Undulater

Papegøjer er en af de, hvis ikke den mest populære fugl som kæledyr i hele verden. Det er smukke og velopdragne papegøjer, der nemt kan fange alles opmærksomhed med deres venlige natuLæs merer og flotte farver. Dette passer perfekt ind i budgies tapet, da disse vidunderlige væsener også er afbildet i enorme farver og forskellige design. Alle disse motiver i rækken af budgies tapeter kan også modificeres og ændres i overensstemmelse med din overordnede designplan, farveskemaer og matchende indretning. Som et meget sødt og elskværdigt motiv viser budgies tapetet disse yndige fjerkræ i deres bedste lys og skaber dermed en visuel interesse samt bringer en stemning af sjov og latter ind i dit hjem, kontor eller ethvert andet rum, du ønsker at indrette.

Budgies tapet baggrundsinformation

Budgies Medallion Offwhite er et fint eksempel på dette, da det er et budgies tapet med et meget tydeligt mønster og viser de bedårende budgies sammen med blomster, sommerfugle og insekter. En anden sjov ting at vide om dette emne i sektionen for budgies tapet er, at selv om der ikke er nogen garanti for, at en budgie vil synge eller tale, er budgies blandt de mest højlydte af alle fuglearter, og de fleste budgies kan i det mindste sige et par ord. Du kan endda kombinere de to ting ved at få et budgies tapet som partner til din fugl, som er en fugl, der er en budgie. Som tidligere nævnt er havterne den mest populære type kæledyrsfugl. Faktisk er næsten halvtreds procent af kæledyrsfuglene i USA er havfugle. Dette vil gøre dit budgies tapet også meget populært, da disse høns er naturlige charmører, og sammen med et budgies tapet fra Photowall vil det skabe en ideel tiltrækning i dit valgte rum.

Gå på hygge med et tapet med grågæslinger

Selv om budgier er små fugle, der kan lyse op i et hjem med deres klare farver og muntre snak, skal de socialiseres dagligt. Dette er også lidt anderledes end at socialisere andre kæledyr, fordi det indebærer, at man rent faktisk skal tale med fuglen. Faktisk anbefaler mange eksperter, at man har mere end blot én budgie for at sikre, at de har det selskab, de har brug for for at holde sig sunde og trives. Et tapet til en stærefugl giver således også absolut mening, da det viser, at du lægger vægt på kammeratskab og socialisering. Det giver et tapet med græskar et flot ekstra og personligt præg.

Farverne i budgeter tapet

Mens stort set alle budgier er blevet opdrættet til at have bestemte farver, lige siden de blev kæledyr, er den eneste naturlige farve, de har, grøn. Dette kan relateres til dit valg af tapet til græskar, da du ideelt set ønsker at blande og matche det med dine indvendige farveskemaer og skabe enten den rette balance eller en tiltalende kontrast. Hvis du tager noget så levende som Budgies Black - Small, skal du helt sikkert være synkroniseret med din overordnede designplan, fordi dette stykke er ret kraftfuldt og intenst farvet. Det iøjnefaldende design er så rigt på detaljer og bugner af forskellige toner, at du skal sørge for at placere dette budgies tapet på det rigtige sted.
Produktoplysninger
  • Viser 1-5 af 5 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.