Tropiske fugle

Farver er et meget vigtigt aspekt, når det kommer til indretning. Du skal tage alle nuancer og nuancer i betragtning, når du beslutter dig for at udsmykke dit bolig- eller erhvervsomrLæs mereåde med en ny indretning. En meget fremragende og praktisk mulighed er et tapet med tropiske fugle, hvor overdådige farver er en sikker garanti. Disse fantastiske og sjove flyvende dyr er en vidunderlig tilføjelse til ethvert rum, uanset om det er i dit hjem eller på dit kontor. Photowalls sortiment af tapet med tropiske fugle i høj kvalitet kan være den afgørende faktor i dine planer om ombygning eller renovering. Engang og igen kan disse motiver ændres i overensstemmelse med dine ønsker og generelle æstetiske smag.

Farver i tapet med tropiske fugle

Lad os først besvare et relevant spørgsmål: Hvorfor er tropiske fugle så tydeligt farvestrålende? Regnbuefarvede tropiske fugle gør de brune og grå fugle, der er så almindelige i det meste af Europa, til skamme, hvor selv de lyseste hverdagsfugle måske er livlige, men i sidste ende stadig ensfarvede. Disse kan stadig se godt ud i et tapet med tropiske fugle, men farven er stadig den overordnede faktor i denne særlige form for boligindretning. Hvorfor er lyse og flerfarvede fugle så almindelige i de tropiske regnskove? Spiser junglefuglene de rigtige bær og frugter i stedet for brune og sorte frø? Én mulighed kan udelukkes med det samme, nemlig at en papegøjes farve f.eks. ikke har noget at gøre med dens kost. Mens en flamingo får sin lyserøde farve fra den mad, den spiser, er en papegøjes farve forudbestemt af generne. Du vil se masser af disse smukke fugle i vores sortiment af tapet med tropiske fugle i topkvalitet.

Mere faktorer

Efter at have besvaret nogle af de tidligere spørgsmål må det være nogle andre kvaliteter ved troperne, der skaber lysere fugle. Er det den konstante nedbør? Er det de høje og fugtige temperaturer året rundt? Den enkle sandhed er, at tropiske fugle ikke har tendens til at være mere farverige end den gennemsnitlige fuglebestand. Det er bare det faktum, at troperne generelt er meget mere mangfoldige end tempererede eller tørre klimaer, hvilket gør, at regnskovene har langt flere dyre- og plantearter end andre steder, hvilket gør gennemsnittet for at have farvestrålende fugle højere og meget mere sandsynligt. Der er også et væld af disse smukke høns i Photowalls sortiment af tropiske fugle, og derfor er det det perfekte og praktiske revampingværktøj for dig.

Aktørerne i tropiske fugle tapet

De centrale figurer i tropiske fugle tapet er turtelduer, papegøjer og kakaduer. Mens papegøjer har sin egen underkategori, er de to andre inkluderet i det generelle niveau af tropiske fugle tapet. Her er nogle interessante fakta om både turtelduer og kakaduer. Kærlighedsfugle er små, lysende fjerklædte papegøjer, som har inspireret både digtere og endda videnskabsmænd. Som navnet antyder, er turtelduer virkelig kærester for livet, og de er endda forelskede i hinanden. Hvis en partner dør eller bliver adskilt fra flokken, udviser dens ledsager en uregelmæssig adfærd, som nogle har sammenlignet med en depression. Vidste du, at turtelduer på en måde har inspireret Valentinsdag? Denne lille detalje kan gøre et tapet med tropiske fugle af en turteldue perfekt til soveværelset i dit hjem.

Cockatoos i tropiske fugle tapet

Den hvide kakadue er en populær kæledyrsfugl verden over, da de er meget kærlige og sociale kæledyr, der er meget gladere sammen med en partner end at flyve solo. I tropiske fugle tapet er de rigeligt repræsenteret, vist i deres naturlige habitat, hvilket giver den en stærkere følelse af frihed. Du kan vise denne fornemmelse i dit hjem, på dit kontor eller i dit fritidsrum med elementer som Cockatoo Paradise - Geranium and Emerald, et andet eksempel på tapet med tropiske fugle, der bare sprudler af farver.
Produktoplysninger
  • Viser 1-51 af 51 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.