoldighed, det besidder. Ikke kun med hensyn til farveskemaer, unikke designs og meningsfulde sammenhænge, men også de mange niveauer og klynger. For at gøre din udvælgelsesproces af dit plantedele tapet mere sammenhængende, strømlinet og sjov, har vi bekvemt inddelt dem i de fem mindre kategorier til din fornøjelse. Det drejer sig om blade, kronblade, stængler, torne og kviste og grene. Hver af disse kategorier har deres individuelle charme og formål, men de kan alle sammen udgøre et vidunderligt tema i dit interiør. Plantepartiet tapet er velegnet til alle bolig-, fritids- og endda erhvervsmiljøer. Det bringer et strejf af natur ind i dit valgte rum med fotografier med utrolige detaljer og kunstværker, der fanger så mange følelser. Variationen er et utroligt aktiv til at forny dine vægge til et virkelig spektakulært syn. Vælg dit planteparti tapet og se, hvordan det øjeblikkeligt forvandler dit interiør!

Optioner for plantedele tapet

Når vi bruger udtrykket plantedele, er de første ting, der falder os ind, nok bladene og kronbladene, især når man tænker på en blomst. Motiver som Boheme La Floraison eller Potpourri Banana Leaves er gode eksempler på dette og skaber en stil og visuel tyngde, der er bemærkelsesværdig. Hvis du taler om vigtighed, er den ubestridelige hovedperson i tapetet med plantedele stilken. Denne afdeling kan prale af elementer som f.eks. plantedele tapetet ved navn Bamboo Zen, et smukt kunstværk, der udstråler en sådan ro og fred. Da alle disse er godt repræsenteret i plantedele tapet i deres individuelle kategorier, vil du ikke have noget problem med at vælge det rigtige for dig. I nogle tilfælde kommer vores venner fra faunaens verden endda på besøg. Du kan se dette i plantedele tapet som Papegøje i blomstring eller Stomping Ground - Azure. Plantedele tapet spiller elskværdige værter for mange væsner, som kan glæde både de voksne og børnene.

Notable kategorier

Hvad er forskellen mellem en kvist og en gren? I den mest enkle forklaring har en gren praktisk talt altid kviste, der vokser fra den, mens kvisten har blade, der vokser direkte fra den. Tænk på det som om, at grenen er træets arm, mens kvistene er fingrene. Med mere end 600 omhyggeligt udvalgte elementer i plante dele tapet tier, vil du helt sikkert støde på masser af kviste og grene. De mange unikke designs og flotte farvesammensætninger er ideelle til at blande og matche med forskellige indretningsstile. Hvis du vil have en mere eventyrlig og kantet stemning, kan du tjekke kategorien Thorns af plantedele tapet. Atacama Cactus-serien findes i forskellige nuancer og toner, som kan supplere en lang række indretningsstile.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.