Blå Brooklyn Bridge gennem vindue - Plakat - Soveværelse

48

motiver

Brooklyn

Brooklyn indtager en særlig plads i den amerikanske fantasi, da det er indbegrebet af indvandrerbyen, hvilket skyldes en velkendt statistik, der siger, at en ud af syv amerikanere kanLæs mere spore deres familierødder gennem Brooklyns gader. Denne internationale flair kombineret med en enorm historie kan nu være omdrejningspunktet i din indretning med Photowalls fremragende sortiment af Brooklyn-plakater. Denne bydel i New York er hjemsted for Brooklyn Bridge, Coney Island og Dodgers, som blot er nogle få af de magiske navne, der er forbundet med Brooklyns historie, og som hver især fremkalder tusind uforglemmelige billeder, der skildrer den amerikanske oplevelse. Den største af Big Apples bydele er et dynamisk knudepunkt for alle mulige aktiviteter og anses af mange for at være et af de "it-steder" i verden og er hjemsted for mere end 2 millioner mennesker! I gaderne runger mange forskellige sprog og dialekter, hvilket gør det til en virkelig universel smeltedigel af kulturer og mennesker. Brooklyn-plakater kan bringe begge dele til dig, både den førnævnte globale aura og den typiske New York-karakter. Desuden kan du altid tilpasse disse motiver, så de passer til eller står i kontrast til din indretning.

Familiære seværdigheder i Brooklyn-plakater

Brooklyns arkitektur er en sund blanding af gammelt og nyt, og den er en påmindelse om bydelens historie og om, hvor dette område er på vej hen. En håndfuld strukturer er øjeblikkeligt genkendelige rundt omkring i USA og verden, på grund af deres tilstedeværelse på postkort fra fortiden og i film- eller tv-scener, som vi alle har været vidne til. Vi har alle haft det øjeblik, hvor vi ser en film, og pludselig ser vi noget, vi har set før. Uanset om du bor eller har boet i Brooklyn eller ej, er der stor sandsynlighed for, at du vil genkende steder i nogle film med det samme. Gennemse Photowalls udvalg af Brooklyn-plakater, og føl nostalgien og minderne komme tilbage til dig. Måske er Brooklyn Bridge den mest berømte og umiddelbart genkendelige seværdighed i denne bydel. Stort set hver eneste film, der foregår i New York, indeholder et billede af denne mest berømte bro. The French Connection, Enchanted, Spider-Man, I Am Legend og Cloverfield er blot nogle af de eksempler, som dette gælder for. Som du kan se, vil du ikke kun give et smukt syn på dit værelse med Brooklyn-plakater, men også noget, der straks forbinder sig med alle, der sætter øjnene på din nye dekoration.

Borough's historie

Brooklyns vækst har altid været sammenflettet med New York Citys vækst, logisk nok. Brooklyn, der engang var en lille by, fordoblede pludselig sin befolkning til næsten 80.000 indbyggere mellem 1840 og 1845 på grund af den første store bølge af europæiske immigranter. I 1855 var næsten halvdelen af Brooklyns 205 000 indbyggere faktisk født i udlandet. Halvdelen var irere, og resten var ligeligt fordelt mellem familier fra Storbritannien og Tyskland. Blot 5 år senere var Brooklyn blevet den tredjestørste by i USA! Man kan stadig se indflydelsen fra disse bosættere på nogle Brooklyn-plakater, både hvad angår arkitektur og æstetik. Færger transporterede tidligere mere end 32 millioner passagerer om året fra Brooklyn Heights til nedre Manhattan, men til sidst kunne transportbehovet ikke længere opretholdes, og i 1865 blev The New York Bridge Company grundlagt for at bygge Brooklyn Bridge. Dette projekt blev afsluttet i 1883 og står naturligvis stadig i dag, som det ses på mange af vores Brooklyn-plakater.

Den vigtigste aktør i Brooklyn plakater

Brooklyn Bridge, der er fejret i mange sange og film, er et af New York Citys mest ikoniske menneskeskabte vidundere. Denne historiske bro, der stolt rager op over East River, tilbyder en naturskøn rejse mellem bydelene Manhattan og Brooklyn. Der findes nogle helt fantastiske Brooklyn-plakater med denne struktur. Brooklyn Bridge at Night er en af dem, et fint og levende motiv, der kan oplive ethvert sted, du sætter det op. Brooklyn-kvarteret, der er kendt under akronymet, som står for "Down Under the Manhattan Bridge Overpass", er også et af New York Citys mest berømte vartegn. Dumbo ligger på grænsen mellem Brooklyn og Manhattan og er et genkendeligt energisk område, som kan ses på Brooklyn-plakater som Brooklyn Bridge View. Dette smukke billede kan beskrives som værende helt igennem New York, ligesom stort set alle disse Brooklyn-plakater.
Produktoplysninger
  • Viser 1-48 af 48 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.